Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
Apr 26 2006, 01:30 AM
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 |
Във футбола логика няма! Напротив има..като не можеш да си вкараш положенията и накрая изпуснеш измислена дузпа в 90-тата минута просто не ставаш за финал... -------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
|
Apr 26 2006, 08:57 AM
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 |
Абе не е сигурно дали Арсенал ще спечелят финала
-------------------- |
|
|
|
Apr 26 2006, 09:17 AM
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 |
Измислена дузпа кура ми...
-------------------- |
|
|
|
Apr 26 2006, 09:48 AM
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 |
Добре нека перафразирам : дузпата беше толкова истинска колкото събарянето на Гонзо от вятъра срещу Локо Сф
-------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
|
Apr 26 2006, 04:09 PM
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 |
Да, трябва да си вкарваш положенията, но Арсенал (извинявай Слаш) играха УЖАСНО ебати...
Ако ще играят така на финала... -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
|
Apr 26 2006, 04:36 PM
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 |
Ех, че възмутен народ...
Арсенал като играха последните 9 години в ШЛ нападателно и феноменално, какво?! Кур. Знаете ли колко пъти Арсенал заслужаваха да станат носители на ШЛ?! Не се броят на пръстите на едната ми ръка... Венгер най-накрая се научи как да ръководи отбора в ШЛ - изработва си добра преднина първия мач и втория играе умно и здраво. Някой помни ли кога за последно на Арсенал му е вкаран гол в ШЛ?! Колкото до мача снощи: Играта на Арсенал не се получи както трябваше да бъде, и какво?! Виляреал били феноменални, Виляреал били невероятни... Верно, че направиха повече положения от Реал и Юве срещу Арсенал във всичките им мачове взети заедно, но в крайна сметка не вкараха нищо. Друго - дузпа нямаше. Вземете си изтеглете от Арената мача и гледайте на трезви глави. Особено пък испанци като са замесени е ясно за какво става въпрос... театър "Сълза и Смях". Хосе Мари падна като путка. Той си е путка. Евала на Леман, но аз бях сигурен че ще я спаси. Като знам колко мои приятели ще пътуват до Париж за да гледат Арсенал... Предстои още една крачка! |
|
|
|
Apr 26 2006, 06:06 PM
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 |
И ако Арсенал играят така на финала какво, с 0 на 10 ли ще паднат??????????
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
|
Apr 26 2006, 06:13 PM
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 |
Питай Стефан. Той бе написал, че Ливърпул щели да паднат с 0:10 от Милан. Ти правиш същата грешка, година по-късно.
|
|
|
|
Apr 26 2006, 10:35 PM
Коментар
|
|
Бахти яловите реванши...
-------------------- Historia vitae magistra
|
|
|
Apr 26 2006, 11:04 PM
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 |
да бе ся и финала остава да е 0:0 (нищо аз се радвам на дузпи)
ам як финал, такъв предвиждах..само 4е незнам за кой съм, най-вероятно за Барса 4е ми стана тъжно като Арсенал отстраниха Виляреал |
|
|
|
Apr 27 2006, 11:53 AM
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 316 Регистриран: 28-June 05 Град: София Потребител N: 851 |
SLASH евала за финала.
Въобще не ми пука за който и да е отбор извън Англия, така че въобще не смятам да обсъждам мача с Виляреал. Така и така смятам, че заслужавате да сте там вие, а не испанците, не само заради пристрастията ми, а заради играта която показахте. Но ще бъде много трудно с Барса. Честно казано не мисля, че ще ги биете, но съм за "артилерията" изцяло и ще ви подкрепям. УСПЕХ! П.П. Ще ходя във Варна тия дни. Къде да пия бира? Ще ти бъда благодарен, ако ми обясниш. Не, че няма да си намеря къде, ама друго си е местен човек да ти подскаже нещо. Ще съм на квартира в центъра (каквото и да означава това) и честно казано не съм много на 'ти' с града. |
|
|
|
Apr 27 2006, 03:00 PM
Коментар
|
|
![]() Badmotorfinger ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 598 Регистриран: 6-January 05 Потребител N: 713 |
На Милан им отмениха чист гол
Айде дано Арсенал треснат Барса на финала, че ми писна да слушам колко ултра-мега-нечовешки велик бил Зъбчо Не, че не е невероятен играч, ама цялата тая истерия за него ми дойде до гуша... особено от страна на коментаторите на bTV - имам чувството, че получават анален оргазъм всеки път, щом Роналдиньо се докосне до топката Както и да е, да минава по-бързо времето и да идва 9ти юни, че да засядаме пред телевизорите на биричка и цаца (RULES F'EVER ! -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
|
Apr 27 2006, 04:30 PM
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 76 Регистриран: 24-September 04 Потребител N: 616 |
ЗДРАВЕЙТЕ ОТНОВО НА ВСИЧКИ !
