Metal World - Българският метъл портал Гласувайте за сайта в BG Top

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Forum Rules ПРАВИЛА - прочетете преди да пишете!
3 страници V   1 2 3 >  
Reply to this topicStart new topic
> Ужаса на твоя град...
Kiss Of Death
коментар May 5 2006, 11:33 AM
Коментар #1

Непросветен
*

Група: Потребители
Коментари: 35
Регистриран: 30-April 06
Град: Някъде в мрака...
Потребител N: 1322

Не намерих такава тема и реших да се въэполэвам...
Е ако в твоя град има ужасяващи легенди, можеш да ги споделиш, ще се радвам да прочета нещо ново и спиращо дъха... devil.gif

--------------------
Твоят Рай е моят АД...
Go to the top of the page

+Quote Post
InsArtTure
коментар May 5 2006, 06:54 PM
Коментар #2

Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е

Коментари: 3402
Регистриран: 29-October 03
Потребител N: 317

Знам някои истории за София, ако някой го интерсува, ще понапиша.

А, Kiss OF Death, откъде е подписът ти? Възможно ли е да е от песен на Burden Of Grief, където се пее:"Your paradise is my demise". Имаше и друго подобно, но не се сещам кое е.

--------------------
"Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith

+Quote Post
Kiss Of Death
коментар May 5 2006, 07:34 PM
Коментар #3

Непросветен
*

Не съм избирала подписа си по текст на песен,просто ми хрумна изведнъж и реших да е такъв...
"Всякакви прилики с реални лица и събития са напълно случайни"... smile.gif А аз бих се радвала да науча мякоя друга история за София,така че може да драснеш някой друг ред...

--------------------
Твоят Рай е моят АД...

+Quote Post
dambov
коментар May 7 2006, 12:20 PM
Коментар #4

Прогресиращ

Коментари: 651
Регистриран: 6-March 06
Потребител N: 1200

аз съм от Пловдив знам за един доста голям ужас тук и той е наречен коматевските убийци е те вече са в затвора ама карай не знам много за тях освен че са били млади момчета които са си падали по насилствените филми (екшъни ужаси и подобни) един от тях е завършил даскалото в което аз уча и някъде през 90 годинини са извършвали убийствата си а пък през 96год. са били заловени и така нямам много подробна информация за тях но знам че сега има дори и книга написана за тях но в нея е добавена и художествена измислица казва се "Пловдивските убийци"

--------------------
I sold my soul for Heavy Metal

+Quote Post
Niilo
коментар May 7 2006, 09:36 PM
Коментар #5

Ню Уейв Хомосексуалист

Коментари: 692
Регистриран: 15-March 05
Град: Пловдив
Потребител N: 770

Лол, а аз ходя нощем да репетирам в Коматево... no.gif suicide.gif

--------------------
Мусака - мъжете знаят защо...

+Quote Post
deebo
коментар May 7 2006, 10:32 PM
Коментар #6

ДОЛЕН ЧАЛГАР

Коментари: 573
Регистриран: 17-March 06
Град: ПЛОВДИВ. BG
Потребител N: 1220

Абе незнам за Коматево, ама минете през Столюпеново ...... дори през деня. Е това е ужас!

--------------------

+Quote Post
People = Shit
коментар May 7 2006, 10:57 PM
Коментар #7

Прослушващ метъл
**

Коментари: 114
Регистриран: 25-January 06
Потребител N: 1126

Мда тука в пловдив е лудница smile.gif във смирненски някой ако си те хареса на улицата сваля ти гащите и те почва било то момиче или момче .... радвам се че съм си от каршака

--------------------
IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

+Quote Post
Niilo
коментар May 8 2006, 12:49 PM
Коментар #8

Ню Уейв Хомосексуалист

Коментари: 692
Потребител N: 770

Цитат(People = Shit @ May 7 2006, 08:57 PM) *
Мда тука в пловдив е лудница smile.gif във смирненски някой ако си те хареса на улицата сваля ти гащите и те почва било то момиче или момче .... радвам се че съм си от каршака

Е лол, това за смирненски е супер глупост smile.gif Квартала е доста спокоен като цяло, както повечето други в Пловдив.

