![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 2 Регистриран: 11-April 06 Потребител N: 1284 ![]() |
korn sa veliki edna ot lobimite mi grypi obojavom gi
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
-------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 2 Регистриран: 11-April 06 Потребител N: 1284 ![]() |
idiot
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
Блоу ми.
Велики банди в днешно време почти няма... факт ![]() -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 33 Регистриран: 27-January 06 Потребител N: 1130 ![]() |
За мен Korn не е група която бих си пуснал да слушам у дома. Мога да понеса някои от песните им в компания, но и не виждам никакъв смисъл в повечето текстове на песните им
![]() -------------------- So close no matter how far
Couldn't be much more from the heart Forever trusting who we are No nothing else matters! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ДОЛЕН ЧАЛГАР ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 573 Регистриран: 17-March 06 Град: ПЛОВДИВ. BG Потребител N: 1220 ![]() |
Да си призная, последните няколко неща не съм им ги чувал. Гледал съм само няколко клипа ... забавни са- "twisted tranzistor" например, но нещо не е като едно врвме.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
Преди им се кефех много,но сега вече ме дразнат ,щото преминах на друга по брутална вълна от метала...
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
korn sa veliki edna ot lobimite mi grypi obojavom gi ![]() Без коментар... Знаеш ли изобщо как се пише "любими" и знаеш ли изобщо какво значи "велики" ?!?!?!??!?!??!?!?!?!?!? Явно имаш нужда да чуеш нещо велико... За KoRn доста ми допадат, макар и малко леки, твърде превзети текстове и т.н. Въпреки това KoRn e една от малкото Не0 меТал групи които мога да понасям... KoRn велики ХаХаХаХаХаХа ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() а ти предлагам... ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 20 Регистриран: 12-February 06 Потребител N: 1156 ![]() |
ае не може всички да слушат дет, траш и блек лайна ееее ! Корн са наистина велики но за времето си - някъде до 2001 -2002.Сега ги фана комерса, ама от първите им албуми има песни с които не могат да се мерят целите дискографии на някои групи.Моля да не правите съпоставка между различни стилове,щот е тъпо и те сами определят какви ще са им текстовете, не е нужно всички да са на сатанистка тематика, библейски или средновековни мотиви, или на простите шитни дет и аз мога си ги измислям....
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
Че на Корн текстовете не можеш ли да ги измислиш?
"Велики" въобще не е епитет за подобна група! Може да го използваме като имаме предвид неометъл, но като цяло не става.. А това, че ти не можеш да разбереш "дет, траш и блек лайна"-та си е лично твой проблем! Но все пак позаинтерсовай се откъде гледат групи като Корн и на кои групи подражават! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Аз пък мисля да ви убедя, че синият цвят е най-готиният. Който не е съгласен - 'яко смукс'.
![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Е, такива фенове вече съкс ![]() Мене пък ме дразнят феновете на Children Of Bodom, ама кво да се прави. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
е други мразят шваби-нацисти за папа ама кво да се направи:)
КоРн - Сувенир.мп3 - много добра ммм -------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 651 Регистриран: 6-March 06 Потребител N: 1200 ![]() |
е ми бива не са лоши горе долу ме радват
![]() -------------------- I sold my soul for Heavy Metal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 81 Регистриран: 29-January 06 Град: Diskordia Потребител N: 1133 ![]() |
абе има една песен на korn която така зверски ми прилича на Subtle Induction на Dark Angel защо ли
![]() -------------------- http://store3.data.bg/sataniclilit/rooney.gif
The prison system, inherently unjust and inhumane Is the ultimate expression of injustice and inhumanity in the society at large. Those of us on the outside do not like to think of wardens and guards as our surrogates, yet they are. And they are intimately locked in a deadly embrace with their human captives behind prison walls. By extension, so are we. The terrible double meaning is thus imparted to the original question of human ethics "Am I my brother's keeper?" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
^и аз това питам
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
а коя ще да е тази песен ?
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 81 Регистриран: 29-January 06 Град: Diskordia Потребител N: 1133 ![]() |
-------------------- http://store3.data.bg/sataniclilit/rooney.gif
The prison system, inherently unjust and inhumane Is the ultimate expression of injustice and inhumanity in the society at large. Those of us on the outside do not like to think of wardens and guards as our surrogates, yet they are. And they are intimately locked in a deadly embrace with their human captives behind prison walls. By extension, so are we. The terrible double meaning is thus imparted to the original question of human ethics "Am I my brother's keeper?" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
Питаме за КоРн..
не за тия смешници дето не сме ги и чували ![]() -------------------- as time slips away
|
|
![]()
Коментар
|
|
korn са ми супер отвратителни затова и ги избягвам - не знам коя от еднообразните им песни започва едно към едно с тази на една от любимите ми групи, а колкото до Dark Angel - да наричаш смешници една от извесните класически траш метъл групи - ех деца
![]() ![]() ![]() -------------------- http://store3.data.bg/sataniclilit/rooney.gif
|
|
![]()
Коментар
|
|
А ти се научи да четеш и да разбираш тънката ирония
след като си написал/а по-горе коя е песента и те питат пак не можеш ли да зацепиш ,че имат предвид коя е песента на КоРн? А и като говориш давай примерни ,а не "една от еднообразните им" щото така излиза ,че "еднообразните КоРн" крадат от еднообразните неизвестна на никого група поздрави -------------------- as time slips away
|
|
![]()
Коментар
|
|
добре чуй песента на Dark Angel и като си такъв почитател на Korn ще се сетиш. Междудругото нищо неизвестната според теб група има значение за хората слушащи нормален траш метал и според мен форума са за изказване на свободно мнение за метъл музиката. неометъла за мене не е метъл, не виждам лошо да си кажа че откраднатите от една любимите ми групи рифове едно към едно се появяват в песен на една от така безмислените ми групи.
аз знам че има песен на Korn, която е толкова подобна на Subtle Induction, ти чул ли си и двете песни? -------------------- http://store3.data.bg/sataniclilit/rooney.gif
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
ПАХАХАХАХХААААААААААА
![]() Корн крадът=сапун -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Абе има маса рифове на различни групи, които си приличат. И реално погледнати - едва ли някой краде. Обаче трябва малко акъл за да се сетиш. И не трябва да подхождаш към музиката като melhaer към футбола...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Както казах не съм я слушал...дай линк и ще го направя...мисли квото си искаш няма лошо ,но само не ми натяквай ,че ти си прав/а
-------------------- as time slips away
|
|
![]()
Коментар
|
|
Според мен Dark Angsgrr са откраднали песента от Korn
|
|
![]()
Коментар
|
|
Между другото е тъпо да се ебавате така с една доста яка траш банда...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 118 Регистриран: 10-April 06 Град: Sofia Потребител N: 1280 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Mен ме кара да се насера... но какво да се прави
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
мхм ама те и Туул са се поосрали с новия... предпочитам си перфектния кръг
![]() -------------------- as time slips away
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 10th May 2025 - 06:34 PM |