1-ВО-СЪЖАЛЯВАМ ЧЕ ТОЛКОВА ДЪЛГО НЕ ПИСАХ ТУК.ПРИЧИНИТЕ СА ПРЕДИМНО ЛИЧНИ И НЕ МИСЛЯ ДА ГИ СПОМЕНАВАМ,НО КАКТО СА КАЗАЛИ ДРЕВНИТЕ ПО ДОБРЕ КЪСНО ОТКОЛКОТО НИКОГА. 2-РО-ПРО4ЕТОХ ВСИЧКИ ПОСТОВЕ ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МОЙ ПИСАНИЯ.ЗАБЕЛЯЗАХ 4Е ЛЕКО СА СЕ УВЕЛИЧИЛИ МОМ4ЕТАТА ОТ СЕКТОР ГЕЙ (НЕГО ВЕЧЕ ГО НЯМА ЗАКРИХА ГО ОФИЦИАЛНО) И ГОРКИЯ БЕНЕДИКТ 16 Е ОСТАНАЛ КАЖИ РЕЧИ ЕДИНСТВЕНИЯ ЗАЩИТНИК НА СИНЯТА РЕЛИГИЯ.ЕВАЛА БАТЕ ЩЕ ТЕ ЧЕРПЯ НЕ6ТО(НАСКОРО НА ЕДИН МАЧ ПИХМЕ БИРА С ЕДНИ ОТ ШУМЕН ГОЛЕМИ КУПОНДЖИЙ БЯХА) 3-ТО-НАДЯВАМ СЕ НЯМА ДА СИ ПОМИСЛЯТ НЯКОЙ ХОРА ЧЕ САМ СЕ СКРИЛ КОГАТО ЛЕВСКИ ИГРА СЛАБО И СЕ ПОКАЗВАМ ЕДВА СЕГА КОГАТО ВЕЧЕ НА НА ВЪРХА(КЪДЕТО ИМ Е МЯСТОТО МЕЖДУВПРОЧЕМ 4-ТО-НАЙ ВАЖНОТО ВЕЧЕ УСПЯХ ДА СИ ПРЕКАРАМ НЕТ ВКЪЩИ И ОПРЕДЕЛЕНО ЩЕ БУДА ПО РЕДОВЕН(Е АКО НЕ МИ СПРАТ НЕТА ДЕ ЕДИНИЯ КАБЕЛАР Е ЯК ЧОРБАР ПО НАДОЛУ ЩЕ ПОСТВАМ ПО ОПРЕДЕЛЕНИ НЕЩА.ОСОБЕНО СЕ СМЯХ НА НЯКОЙ СМЕШКИ НАПИСАНИ ТУК ОТ ЧИЧО ГРАФ(МЕЛХАЕР) АМА ЩЕ ГИ НАПИША И ПАК ЩЕ ГОВОРИМ.НАПРАВИ МИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ ЧЕ МНОГО Е ПИСАНО ЗА ЦСКА-ЛИВЕРПУЛ И ОНАЗИ "МИТИЧНА" ПОБЕДА А ЗА 1/4 ФИНАЛА НА ЛЕВСКИ ПОЧТИ НИЩО.АЗ ЛИЧНО БИХ УМРЯЛ ОТ ЯД ЧЕ ОТБОРА МИ Е ПОБЕДИЛ ЛИВЕРПУЛ И ВЪПРЕКИ ТОВА Е ОТПАДНАЛ.А ЧЕ СИНИТЕ ДОСТИГНАХА ДО 1/4 ФИНАЛИТЕ ЕЕЕ КАКВО ТОЛКОВА ТОЙ И МАРЕК ГО ПРАВИ ВСЯКА ГОДИНА АХАХАХХАХАА (И НА БЪЛГАРСКА АРМИЯ ОСОБЕНО С ПРАЗЕН СЕКТОР ГЕЙ) ИМА ТОЛКОВА МНОГО РАБОТИ КОЙТО ИСКАМ ДА ЗАСЕГНА НО ВСИЧКО ПО РЕДА СИ.УВИ ТРЯБВА СЛЕД МАЛКО ДА ИЗЛИЗАМ НО СКОРО ЩЕ СЕ ВЪРНА:) П.С.МОЛЯ ДА МЕ ИЗВИНИТЕ АКО САМ ДОПУСНАЛ НЯКОЯ И ДРУГА ГРЕШКА.ПРОБЛЕМА Е ЧЕ ОЩЕ СЕ БЪРКАМ В ПРЕХОДА МИ ОТ ЛАТИНИЦА НА КИРИЛИЦА. И САМО ЛЕВСКИ ! |
|
|
|
Apr 27 2006, 06:56 PM
Коментар
|
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 218 Регистриран: 27-March 05 Потребител N: 778 |
Възможно най лошия вариант за финал. Двата ми най любими отбора извън България не може ли и на Барса, и Арсенал да дадат по една купа.
|
|
|
|
Apr 27 2006, 07:40 PM