Ама темата е за друго bye.gif

--------------------
Мусака - мъжете знаят защо...

+Quote Post
Crafter
коментар May 8 2006, 01:56 PM
Коментар #9

:)

Коментари: 4948
Регистриран: 4-July 03
Град: София
Потребител N: 188

Цитат(People = Shit @ May 7 2006, 11:57 PM) *

трябва да се посети!

--------------------
Come with me tonight
tell me how it feels to be alive

+Quote Post
dambov
коментар May 8 2006, 02:15 PM
Коментар #10

Прогресиращ

Коментари: 651
Регистриран: 6-March 06
Потребител N: 1200

People = Shit
човек аз съм от кваратал прослав който е на две крачки от смирненски пък и имам приатели от смирненски и положенито не точно така както го описваш

--------------------
I sold my soul for Heavy Metal

+Quote Post
People = Shit
коментар May 8 2006, 05:08 PM
Коментар #11

Прослушващ метъл
**

Коментари: 114
Регистриран: 25-January 06
Потребител N: 1126

Цитат(dambov @ May 8 2006, 03:15 PM) *
People = Shit
човек аз съм от кваратал прослав който е на две крачки от смирненски пък и имам приатели от смирненски и положенито не точно така както го описваш

щом казваш

--------------------
IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

+Quote Post
Vaskes
коментар May 8 2006, 06:28 PM
Коментар #12

Просветен

Коментари: 412
Регистриран: 21-January 05
Град: Dirty olde town of Sofia
Потребител N: 729

За ужасяващи истории не знам, ама се носят легенди, че ако през главния вход на Софийския Университет мине девствено момиче, статуите на Евлоги и Христо Георгиеви, дето са отстрани, ще станат laugh.gif

--------------------
To light a candle is to cast a shadow...

+Quote Post
Blashyrkh
коментар May 8 2006, 06:42 PM
Коментар #13

Демон

Коментари: 2148
Регистриран: 14-December 04
Потребител N: 693

^хахахахахахахахаха

+Quote Post
Kiss Of Death
коментар May 8 2006, 07:52 PM
Коментар #14

Непросветен
*

Аз имах в предвид за някоя историйка по-нереална (смисъл мистична)...
В моя град (село) има легенда за една къща,в коятоживеел не'къв почти луд... Та той си харесал някаква мома от селото и поискал да се ожени за нея... Родителите й отказали и човека превъртял,удушил ги,а нея зазидал в оградата на къщата си... Сега тази къща е пуста,а бабите около нея казват че всяка вечер чуват стъргане по цимента на довара... Аз много им не ловя вяра,ама ме побиват тръпки като минавам от там!!! suicide.gif
Та това засега от мен,ако се сетя за още някоя ще споделя... evil.gif

--------------------
Твоят Рай е моят АД...

+Quote Post
Wolfheart
коментар May 8 2006, 08:54 PM
Коментар #15

Я свободен

Група: Приятели
Коментари: 4327
Регистриран: 16-March 04
Потребител N: 429

^Що не подълбаеш малко оградата, та да видиш, има ли наистина зазидан човек smile.gif

--------------------

Broken hearts are for assholes!

+Quote Post
Ataegina
коментар May 8 2006, 09:25 PM
Коментар #16

XX

Коментари: 897
Регистриран: 4-December 03
Потребител N: 342

Ммм сега реална историйка.
В Дружба 2 където аз живея имаме един къмпинг, който е близо до резиденция Враня. Там преди около десетина години някакъв чаловек(хич не жалостив) заклал една сюрия (ей тук преувеличавам, за да е страшно - а инак може би около 2-3 ) девойки след това ги накълцал и метнал в шахтите, които са в горичката. Не ми казаха (а и да са ми казвали съм забравила) колко време са го издирвали, но така и не го намерили.
Сега вече е спокойно и деца, наркоманчета, пиянки, възрастни и младежи редовно и кротко без страх си се разхождат или заседяват в тая горичка.
Аз редовно си тичам там и винаги имам мислено отработен план за бягство ако ме изненадат.

