![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
![]() • Machine Head - Battery • Trivium - Master Of Puppets • Mendeed - The Thing That Should Not Be • Bullet For My Valentine - Welcome Home (Sanitarium) • Chimaira - Disposable Heroes • Fightstar - Leper Messiah • Mastodon - Orion • Funeral For A Friend - Damage Inc. ![]() edit: А от сайта на Machine Head можете да гледате и аст първа от "The Making Of Battery" ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 51 Регистриран: 27-January 06 Потребител N: 1129 ![]() |
Вместо само да предизвикваш отделяне на слюнка,хвърли един линк !
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Най ми е любопитно Chimaira как ще се представят с "Disposable Heroes".
![]() -------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Абе вие болни ли сте? Има участие на Machine Head и Mastodon, вас ви интересува само Chimaira!??!?! Сбъркани ли сте бе? Бщите ли са ви изнасилвали като малки, или сте си падали на главите, или де да знам...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Добре де, както става ясно туй нящо ще върви с броя на Керанг от 5-ти април. Въпросът е дали има откъде да се намери още сега?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Едва ли. Обасче очаквам някъде на 5-ти Април следобед да е leak-нало
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 51 Регистриран: 27-January 06 Потребител N: 1129 ![]() |
Не,просто баща ми ме е учил да бягам далеч от комерса.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Всички парчета са институции и ще ми е интересно, как ще ги изпълнят младите банди, а аз ще се изкефя най-много на "Orion"!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
89479348739485793485734957340750394759038475903457 трибюта на Металика, с какво тоя ще е по различен?
С НИЩО! ![]() ![]() ![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
Как с какво...Машийн Хед ще правят една песен....елементарно Уотсън...който не се е подмокрил само при мисълта трябва да е педал
![]() -------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 137 Регистриран: 20-November 05 Потребител N: 1031 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
Не слушам Металика ( да си посипя главта с пепел?), но това звучи интересно....
С Battery съм запозната, и си беше доста по-добро от оригинала.*за мен (ненужно мнение) -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
Въобще не ме заинтригува Bullet For My Valentine или Funeral For A Friend,ако ще го слушам ще е само заради Mastodon и Machine Head
![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
Позор, девойче. Не са те трогнали най-чудесните групи!
Препоръчвам сепуку. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
а аз мсиля няколко от нещата вместо да ги слушам на компа, да ходя да ги видя на живо в Австиря на 15 Юни:
Metallica Motörhead Alice in Chains Alter Bridge Avenged Sevenfold Stone Sour Bullet for my Valentine Trivium Bloodsimple Unheilig |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Единствено за Мachine Head ми е интересно. Те са едно от малкото неща, които винаги ще уважавам.
-------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
Въобще не ме заинтригува Bullet For My Valentine или Funeral For A Friend,ако ще го слушам ще е само заради Mastodon и Machine Head Позор, девойче. Не са те трогнали най-чудесните групи!![]() [offtopic]С цялото ми уважение - Искам да удоша вокала на Bullet For my Valentine. ![]() -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
Аз понеже си имам олтар със снимки на групата.
Този човек е изключително противен. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
а аз мсиля няколко от нещата вместо да ги слушам на компа, да ходя да ги видя на живо в Австиря на 15 Юни: Metallica Motörhead Alice in Chains Alter Bridge Avenged Sevenfold Stone Sour Bullet for my Valentine Trivium Bloodsimple Unheilig Ми освен браво незнам какво друго да ти кажа.. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Въпросният албум е качен тук и можете да го чуете и после да коментирате по същество.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Харесва ми. Бандите са се опитали общо взето да изсвирят песните 1:1. Прекалено велики са за да се ебават с тях. Само Mendeed вкарват малко blast beat-ове в "The Thing That Should Not Be" и се е получило доста сполучливо. Обаче е малко ламерски записано. Иначе останалото е точно това, което би звучал албумът, ако беше записан днес, от съвременни банди - с по-ниско настроени китари и по-дерящи се вокали, иначе същите песни. То и тва е идеята де - да си припомним за какъв титаничен албум става въпрос, не да се гаврим с него.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Абе Орион звучи безобразно тихо
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Факт. Много се дразня, когато в някоя компилация различните песни не са с еднакви нива на звука.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Абе вие болни ли сте? Има участие на Machine Head и Mastodon, вас ви интересува само Chimaira!??!?! Сбъркани ли сте бе? Бщите ли са ви изнасилвали като малки, или сте си падали на главите, или де да знам... ХаХаХаХаХаХа ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Няма ли го в някой FREE(!) server ?
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th June 2025 - 12:53 AM |