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 |
Як финал се задава,ама дано наистина не бъде толкова постен колкото полу-финалите.И все пак си оставам за Барса,Арсенал така и така не ги обичам особено.Дано двата отбора ни поднесат красив и добър финал
-------------------- |
|
|
|
Apr 28 2006, 12:46 PM
Коментар
|
|
П.П. Ще ходя във Варна тия дни. Къде да пия бира? Ще ти бъда благодарен, ако ми обясниш. Не, че няма да си намеря къде, ама друго си е местен човек да ти подскаже нещо. Ще съм на квартира в центъра (каквото и да означава това) и честно казано не съм много на 'ти' с града. Ами то по целия център има всевъзможни заведения, но ти предлагам да разгледаш това. Ако не можеш да се оправиш - пиши ми едно ЛС. Наздраве! Angermeans, верно е това за коментаторите на btv. Особено Смукачев. Понеже е от Ливърпул, бълва гущери и змии срещу представянето на Арсенал в ШЛ... |
|
|
|
Apr 28 2006, 01:13 PM
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 |
^ Бутилка Джак, пури и Black Sabbath... да не забравиш хехе
-------------------- |
|
|
|
Apr 28 2006, 01:37 PM
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 |
баси сега гледах по новините репортаж от полуфиналите на УЕФА. Тея Мидълзбро ще ги еб* от 0:2 до 30 мин и гол назад от предишния ма4, баси обрата 4 гола! Стяуа си заслужаваха да отидат на финал
|
|
|
|
Apr 29 2006, 08:53 PM
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 |
Абе Боро са супер луди.Тва и предния кръг и сега го направиха.Остава да вземат и купата по някъв такъв начин
-------------------- ![]() |
|
|
|
Apr 30 2006, 10:57 PM
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 76 Регистриран: 24-September 04 Потребител N: 616 |
левски-родопа 6:1 ! литекс-ботев 2:0 ц(*ка почива
левски води в класирането с 5 точки(при положение че през зимата е изоставал с 7 айде лавинаааа ! п.с.кой сега е номер едноо |
|
|
|
May 1 2006, 01:40 PM
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 |
Най после и аз да мога да се израдвам на европйските турнири.