Една вечер бях сам сама в гората. Пълно безветрие и пълно-луние. Луната се виждаше ярко дори на все още синьото здрачаващо се небе. Само моите стъпки и бледата ми сянка по пътечката. Извъртях си обиколка и половина без особени притеснения, но после ме споходи някакво неприятно усещане и цялата настръхнах. Толкова страх отдавна не бях брала. Спомних си де що ужаси съм гледала и теглих як спринт чак до блока.

--------------------
[color=orange]snishki v gryf

+Quote Post
Tornado of Souls
коментар May 8 2006, 10:17 PM
Коментар #17

Прослушващ метъл
**

Коментари: 83
Регистриран: 13-April 06
Потребител N: 1289

УЖАСА НА МОЯ ГРАД ЛИ? ТО ОТКЪДЕ ДА ЗАПОЧНЕШ.НЯМАМ ДУМИ ЗА ПЪТИЩАТА А ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА МРЪСОТИЯТА.ДУХНЕ ЛИ ВЯТЪР ВСЕ ЕДНО СИ В САХАРА И БЪРЗО СИ ЗАТВОРИ ОЧИ, УШИ И УСТАТА ДОРИ ,ЩОТО ЩЕ СЕ НАЯДЕШ С ПЯСЪК И КВО ЛИ НЕ ОЩЕ. ЕТО ТОВА Е НАШАТА МИЛА СТОЛИЦА МИЗЕРИЯ ЦАРИ НАВСЯКЪДЕ;В ГРАДСКИЯТ ТРАНСПОРТ Е ПРИКЛЮЧЕНИЕ ДА СЕ ВОЗИШ А С КОЛА Е АБСОЛЮТНО НЕВЪЗМОЖНО. АЗ РАБОТЯ НА 5 КИЛОМЕТРА ОТ ЦЕНТЪРА И СТИГАМ ЗА 20 МИНУТИ АКО ИЗЛЯЗА В 7 и 50 А 5 МИНУТИ ПО-КЪСНО ВЕЧЕ Е АД. ТАКА ЧЕ С КОЛА Е НЕВЪЗМОЖНО ДА СЕ СТИГНЕ НАВРЕМЕ,А ДА НЕ ГОВОРИМ ПЪК ЗА ВРЪЩАНЕ.ЗАДРЪСТВАНИЯТА СА КОЛОСАЛНИ И ДОКАТО СЕ ПРИБЕРА ИЗСЛУШВАМ ЦЯЛ АЛБУМ В КОЛАТА НА НЯКОЯ ОТ ЛЮБИМИТЕ МИ ГРУПИ,ТО Е ЗА СМЕТКА НА ОТИВАНЕТО ЩОТО УСПЯВАМ МАКСИМУМ 3 ПЕСНИ ДА ЧУЯ.НАЙ ГАДНОТО Е ЧЕ ОТ ТИЯ ДУПКИ МИ ПРЕСКАЧА CD-ТО ПОНЯКОГА ВЪПРЕКИ ,ЧЕ ИМА АНТИШОКОВА ЗАЩИТА.НО ТУК НА НАШИТЕ ПЪТИЩА Е ТАКА.СКОРО МИНАВАЙКИ ПРЕЗ КРЪСТОВИЩЕТО НА БАНЯ МАДАРА КАТО ПОСЛЕДНА КОЛА,СЕ ИЗТРЕСОХ В ДВЕ ЯКИ ДУПКИ И MEGADETH-А СЕ ИЗГУБИ ТОТАЛНО.АБЕ НЕМАМ ДУМИ ЛУДНИЦАТА Е ПАЛНА.МАРШРУТКИ ХВЪРЧАТ , ТАКСИТА ТЕ ЗАСИЧАТ , НЕКАДЪРНИ ШОФЬРИ ТЕ УДРЯТ , ЦИГАНКИ ТЕ ДЖОБЯТ АКО СИ РАЗСЕЯН И ТАКА ВЪРВЯТ НЕЩАТА В СОФИЯ , А НИЕ СМЕ СЕ ЗАСИЛИЛИ СТРЕМГЛАВО КЪМ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ ХАХАХАХАХАА,ТРУДНО МИ Е ДА СИ ГО ПРЕДСТАВЯ.Е ДАНО НЯКОЙ ДЕН ДА ДОЙДАТ ПО-ДОБРИ ВРЕМЕНА,НО ВСИЧКО СИ ЗАВИСИ ОТ НАС ХОРАТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

