![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
Във футбола логика няма! Напротив има..като не можеш да си вкараш положенията и накрая изпуснеш измислена дузпа в 90-тата минута просто не ставаш за финал... -------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Абе не е сигурно дали Арсенал ще спечелят финала
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Измислена дузпа кура ми...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
Добре нека перафразирам : дузпата беше толкова истинска колкото събарянето на Гонзо от вятъра срещу Локо Сф
-------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Да, трябва да си вкарваш положенията, но Арсенал (извинявай Слаш) играха УЖАСНО ебати...
Ако ще играят така на финала... ![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Ех, че възмутен народ...
![]() Арсенал като играха последните 9 години в ШЛ нападателно и феноменално, какво?! Кур. Знаете ли колко пъти Арсенал заслужаваха да станат носители на ШЛ?! Не се броят на пръстите на едната ми ръка... Венгер най-накрая се научи как да ръководи отбора в ШЛ - изработва си добра преднина първия мач и втория играе умно и здраво. Някой помни ли кога за последно на Арсенал му е вкаран гол в ШЛ?! Колкото до мача снощи: Играта на Арсенал не се получи както трябваше да бъде, и какво?! Виляреал били феноменални, Виляреал били невероятни... Верно, че направиха повече положения от Реал и Юве срещу Арсенал във всичките им мачове взети заедно, но в крайна сметка не вкараха нищо. Друго - дузпа нямаше. Вземете си изтеглете от Арената мача и гледайте на трезви глави. Особено пък испанци като са замесени е ясно за какво става въпрос... театър "Сълза и Смях". Хосе Мари падна като путка. Той си е путка. Евала на Леман, но аз бях сигурен че ще я спаси. Като знам колко мои приятели ще пътуват до Париж за да гледат Арсенал... Предстои още една крачка! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
И ако Арсенал играят така на финала какво, с 0 на 10 ли ще паднат??????????
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Питай Стефан. Той бе написал, че Ливърпул щели да паднат с 0:10 от Милан. Ти правиш същата грешка, година по-късно.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Бахти яловите реванши...
-------------------- Historia vitae magistra
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
да бе ся и финала остава да е 0:0 (нищо аз се радвам на дузпи)
ам як финал, такъв предвиждах..само 4е незнам за кой съм, най-вероятно за Барса 4е ми стана тъжно като Арсенал отстраниха Виляреал ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 316 Регистриран: 28-June 05 Град: София Потребител N: 851 ![]() |
SLASH евала за финала.
Въобще не ми пука за който и да е отбор извън Англия, така че въобще не смятам да обсъждам мача с Виляреал. Така и така смятам, че заслужавате да сте там вие, а не испанците, не само заради пристрастията ми, а заради играта която показахте. Но ще бъде много трудно с Барса. Честно казано не мисля, че ще ги биете, но съм за "артилерията" изцяло и ще ви подкрепям. УСПЕХ! П.П. Ще ходя във Варна тия дни. Къде да пия бира? Ще ти бъда благодарен, ако ми обясниш. Не, че няма да си намеря къде, ама друго си е местен човек да ти подскаже нещо. Ще съм на квартира в центъра (каквото и да означава това) и честно казано не съм много на 'ти' с града. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Badmotorfinger ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 598 Регистриран: 6-January 05 Потребител N: 713 ![]() |
На Милан им отмениха чист гол
![]() Айде дано Арсенал треснат Барса на финала, че ми писна да слушам колко ултра-мега-нечовешки велик бил Зъбчо ![]() ![]() Не, че не е невероятен играч, ама цялата тая истерия за него ми дойде до гуша... особено от страна на коментаторите на bTV - имам чувството, че получават анален оргазъм всеки път, щом Роналдиньо се докосне до топката ![]() Както и да е, да минава по-бързо времето и да идва 9ти юни, че да засядаме пред телевизорите на биричка и цаца (RULES F'EVER ! ![]() -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 76 Регистриран: 24-September 04 Потребител N: 616 ![]() |
ЗДРАВЕЙТЕ ОТНОВО НА ВСИЧКИ !
