![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Edenbridge - The Grand Design
Dimmu Borgir - Stormblast Kadenzza - The Second Renaissance Mygrain - Orbit Dance Necrophagist - Epitaph -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
Katatonia-Viva Emptiness
Hans Zimmer&Lisa Gerrard-Now we are free+ ![]() Katatonia-Last Fair Deal Gone Down Pallas-bringer of dreams Pain Of Salvation-всичко,което имам |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Dissection - Reinkaos
Eternal Tears Of Sorrow - Before The Bleeding Sun Angtoria - God Has A Plan For Us All Moria - Mountains In Sorrow Rhapsody - разни -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Zyklon-Disintegrate
![]() Blind Guardian-всичко,което имам ![]() Behemoth-Zos Kia Cultus,Demigod ![]() Summoning-Oath Bound ![]() Sodom-Blood On Your Lips ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 218 Регистриран: 27-March 05 Потребител N: 778 ![]() |
Testament- The Legacy
Testament- The New Order Testament- Practice What You Preach ![]() ![]() Бях ги позабравил тез момчета ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Moonspell - Memorial Edenbridge - The Grand Design Eternal Tears Of Sotrrow - Before The Bleeding Sun Behemoth - Всичкото Frank Zappa - Hot Rats, Lumpy Gravy -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
The Project Hate MCMXCIX - Armageddon March Eternal
Thyrane - Travesty Of Heavenly Essence EdGuy - избрани песни (начело с New Age Messiah ![]() Fear Factory - пак избрано (предимно от Digimortal и Archetype) Т'ва е май. Само за първите две се чудя как може да съм толкова назад с материала... ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Unleashed - Where No Life Dwells
Sinister - Diabolical Summoning Nokturnal Mortum - Lunar Poetry Enslaved - Vikingligr Veldi Death - всичко |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Frank Zappa - Hot Rats, Lumpy Gravy Хъ Хъ ![]() EToS - Before The Bleeding Sun Angtoria - God Has A Plan For Us Theatre Of Tragedy - Storm Joe Satriani - Super Colossal Joe Satriani - Strange Beautiful Music -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
Joe Satriani - Joe Satrani
Joe Satriani - Super Colossal Slayer - South of Heaven Sodom - Tapping the Vein Tony MacAlpine - Premonition |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
Top 5
Opeth-Blackwater park Pyramaze - Melancholy Beast Eternal Tears Of Sorrow-A Virgin And A Whore Candlemass-Candlemass Moonspell-абсолютно всичко,което ми попадна |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Kadenzza - The Second Renaissance
Kadenzza - Into The Oriental Phantasma Bethany Joy Lenz - Halo Communic - Waves of Visual Decay Carpathian Forest - Fuck You All! -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Pitchshifter - Всичко. OMG!
![]() Ministry - Psalm 69 Prong - Rude Awakening NIИ - The Fragile Nailbomb - Point Blank -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Sonata Arctica-Wolf And Raven
Pain- On And On Arch Enemi- Dead Eyes See No Future Arch Enemy- We Will Rise Pain- Same Old Song -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Edguy - Hellfire Club, Mandrake
Kamelot - всичко Epica - Consign To Oblivion Dream Evil - Dragonslayer -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Fearer - Backfire
Fearer - Descent Pungent Stench - Ampeauty Anacrusis - Screams and Whispers Mortification - Erase the Goblin -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Sacriversum-Stigma Draconis
Officium Triste-Reason Morphia-Fading Beauty Sacramentum-Thy Black Destiny Kamelot- всичко Като изключим Камелот, другите са все неща, дето никой не е слушал ![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Дискографията на Children Of Bodom
Luca Turilli - The Infinite Wonders Of Creation Luca Turilli's Dreamquest - Lost Horizons Cannibal Corpse - Kill Communic - Waves of Visual Decay -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Children Of Bodom-Hatebreeder
![]() Cradle of Filth-Dusk and her embrace и други тяхни неща от по-ранния им период Dimmu Borgir-Burn in Hell ![]() Immortal-Mountains of Might,Sons of northern darkness,Blashyrkh..... Behemoth-Demigod -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
^ От къде го намери тоя Behemoth откога го търся и нъц?