+Quote Post
Revenant
коментар May 9 2006, 10:54 AM
Коментар #18

Cosmic Sailor

Коментари: 1451
Град: Half Moon Cay, the Bahamas
Потребител N: 771

Цитат(Ataegina @ May 8 2006, 07:25 PM) *
Една вечер бях сам сама в гората. Пълно безветрие и пълно-луние. Луната се виждаше ярко дори на все още синьото здрачаващо се небе. Само моите стъпки и бледата ми сянка по пътечката. Извъртях си обиколка и половина без особени притеснения, но после ме споходи някакво неприятно усещане и цялата настръхнах. Толкова страх отдавна не бях брала. Спомних си де що ужаси съм гледала и теглих як спринт чак до блока.

Прибирам се вкъщи гледам майка ми ...ръцете и бяха опънати зад гърба и вързани за пръчките на облегалката с тънка врър. И двата и крака също бяха вързани за стола. Лицето бе скрито от косата и изглеждаше плиснато с кръв, кожа не се виждаше. Главата бе изкривена на зад и прерязаното гърло зееше като втора уста, отворена, застинала в безмълвен тъмночервен писък. Сестра ми бе просната върху нея, едната ръка висеше между краката на майка и.
Цялата стая наоколо бе алена - все едно сцена на някаква ужасна трагедия на отмъщението, където кръвта се лее и не секва, а ехото на смъртта отеква безспир. Засъхнала по стените и тавана, сякаш смъртоносно ранена е самата къща. Слоят на пода бе плътен, тежък; отражението ми се разливаше в него, като да бе погълнато в някаква алена тъма....
Дали не беше по-добре да си седя в гората ???

--------------------

+Quote Post
Ataegina
коментар May 9 2006, 01:08 PM
Коментар #19

XX

Коментари: 897
Регистриран: 4-December 03
Потребител N: 342

альоооу Revenant я си мисли историйки за твоето семейство biggrin.gif

" Засъхнала по стените и тавана, сякаш смъртоносно ранена е самата къща" - тук вече преиграваш... wink.gif

"Дали не беше по-добре да си седя в гората ???" кой знае, кой знае ph34r.gif

--------------------
[color=orange]snishki v gryf

+Quote Post
Voice_Of_Glass
коментар May 11 2006, 04:29 PM
Коментар #20

Прослушващ метъл
**

Коментари: 118
Регистриран: 10-April 06
Град: Sofia
Потребител N: 1280

В моя град, от където идвам (почти като село), имаше всякакви всевъзможни истории - от такива за побъркани убийци вампири, крадящи кръвни банки от болницата wine.gif до посещения на 5 метрови извънземни на местния стадион. robot.gif alien.gif И обитаеми от духове бункери nuke.gif skull.gif (имаме си два подземни мрачни бункера, които се намират в стадиона. Точно до тях има и една много страховита борова горичка, а зад нея едно безкрайно, пусто поле blackmetal.gif). Та представете си - при наличието на толкова много загадъчно изглеждащи места имаше и толкова разсмиващо интерсни историйки. tongue.gif

