![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 2 Регистриран: 22-April 06 Потребител N: 1303 ![]() |
Привет
![]() Обръщение към бъдещите и вече развиващите се метъл/рок /и производните им/ групи. Ако има нуждаещи се от дизайн на лого, cd арт и пр и пр, приемем поръчки. Не всички ще харесат стилът ми, ама пък знае ли човек.. /Много/ скромната ми галерийка е тук, ако има заинтересовани нека драснат два реда ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
Стилът е наистина хубав, но не мисля, че е подходящ за такъв арт, за какъвто искаш да го пробуташ
![]() -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 2 Регистриран: 22-April 06 Потребител N: 1303 ![]() |
Благодаря за първия коментар
![]() Сега да поясня-това е стилът ми на рисуване, а начинът по който съм използвала фотошопа е просто за малко нагледност ![]() ![]() ![]() Пак благодарско за първия пост |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
Deviantart e страхотен сайт,50% от картините ми в компа са от там,добре си се насочила,иска още малко обаче,според мен.
Иначе са хубави нещата,винаги се радвам на българи в този сайт ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
Благодаря за първия коментар ![]() Сега да поясня-това е стилът ми на рисуване, а начинът по който съм използвала фотошопа е просто за малко нагледност ![]() ![]() ![]() Пак благодарско за първия пост Да, ама светските догми продават ![]() ![]() ![]() -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 10:15 PM |