Боро а освен това онези величия от апенините Милан ли се казваха не мога да се сетя най-после ги няма третата причина за добрата европейска кампания - най-после в следкомунистическо време има някакъв успех на българския футбол -2 отбора на 1/8 финали и един в групите .. Евала и успех на Левски догодина в КЕШ |
|
|
|
May 4 2006, 02:44 AM
Коментар
|
|
ц(*ка-4ерно море -финал за купата на българия! ххехе най после червените ще имат шанс да спечелят купата на страната.че станаха вече 7 години откакто последно я взеха (те децата на училище тръгнаха) макар че не се знае те черно море току виж пак спечелили
алфа 10х за пожеланията.допреди малко гледах програмата на бг първенството на 16 май е локо плд-ботев а на 20 май ботев-ЛЕВСКИ!ще има шоу |
|
|
|
May 4 2006, 02:08 PM
Коментар
|
|
Днес се навършват 63 години от рождението на най-великия български футболист-ГЕОРГИ АСПАРУХОВ-ГУНДИ (1943-1971).Поклон !
|
|
|
|
May 4 2006, 02:30 PM
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 |
Тва мое го напишеш в някоя тема за формула 1
-------------------- ![]() |
|
|
|
May 4 2006, 04:14 PM
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 |
ЗДРАВЕЙТЕ ОТНОВО НА ВСИЧКИ !
1-ВО-СЪЖАЛЯВАМ ЧЕ ТОЛКОВА ДЪЛГО НЕ ПИСАХ ТУК.ПРИЧИНИТЕ СА ПРЕДИМНО ЛИЧНИ И НЕ МИСЛЯ ДА ГИ СПОМЕНАВАМ,НО КАКТО СА КАЗАЛИ ДРЕВНИТЕ ПО ДОБРЕ КЪСНО ОТКОЛКОТО НИКОГА. 2-РО-ПРО4ЕТОХ ВСИЧКИ ПОСТОВЕ ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МОЙ ПИСАНИЯ.ЗАБЕЛЯЗАХ 4Е ЛЕКО СА СЕ УВЕЛИЧИЛИ МОМ4ЕТАТА ОТ СЕКТОР ГЕЙ (НЕГО ВЕЧЕ ГО НЯМА ЗАКРИХА ГО ОФИЦИАЛНО) И ГОРКИЯ БЕНЕДИКТ 16 Е ОСТАНАЛ КАЖИ РЕЧИ ЕДИНСТВЕНИЯ ЗАЩИТНИК НА СИНЯТА РЕЛИГИЯ.ЕВАЛА БАТЕ ЩЕ ТЕ ЧЕРПЯ НЕ6ТО(НАСКОРО НА ЕДИН МАЧ ПИХМЕ БИРА С ЕДНИ ОТ ШУМЕН ГОЛЕМИ КУПОНДЖИЙ БЯХА) 3-ТО-НАДЯВАМ СЕ НЯМА ДА СИ ПОМИСЛЯТ НЯКОЙ ХОРА ЧЕ САМ СЕ СКРИЛ КОГАТО ЛЕВСКИ ИГРА СЛАБО И СЕ ПОКАЗВАМ ЕДВА СЕГА КОГАТО ВЕЧЕ НА НА ВЪРХА(КЪДЕТО ИМ Е МЯСТОТО МЕЖДУВПРОЧЕМ 4-ТО-НАЙ ВАЖНОТО ВЕЧЕ УСПЯХ ДА СИ ПРЕКАРАМ НЕТ ВКЪЩИ И ОПРЕДЕЛЕНО ЩЕ БУДА ПО РЕДОВЕН(Е АКО НЕ МИ СПРАТ НЕТА ДЕ ЕДИНИЯ КАБЕЛАР Е ЯК ЧОРБАР ПО НАДОЛУ ЩЕ ПОСТВАМ ПО ОПРЕДЕЛЕНИ НЕЩА.ОСОБЕНО СЕ СМЯХ НА НЯКОЙ СМЕШКИ НАПИСАНИ ТУК ОТ ЧИЧО ГРАФ(МЕЛХАЕР) АМА ЩЕ ГИ НАПИША И ПАК ЩЕ ГОВОРИМ.НАПРАВИ МИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ ЧЕ МНОГО Е ПИСАНО ЗА ЦСКА-ЛИВЕРПУЛ И ОНАЗИ "МИТИЧНА" ПОБЕДА А ЗА 1/4 ФИНАЛА НА ЛЕВСКИ ПОЧТИ НИЩО.АЗ ЛИЧНО БИХ УМРЯЛ ОТ ЯД ЧЕ ОТБОРА МИ Е ПОБЕДИЛ ЛИВЕРПУЛ И ВЪПРЕКИ ТОВА Е ОТПАДНАЛ.