+Quote Post
Mpa4ko
коментар May 19 2006, 06:42 PM
Коментар #21

Прослушващ метъл
**

Коментари: 172
Регистриран: 17-May 06
Град: Детската площадка
Потребител N: 1345

Аз съм от Русе
Живея в центъра - един ден се размотквах в квартала и както обикновено спрях да се полюбувам на старите къщи и специално на високата стара къща в бароков стил със зелените капандури.
От вътре излезе един доста представителен чичка и ме попита дали бих си я купила. Е ако нe си бях забравила милиона в другите дънки щях а той дядката рече "а да нe се притесняваш вътре една жена се заляла с медицински спирт и изгоряла...петното още си седи...ама нали ти казвам не е кой знае какво" Кръвчицата ми изстина а оня продължава "а и една жена се обеси вътре - бесилката още виси ама лесно ще се махне не е проблем" Е откачих, цяла седмица я заобикалях тая къща. Не се майтапя наистиан се е случило.
А историите от "по-невероятен тип" ми ги разказваха по време на нощен преход. Прав път Луна и Гора и шубраци от все страни 12 километра. Аз и братовчедка ми с 5 настървени да ни ужасят момченца.Та ха сега и историите
Започвам от психария номер едно...
облак закрива луната и всеки нещастен лъч светлина който успява да пробие облака осветява храстите и виждам очи... две по-две, кръвясали и зли... споделям ужаса си с Батко1 и той изтърсва
-А да то тука е така - имаме чакали...даже една вечер две жени се прибирали оттука и чакалите ги нападнали и разкъсали.Даже ако минеш от тук сам и посред нощ можеш да видиш кървящите им призраци.
Леко почна да ми се доаква...продължаваме да вървим а аз си повтарям на ум "Добре съм.Споко,бе,т'ва е само глупост,само история" а колко си вярвам е отделна тема.
Луната излиза от облака а ние стигаме до масивната каменна чешма под Голямата Върба...аз отивам да се наплискам и с периферно зрение виждам как едно от момчетата отскача назад като опарено...Е и аз отскочих - явно има добра причина...
-Кво бе глупак?
-Тука има смоци а и баба ми е казвала че нощем на тая чешма се събират призраци и изпиват душицата на който дръзне да пие вода
-АБЕ майната ти глупава ти съвсем ли искаш да откача?
фатална грешка- да признаеш че те е страх от тук нататък вече тоталния срив

Вървим нататък. Гора зашуми.Вятър повее.
Кладенец. А в този кладенец убили някакъв чичко, на когото били откраданали конете. И нощно време се чувало хлопането на капака на кладенеца и цвиленето на кон. Който излезе да провери какво става полудява и започва да си говори с несъществуващи хора. Спира да забелязва околните и спира да яде...след което умира.
суперско,а? Ама вие не сте 15 годишно момиченце

Вървим ли вървим, а аз нервничко си паля цигара
което подсеща Келеша за Димния призрак
там пък историята следнатъа : вървял един човек и пушел цигара от цигара нон-стоп и през цялото време имал усещането че има някой зад него. на другия ден разказал там на съселянити си и тие казалие чи това е димния призрак и само факта че е пушел непрестанно го е спасил
Е да ви кажа честно в тая нощ изпуших близо 3 кутии, докато се прибера...
После разказваха за Горския и НЛО-то което минавало по моста и правело "ейиюуууу' и се връщало накъм наобратно... Дадения там Горски се наковал милия като мърша и тръгнал да се прибира. И видял едни светещи кълба да минават по моста на близо 3 метра от земята...
има един съселянин дето са го и хващали и са го завели да види какво има зад слънцето..тва е друга тема
последната история всички я знаете - за момичето което слизало по стълбите и на сутринта го намерили мъртво и с огромна лапа на гърба...е то хубаво ама ние с братчедката спим на втория етаж...а аз тъкмо сутринта бях изцепила че усещам нечие присъствие там...
е спахме в кухнята на светната лампа и пуснат телевизор

малко съм многословна нейсе smile.gif

--------------------
I had a little tea party, this afternoon at three.
Twas very small, three guests in all, I, Myself, and Me.
Myself ate up the sandwiches, while I drank up the tea.
Twas also I that ate the pie and passed the cake to me

-----
http://www.stompyboots.com/lenore/main.html

+Quote Post
necrogazm
коментар May 20 2006, 10:54 AM
Коментар #22

Непросветен
*

Коментари: 24
Регистриран: 16-May 06
Потребител N: 1343

В Добрич едно време имаше легенди, че в един квартал (Балик) имало вампир, най-чудното беше, че се изплаших яко хахаха, бях лапенце...
Имаше и едно друго, че в една горичка се подвизавал разчленител на детски тела, който по-късно заловиха в крайна сметка и беше само някав келеш, който сплашваше дечицата...