![]() 1-ВО-СЪЖАЛЯВАМ ЧЕ ТОЛКОВА ДЪЛГО НЕ ПИСАХ ТУК.ПРИЧИНИТЕ СА ПРЕДИМНО ЛИЧНИ И НЕ МИСЛЯ ДА ГИ СПОМЕНАВАМ,НО КАКТО СА КАЗАЛИ ДРЕВНИТЕ ПО ДОБРЕ КЪСНО ОТКОЛКОТО НИКОГА. 2-РО-ПРО4ЕТОХ ВСИЧКИ ПОСТОВЕ ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МОЙ ПИСАНИЯ.ЗАБЕЛЯЗАХ 4Е ЛЕКО СА СЕ УВЕЛИЧИЛИ МОМ4ЕТАТА ОТ СЕКТОР ГЕЙ (НЕГО ВЕЧЕ ГО НЯМА ЗАКРИХА ГО ОФИЦИАЛНО) И ГОРКИЯ БЕНЕДИКТ 16 Е ОСТАНАЛ КАЖИ РЕЧИ ЕДИНСТВЕНИЯ ЗАЩИТНИК НА СИНЯТА РЕЛИГИЯ.ЕВАЛА БАТЕ ЩЕ ТЕ ЧЕРПЯ НЕ6ТО(НАСКОРО НА ЕДИН МАЧ ПИХМЕ БИРА С ЕДНИ ОТ ШУМЕН ГОЛЕМИ КУПОНДЖИЙ БЯХА) 3-ТО-НАДЯВАМ СЕ НЯМА ДА СИ ПОМИСЛЯТ НЯКОЙ ХОРА ЧЕ САМ СЕ СКРИЛ КОГАТО ЛЕВСКИ ИГРА СЛАБО И СЕ ПОКАЗВАМ ЕДВА СЕГА КОГАТО ВЕЧЕ НА НА ВЪРХА(КЪДЕТО ИМ Е МЯСТОТО МЕЖДУВПРОЧЕМ ![]() ![]() 4-ТО-НАЙ ВАЖНОТО ВЕЧЕ УСПЯХ ДА СИ ПРЕКАРАМ НЕТ ВКЪЩИ И ОПРЕДЕЛЕНО ЩЕ БУДА ПО РЕДОВЕН(Е АКО НЕ МИ СПРАТ НЕТА ДЕ ЕДИНИЯ КАБЕЛАР Е ЯК ЧОРБАР ![]() ПО НАДОЛУ ЩЕ ПОСТВАМ ПО ОПРЕДЕЛЕНИ НЕЩА.ОСОБЕНО СЕ СМЯХ НА НЯКОЙ СМЕШКИ НАПИСАНИ ТУК ОТ ЧИЧО ГРАФ(МЕЛХАЕР) АМА ЩЕ ГИ НАПИША И ПАК ЩЕ ГОВОРИМ.НАПРАВИ МИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ ЧЕ МНОГО Е ПИСАНО ЗА ЦСКА-ЛИВЕРПУЛ И ОНАЗИ "МИТИЧНА" ПОБЕДА А ЗА 1/4 ФИНАЛА НА ЛЕВСКИ ПОЧТИ НИЩО.АЗ ЛИЧНО БИХ УМРЯЛ ОТ ЯД ЧЕ ОТБОРА МИ Е ПОБЕДИЛ ЛИВЕРПУЛ И ВЪПРЕКИ ТОВА Е ОТПАДНАЛ.А ЧЕ СИНИТЕ ДОСТИГНАХА ДО 1/4 ФИНАЛИТЕ ЕЕЕ КАКВО ТОЛКОВА ТОЙ И МАРЕК ГО ПРАВИ ВСЯКА ГОДИНА АХАХАХХАХАА (И НА БЪЛГАРСКА АРМИЯ ОСОБЕНО С ПРАЗЕН СЕКТОР ГЕЙ) ИМА ТОЛКОВА МНОГО РАБОТИ КОЙТО ИСКАМ ДА ЗАСЕГНА НО ВСИЧКО ПО РЕДА СИ.УВИ ТРЯБВА СЛЕД МАЛКО ДА ИЗЛИЗАМ НО СКОРО ЩЕ СЕ ВЪРНА:) П.С.МОЛЯ ДА МЕ ИЗВИНИТЕ АКО САМ ДОПУСНАЛ НЯКОЯ И ДРУГА ГРЕШКА.ПРОБЛЕМА Е ЧЕ ОЩЕ СЕ БЪРКАМ В ПРЕХОДА МИ ОТ ЛАТИНИЦА НА КИРИЛИЦА. И САМО ЛЕВСКИ ! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 218 Регистриран: 27-March 05 Потребител N: 778 ![]() |
Възможно най лошия вариант за финал. Двата ми най любими отбора извън България не може ли и на Барса, и Арсенал да дадат по една купа.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Як финал се задава,ама дано наистина не бъде толкова постен колкото полу-финалите.И все пак си оставам за Барса,Арсенал така и така не ги обичам особено.Дано двата отбора ни поднесат красив и добър финал
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
П.П. Ще ходя във Варна тия дни. Къде да пия бира? Ще ти бъда благодарен, ако ми обясниш. Не, че няма да си намеря къде, ама друго си е местен човек да ти подскаже нещо. Ще съм на квартира в центъра (каквото и да означава това) и честно казано не съм много на 'ти' с града. Ами то по целия център има всевъзможни заведения, но ти предлагам да разгледаш това. Ако не можеш да се оправиш - пиши ми едно ЛС. Наздраве! ![]() Angermeans, верно е това за коментаторите на btv. Особено Смукачев. Понеже е от Ливърпул, бълва гущери и змии срещу представянето на Арсенал в ШЛ... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