А ЧЕ СИНИТЕ ДОСТИГНАХА ДО 1/4 ФИНАЛИТЕ ЕЕЕ КАКВО ТОЛКОВА ТОЙ И МАРЕК ГО ПРАВИ ВСЯКА ГОДИНА АХАХАХХАХАА (И НА БЪЛГАРСКА АРМИЯ ОСОБЕНО С ПРАЗЕН СЕКТОР ГЕЙ) ИМА ТОЛКОВА МНОГО РАБОТИ КОЙТО ИСКАМ ДА ЗАСЕГНА НО ВСИЧКО ПО РЕДА СИ.УВИ ТРЯБВА СЛЕД МАЛКО ДА ИЗЛИЗАМ НО СКОРО ЩЕ СЕ ВЪРНА:) П.С.МОЛЯ ДА МЕ ИЗВИНИТЕ АКО САМ ДОПУСНАЛ НЯКОЯ И ДРУГА ГРЕШКА.ПРОБЛЕМА Е ЧЕ ОЩЕ СЕ БЪРКАМ В ПРЕХОДА МИ ОТ ЛАТИНИЦА НА КИРИЛИЦА. И САМО ЛЕВСКИ ! -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
May 4 2006, 06:58 PM
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 |
Цитат алфа 10х за пожеланията.допреди малко гледах програмата на бг първенството на 16 май е локо плд-ботев а на 20 май ботев-ЛЕВСКИ!ще има шоу предполагам е безсмислено да ти казвам че мачът на 20ти ми е малко ... ъъъ .. на заден план без да имам и най-малкото намерение на обиждам левски |
|
|
|
May 5 2006, 12:26 AM
Коментар
|
|
влад след тоя пост ми идва д ати напиша някой неща обаче сигурно ще ги изтрият ! поне недей да се чудиш защо ви казват на вас турци ! защото вие се подигравате и петните светинийте на България! Винаги сам се чудил как може да се гаврите с паметта на един човек който вече не е между нас ,да не говорим че този човек е георги аспарухов !
алфа онзи ден чатих с един фен на локо и той ми писа че като домакини мислели да правят някаква хубава хореография.ама ще видим |
|
|
|
May 5 2006, 10:54 AM
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 |
Честит Празник на всички Армейци, днес нашият любим тим, навършва 58 години!
Помнете, че формата е моментна, а класата вечна! Нека днес не се занимаваме с нашите опоненти от покрайнините на София, който играят на стадион с прозвище Герена (за неразбиращитите - има речници), а да се радваме на ЦСКА, на годините които му предсотят и да си пожелаем на 68-та годишнина, да отпразнуваме 40-тата титла на България! п.с. лефскарчето, абе пич, ти поне да беше гледал някога Гунди на живо, ами само дуеш латерната по това, с каквото са ти напълнили ушите разните там томиславовоци и други боклуци! |
|
|
|
May 7 2006, 08:38 PM
Коментар
|
|
Последен салют със стил и красота!!! Сбогом "Хайбъри"! Напред Арсенал!
Повод за червен ром... Наздраве! |
|
|
|
May 8 2006, 12:44 AM
Коментар
|
|
скъпи господин граф радвам се да те видя отново
ам графе да те питам то се вижда де ама какво искаш да кажеш с този аватар на тодор батков ? п.с.4ерно море-ц(*ка 0:0 славия-левски 2:2 5-те то4ки се запазват |
|
|
|
![]() ![]() |
| Олекотена версия | Час: 27th October 2025 - 10:42 AM |