иначе: Tad Morose - всичко но най-вече modus Vivendi много са здрави тия момчурляци, само те и Brainstorm (в частност Symphorce и Bloodbound донякъде) могат да правят такъв мощен и същевременно мрачен пауър ![]() Arch Enemy - Doomsday Machine Mors Principium Est - Inhumanity най-накрая си го намерих и то преиздадения... ![]() Communic - Under a Luminous Sky за разлика от първият им, този страшно ми хареса. ЕToS - всичко много съм се зарибил напоследък по тез финландски пичове. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 550 Регистриран: 28-November 05 Град: Козлодуй/Правец Потребител N: 1048 ![]() |
Dimmu Borgir - Sorgens Kammer Del II
Dimmu Borgir - Sympozium Dimmu Borgir - Kings of Carnival Creation The Project Hate - At the entrance to hells unholy fire Imperanon - Hollow man -------------------- I min ensomhet vet jeg likevel
At jeg ikke har noen andre å takke enn meg selv Derfor er jeg rolig når Repet strammes rundt min nakke -------------------------------------------- http://myspace.com/thesameidiot |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
^ От къде го намери тоя Behemoth откога го търся и нъц? Ще помогна с линк в датата след малко. ![]() Иначе: Skyclad - всичко, нови са за мен. Доволна съм. Blind Guardian - реших да си поприпомня по-старите им, жестоко любими неща Goo Goo Dolls - най-вече "Slide" и "Iris" In Flames - пак различни неща. Дадох шанс и на новия албум...отново. Повече ми харесва сега де... Behemoth - де що намерих ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Цитат Skyclad - всичко, нови са за мен. Доволна съм. ![]() ![]() ![]() Mного добре feather има напредък ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Топ 5
Edguy- Rocket Ride ![]() Beyond Twilight-For The Love Of Art And The Making ![]() Flesh Field - My Savior Umbra Et Imago Feat. Tanzwut - Feuer Und Licht DarkSun-A hero reborn ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
1. Cathedral - The Garden Of Unearthy Delights 2. Einherjer - Всичкото 3. Eternal Tears Of Sorrow - Before The Bleeding Sun 4. Moonspell - Memorial 5. Dimmu Borgir - Stormblast -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 36 Регистриран: 7-May 06 Потребител N: 1334 ![]() |
Ах ами доста ще е трудно. Само 5 за няколко дни.. На последък слушам твърде разнообразни групи, които по нищичко не си приличат ^^.
Ами да видим. Обикновенно не се заслушвам на една песен с часове, но в последните няколко дена на ден поне по 5 пъти слушам Thrice-Red sky. Тази група ми стана любима за супер кратко време. Просто е магнетична. а вокалиста е толкова талантлив.. След това.. Queen- The show must go on. Тази песен я слушам само когато наистина имам нужда. Въздейства ми много и е по-специална за мен. Ако я слушам постоянно (не че не мога) се страхувам да не изгубя магията й и за това само в определени моменти, които не са много приятни и не желая да споделям. А иначе казах че вокала на Трис е талантлив. За Фреди да говоря ли? Не мисля че има смисъл и без това никой няма до го прочете, пък и е твърде лично. И все пак само да кажа още нещо. когато слешам тази песен в мен изникват спомени за всички изгубени приятели и пропиляни моменти и за всичко, което ме кара да страдам и тн. Много е важна тази песен за мен, наистина ^^ Продължаваме с ManOwaR-I believe- Много велика песен, с много велик текст, на много велика група. Обичам я. Всичко свързано с тях обичам. И те ми въздействат много силно. И тук по специално китарата ме впечатлява. Просто е велико. Не мога да и се нарадвам на тази група... Не случайно са ми любими. След това следва Metallica- Nothing else matter Това беше песента която ме накара да обикна металика толкова много.. Просто е съвършенна, както и всичко изброено до тук. Когато я чух за първи път след това 10 минути гледах в една точка и не можех да се осъзная. Толкова много ми хареса... И още си ми е любима песен. И за последно нещо, което открих едва вчера благодарение на Клош и просто ми направи страхотно впечатление. Толкова талантлив вокалист. Какъв глас само... Просто е страхотно.. Няма никакъв смисъл да коментирам. Та въпросното парче е Poets Of The Fall- Late Goodbye И въпреки че го зная от снощи съм супер привързана към него.... Тежка седмица беше като се замисля. Е, ето какво се получи: 1.Thrice-Red sky 2.Queen- The show must go on 3.ManOwaR-I believe 4.Metallica- Nothing else matter 5.Poets Of The Fall- Late Goodbye Песните не са подредени. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
Era - Ameno
Era - Enane Volare Mezzo Iced Earth "Horrow Show" Arch Enemy "Wages Of Sin" Dream Theater "Train Of Thought" -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THRASH Is Not Dead! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1163 Регистриран: 16-February 06 Град: София Потребител N: 1168 ![]() |
4.Metallica- Nothing else matterS ![]() Нищо лично,просто се напих и ми се заяжда за глупости. Моят Топ 5: 1.An Ancient Sign Of Coming Storm-Амон Amarth-Дърви ме тая песен,и тyй то! ![]() 2.Содом-Содом ![]() 3.Малко класика-преслушвах отново дискографията на Iron Maiden ![]() 4.VS-House Of Atreus 1&2-тях вечно ще си ги слушам... ![]() 5.Metalium-Demons Of Insanity Chapter 5 P.P. Ужас ![]() -------------------- 。。故失道而后德,失德而后仁,失仁而后义,失义而后礼。老子“道德经” ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 01:00 PM |