^ Бутилка Джак, пури и Black Sabbath... да не забравиш хехе
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
баси сега гледах по новините репортаж от полуфиналите на УЕФА. Тея Мидълзбро ще ги еб* от 0:2 до 30 мин и гол назад от предишния ма4, баси обрата 4 гола! Стяуа си заслужаваха да отидат на финал
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Абе Боро са супер луди.Тва и предния кръг и сега го направиха.Остава да вземат и купата по някъв такъв начин
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 76 Регистриран: 24-September 04 Потребител N: 616 ![]() |
левски-родопа 6:1 ! литекс-ботев 2:0 ц(*ка почива
![]() левски води в класирането с 5 точки(при положение че през зимата е изоставал с 7 ![]() айде лавинаааа ! п.с.кой сега е номер едноо ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
Най после и аз да мога да се израдвам на европйските турнири.
Боро ![]() а освен това онези величия от апенините Милан ли се казваха не мога да се сетя най-после ги няма третата причина за добрата европейска кампания - най-после в следкомунистическо време има някакъв успех на българския футбол -2 отбора на 1/8 финали и един в групите .. Евала и успех на Левски догодина в КЕШ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ц(*ка-4ерно море -финал за купата на българия! ххехе най после червените ще имат шанс да спечелят купата на страната.че станаха вече 7 години откакто последно я взеха (те децата на училище тръгнаха) макар че не се знае те черно море току виж пак спечелили
![]() алфа 10х за пожеланията.допреди малко гледах програмата на бг първенството на 16 май е локо плд-ботев а на 20 май ботев-ЛЕВСКИ!ще има шоу ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Днес се навършват 63 години от рождението на най-великия български футболист-ГЕОРГИ АСПАРУХОВ-ГУНДИ (1943-1971).Поклон !
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Тва мое го напишеш в някоя тема за формула 1
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
ЗДРАВЕЙТЕ ОТНОВО НА ВСИЧКИ !
![]() 1-ВО-СЪЖАЛЯВАМ ЧЕ ТОЛКОВА ДЪЛГО НЕ ПИСАХ ТУК.ПРИЧИНИТЕ СА ПРЕДИМНО ЛИЧНИ И НЕ МИСЛЯ ДА ГИ СПОМЕНАВАМ,НО КАКТО СА КАЗАЛИ ДРЕВНИТЕ ПО ДОБРЕ КЪСНО ОТКОЛКОТО НИКОГА. 2-РО-ПРО4ЕТОХ ВСИЧКИ ПОСТОВЕ ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МОЙ ПИСАНИЯ.ЗАБЕЛЯЗАХ 4Е ЛЕКО СА СЕ УВЕЛИЧИЛИ МОМ4ЕТАТА ОТ СЕКТОР ГЕЙ (НЕГО ВЕЧЕ ГО НЯМА ЗАКРИХА ГО ОФИЦИАЛНО) И ГОРКИЯ БЕНЕДИКТ 16 Е ОСТАНАЛ КАЖИ РЕЧИ ЕДИНСТВЕНИЯ ЗАЩИТНИК НА СИНЯТА РЕЛИГИЯ.ЕВАЛА БАТЕ ЩЕ ТЕ ЧЕРПЯ НЕ6ТО(НАСКОРО НА ЕДИН МАЧ ПИХМЕ БИРА С ЕДНИ ОТ ШУМЕН ГОЛЕМИ КУПОНДЖИЙ БЯХА) 3-ТО-НАДЯВАМ СЕ НЯМА ДА СИ ПОМИСЛЯТ НЯКОЙ ХОРА ЧЕ САМ СЕ СКРИЛ КОГАТО ЛЕВСКИ ИГРА СЛАБО И СЕ ПОКАЗВАМ ЕДВА СЕГА КОГАТО ВЕЧЕ НА НА ВЪРХА(КЪДЕТО ИМ Е МЯСТОТО МЕЖДУВПРОЧЕМ ![]() ![]() 4-ТО-НАЙ ВАЖНОТО ВЕЧЕ УСПЯХ ДА СИ ПРЕКАРАМ НЕТ ВКЪЩИ И ОПРЕДЕЛЕНО ЩЕ БУДА ПО РЕДОВЕН(Е АКО НЕ МИ СПРАТ НЕТА ДЕ ЕДИНИЯ КАБЕЛАР Е ЯК ЧОРБАР ![]() ПО НАДОЛУ ЩЕ ПОСТВАМ ПО ОПРЕДЕЛЕНИ НЕЩА.