+Quote Post
`Xandria`
коментар May 20 2006, 01:37 PM
Коментар #23

Демон

Коментари: 2408
Регистриран: 5-November 05
Потребител N: 1009

^^Цялото го прочетох, трябва да напишеш някой хорър, лично ще си го купя devil.gif devil.gif devil.gif

+Quote Post
MadHatter
коментар May 20 2006, 05:21 PM
Коментар #24

ghost of the sun

Коментари: 3537
Регистриран: 5-September 05
Потребител N: 924

Aз видях, че и revenant добре се справя, направо да се направи един сборник от разкази.....ама аз сериозно!!!!!!!

--------------------
Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.

+Quote Post
lelqLora
коментар May 22 2006, 11:33 AM
Коментар #25

Просветен

Коментари: 312
Регистриран: 29-August 05
Потребител N: 919

Ама дЕца софийски! Вие пропускате ужаса на София, страшилището, почти митичния образ на Жоро Павето, дето издебвал по тъмна доба жени, прасвал ги с паве по чутурката докато не им направи черепа на пихтия и мозъка на пастет и после ги кхм онодвал. Ц ц ц! Тя баба ми като се оженила за дядо и той искал тя да дойде да живее при него в София, ама тя се тръшнала и казала, че в София борди Жоро Павето, пък на военните жилищата са на много скапано място и няма осветление и Жорката Павето ще я издебне и прасссс по главата.
Пък иначе във Враца, където дядо ми се прежалил да живее заради баба имя много яки хорър истории. Някакво шантаво семейство им починал сина на много невръстна възраст, те не могли да си имат повече деца и за това си осиновили момченце. И лудата майка го прекръстила с името на починалото дете и непрекъснато само за умрялото му говорела и абе яко психо тормоз. И тфа като поотраснало и завършило гимназия и искало да следва в София, ама майката нали била луда и не била съгласна, щото едва ли не второ дете щяла да загуби. И то момчето превъртяло и я заклало. Мда. В къщата. И после омразната ми леля купи същата тая къща. После като разбра каква е историята и набързо се отърва от нея и я шитна на някакви си други хора. И жената забременяла, тралала, родила, замъкнала си чавето вкъщи и то след 2 дена умряло. И всички роднини и комшии в шок и ужас, че мястото е прокълнато и какво ли още не. Пък то се оказало, че малоумните врачански доктори не са установили при раждането, че тфа бебе е с як порок на сърцето.

--------------------
balkan hardcore turbofolk

+Quote Post
Man Of Sorrow
коментар May 23 2006, 07:35 PM
Коментар #26

Прослушващ метъл
**

Коментари: 95
Регистриран: 23-May 06
Град: Навсякъде и същевременно никъде...
Потребител N: 1357

Е за такива психо истории незнам ама знам за въображението на хората... Ммм да то прави всичко...
Ето ви история на която вярваха хората в един град...
Мястото където уча - Панагюрище... Не много голям град, но не е и малък... Та там се разнесъл слух за една баба вампирка, даже ми я показаха, а то жената нормална баба на 90 години...
И така бяха се вързали хората, че чак по тяхната си телевизия говореха само за нея...
И никой не обърна внимание на заклания в дискотеката полицай и на изкормения в едни храсти хомосексуален тип, на изнасилвача в парка (как съм си плюла на петите в този парк)... Всички се бяха вперили в бабата... И за какво??? Тя си умря след месец-два а хората пак - духове,глупости... Е милион пъти съм минавала покрай къщата й ама нито нещо съм чула, нито видяла... Може пък да ме пазят отгоре laugh.gif ... Защо хората търсят зло в мъртвите като истинското зло са живите???