ОСОБЕНО СЕ СМЯХ НА НЯКОЙ СМЕШКИ НАПИСАНИ ТУК ОТ ЧИЧО ГРАФ(МЕЛХАЕР) АМА ЩЕ ГИ НАПИША И ПАК ЩЕ ГОВОРИМ.НАПРАВИ МИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ ЧЕ МНОГО Е ПИСАНО ЗА ЦСКА-ЛИВЕРПУЛ И ОНАЗИ "МИТИЧНА" ПОБЕДА А ЗА 1/4 ФИНАЛА НА ЛЕВСКИ ПОЧТИ НИЩО.АЗ ЛИЧНО БИХ УМРЯЛ ОТ ЯД ЧЕ ОТБОРА МИ Е ПОБЕДИЛ ЛИВЕРПУЛ И ВЪПРЕКИ ТОВА Е ОТПАДНАЛ.А ЧЕ СИНИТЕ ДОСТИГНАХА ДО 1/4 ФИНАЛИТЕ ЕЕЕ КАКВО ТОЛКОВА ТОЙ И МАРЕК ГО ПРАВИ ВСЯКА ГОДИНА АХАХАХХАХАА (И НА БЪЛГАРСКА АРМИЯ ОСОБЕНО С ПРАЗЕН СЕКТОР ГЕЙ) ИМА ТОЛКОВА МНОГО РАБОТИ КОЙТО ИСКАМ ДА ЗАСЕГНА НО ВСИЧКО ПО РЕДА СИ.УВИ ТРЯБВА СЛЕД МАЛКО ДА ИЗЛИЗАМ НО СКОРО ЩЕ СЕ ВЪРНА:) П.С.МОЛЯ ДА МЕ ИЗВИНИТЕ АКО САМ ДОПУСНАЛ НЯКОЯ И ДРУГА ГРЕШКА.ПРОБЛЕМА Е ЧЕ ОЩЕ СЕ БЪРКАМ В ПРЕХОДА МИ ОТ ЛАТИНИЦА НА КИРИЛИЦА. И САМО ЛЕВСКИ ! ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
Цитат алфа 10х за пожеланията.допреди малко гледах програмата на бг първенството на 16 май е локо плд-ботев а на 20 май ботев-ЛЕВСКИ!ще има шоу предполагам е безсмислено да ти казвам че мачът на 20ти ми е малко ... ъъъ .. на заден план без да имам и най-малкото намерение на обиждам левски |
|
|
![]()
Коментар
|
|
влад след тоя пост ми идва д ати напиша някой неща обаче сигурно ще ги изтрият ! поне недей да се чудиш защо ви казват на вас турци ! защото вие се подигравате и петните светинийте на България! Винаги сам се чудил как може да се гаврите с паметта на един човек който вече не е между нас ,да не говорим че този човек е георги аспарухов !
алфа онзи ден чатих с един фен на локо и той ми писа че като домакини мислели да правят някаква хубава хореография.ама ще видим ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
Честит Празник на всички Армейци, днес нашият любим тим, навършва 58 години!
Помнете, че формата е моментна, а класата вечна! Нека днес не се занимаваме с нашите опоненти от покрайнините на София, който играят на стадион с прозвище Герена (за неразбиращитите - има речници), а да се радваме на ЦСКА, на годините които му предсотят и да си пожелаем на 68-та годишнина, да отпразнуваме 40-тата титла на България! п.с. лефскарчето, абе пич, ти поне да беше гледал някога Гунди на живо, ами само дуеш латерната по това, с каквото са ти напълнили ушите разните там томиславовоци и други боклуци! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Последен салют със стил и красота!!! Сбогом "Хайбъри"! Напред Арсенал!
Повод за червен ром... Наздраве! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
скъпи господин граф радвам се да те видя отново
![]() ![]() ам графе да те питам то се вижда де ама какво искаш да кажеш с този аватар на тодор батков ? п.с.4ерно море-ц(*ка 0:0 славия-левски 2:2 5-те то4ки се запазват ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th May 2025 - 11:29 AM |