--------------------
I Only Dream In Black And White...
I Only Dream 'Cause I Am Alive...
To Save Me From Myself...

+Quote Post
Nickolleta
коментар May 23 2006, 08:06 PM
Коментар #27

Прослушващ метъл
**

Коментари: 154
Регистриран: 24-January 06
Град: Софийските небеса
Потребител N: 1124

Има една легенда във Врачанско (имам роднни там), която никак не пречи да е истина: mellow.gif
...Една нощ в някое си село в местната кръчма (или на някое гости) подпийнали съседи започнали да се хвалят за какво ли не - българска черта - и се стигнало до въпроса за смелостта. И се надумали един от тях, този, който се имал за най-смел, да иде през нощта на гробищата, при гроба на еди-кой-си и да забие нож до него.
Така, минало 12 , човека тръгнал сам, намерил гроба, навел се да забие ножа в земята, но не видял и си забил и палтото. Като тръгнал да се изправя нещо "го дръпнало", минало му през ума, че умрелия го дърпа, едва ли не, пръснало му се сърцето и си умрял. Така го намерили на сутринта...
boxed.gif

А бях чела за някакъв стадион в село... нямам идея как се казваше и в коя област, но направен върху старо гробище по комунистическо време, надгробните плочи били струпани някъде в близост, някакъв човек си направил от тях основи на къщата и той и някакви жени, живели след него в тази къща, умрели при мистериозни обстоятелства. А за стадиона - разни ужасяващи истории и много неприятни преживявания за всички, който "газили" по него, да не говорим нощем... Та дори и най-скептично настроените признали, че на това място "има нещо"...

+Quote Post
Revenant
коментар May 24 2006, 10:16 AM
Коментар #28

Cosmic Sailor

Коментари: 1451
Град: Half Moon Cay, the Bahamas
Потребител N: 771

^тва първото и аз съм го чувал ама се било случило на другия край на България ....явно е популярен мит

--------------------

+Quote Post
Man Of Sorrow
коментар May 25 2006, 02:43 AM
Коментар #29

Прослушващ метъл
**

Коментари: 95
Регистриран: 23-May 06
Град: Навсякъде и същевременно никъде...
Потребител N: 1357

Преди час време научих и аз една история...
Та... Било преди няколко години... Студено и тъмно... Събрали се някакви 13-14 годишни момчета и отишли на гробищата... Пили си водка и си разказвали страшни истории... Докато едно от тях разказвало и всички го слушали се чул някакъв страшен вик... Разбягали се и като стигнали в центъра на града спрели и установили, че едно от тях липсва... След няколко дни намерили дрехите му, но него така и не успели...
Не ми се вярва да е истина,но пък незнам, може и дае...
Ето, вече си имам уважителна причина да не ходя там!!!

--------------------
I Only Dream 'Cause I Am Alive...
To Save Me From Myself...

+Quote Post
Mpa4ko
коментар Jun 2 2006, 04:15 PM
Коментар #30

Прослушващ метъл
**

Коментари: 172
Регистриран: 17-May 06
Град: Детската площадка
Потребител N: 1345

Nickolleta тва първото мнооооого напомня на Руп Рюпел от Астрид Линдгрен
иначе има наистина нещо ного еднакво около всички митове и легенди на местно ниво не ами и на глобално...явно хората психясват на едни и същи неща...аз се плаша от палци на леви крака....вий виждали ли сте Шаграт бос? sad.gif (':(', 'smid_2')

--------------------
I had a little tea party, this afternoon at three.
Twas very small, three guests in all, I, Myself, and Me.
Myself ate up the sandwiches, while I drank up the tea.
Twas also I that ate the pie and passed the cake to me

-----
http://www.stompyboots.com/lenore/main.html

+Quote Post

3 страници V   1 2 3 >
Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 20th July 2025 - 11:04 AM