![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 95 Регистриран: 23-May 06 Град: Навсякъде и същевременно никъде... Потребител N: 1357 ![]() |
Така... Казвам се Деси (момиче съм) на 18 години...
Любимата ми група е Iron Maiden... Просто ги обожавам и няма нещо тяхно което да не ме е грабнало от първото слушане... Изключително много обичам и самостоятелното творчество на Дикинсън (то си личи по ника)... Е, не се ограничавам само с тях слушам още Judas Priest, Metallica, Sepultura, Iced Earth, Behemoth, Brijeria и още токлова много и различни групи, че ме заболява главата само като се сетя.... Общо взето не се задоволявам само с един стил... Харесвам змиите и имам желание да си гледам вкъщи, но... (семейни глупости) Обичам мрака и спокойствието... Когато реша съм много весел и общителен човек, но не се плашете това е рядкост ![]() Не съм привързана към книгите, но ако ще чета нещо то ще е историческо... Обичам да ходя на концерти и други подобни мероприятия (но кой ли не обича)... По принцип съм много нервна и избухлива и това е един от недостатците, които се мъча да променя (засега неуспешно)... Спирам да пиша глупости, останалото в последствие... ![]() -------------------- I Only Dream In Black And White...
I Only Dream 'Cause I Am Alive... I Only Dream In Black And White... To Save Me From Myself... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 651 Регистриран: 6-March 06 Потребител N: 1200 ![]() |
добре дошла
слушаш готини групи и приатно постване ![]() -------------------- I sold my soul for Heavy Metal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Добре дошла
![]() Личи си че си падаш по творчеството на Дикинсън. Това му е една от най-хубавите песни ![]() Behemoth И мене много ме радва тази група. Особенно последните албуми, които са страшна касапница ![]() -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Добре дошла
![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 95 Регистриран: 23-May 06 Град: Навсякъде и същевременно никъде... Потребител N: 1357 ![]() |
Наистина мислех за варианта Women Of sorrow обаче се губи чара на самото заглавие а понеже това е любимата ми песен не бих си позволила да я редактирам...
![]() Особено силно ме въздейства втория куплет, незнам с вас как е, но мен ме убива... ![]() -------------------- I Only Dream In Black And White...
I Only Dream 'Cause I Am Alive... I Only Dream In Black And White... To Save Me From Myself... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Щом те убива, гледай да не слушаш песента често, че форума може да се прослави с лоша репутация при смърт на потребител.
![]() ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Хелоу
![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
Добре дошла!
![]() Разбирам те, Iron Maiden са истински култ ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
B E H E M O T H
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
Здравей. Приятно прекарване във форума.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Здрасти и добре дошла
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 179 Регистриран: 21-May 06 Град: Oven the hills and far away... Потребител N: 1351 ![]() |
welcome
![]() -------------------- И все така... А в есента на твойта хладна
и блудна красота ще спре смъртта настръхнала и беэпощадна пред твоите отключени врата. Но щом простре ръка душата ти да вземе, тя в миг ще се смути Влевластникът Живот предварил я навреме- и ти... отдавна без душа си ти! Христо Смирненски |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Добре дошла и от мен
![]() Приятни прекарване тук, сигурен съм, че ще си прекараш добре ![]() ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
Наистина мислех за варианта Women Of sorrow обаче се губи чара на самото заглавие а понеже това е любимата ми песен не бих си позволила да я редактирам... ![]() хехех може направо да си създадеш тру метъл група на име ManOsorroW ![]() ![]() Иначе здрасти и от мен ![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
Ехей, добре дошла!
Ще си спестя тъпите въпрси,които ми идват на ум, мисля че ще стане интересно. ![]() Приятен форум. -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Здравей и аз обожавам Maiden, даже сега ще си пусна нещо.
Имам някои въпроси: 1.Откъде си? 2.Какво мислиш за Блейз Бейли? 3.Maiden, Judas, а SaXoN? -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
1. От Златица съм (едва ли ти говори нещо)...
2. Нямам точно определено мнение (може би не ми се е налагало да си създавам)... 3. Да харесвам и доста техни парчета (много даже)... -------------------- I Only Dream In Black And White...
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Златица ми говори нещо разбира се
![]() Хубаво е, че има хора, които слушат наистина хубавата музика. Respect! np: Iron Maiden-Flight of Icarus И поздрав! -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 118 Регистриран: 10-April 06 Град: Sofia Потребител N: 1280 ![]() |
Aloha и Wellcome и от мен!
Iron Maiden са достойни за уважение, защото са една жива легенда! ![]() Наскоро чух, че Брус Дикинсън бил бивш оперен певец. Не се учудвам въобще ![]() Радвам се, че се присъедини към този форум! Пожелавам ти приятни мигове! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Здрасти, мацка!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
И аз имам такава информация за Дикинсън, но още не съм убедена, че е вярна...
Е, сега ми се струва по-достоверна... Благодаря на всички и... ![]() ![]() -------------------- I Only Dream In Black And White...
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Добре дошла. С Мейдън започнах, с Мейдън и ще умра. А винаги съм искал да пея като Дикинсън и не рядко съм се пробвал.
Приятно стоене тук. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
А винаги съм искал да пея като Дикинсън и не рядко съм се пробвал. Ами резултата какъв е? Можеш да запишеш нещо и да го пратиш, ще е добре да чуя втория Дикинсън... ![]() -------------------- I Only Dream In Black And White...
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() wizard of 40. Oz ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 621 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 965 ![]() |
В момента съм толкова напушен, че си спомням далечните времена, когато за първи път чух The Number of the Beast. Еба ли му майката кой клас съм бил, ама ходех с една брутална тениска на групата. Сеа си пуснах The Nomad. Велика песен и албум. Maiden е мега група, макар че не съм ги слушал от доста години и не слушам подобна музика вече. Най-добрият албум си остава Powerslave и Brave New World.
Край на кратката предистория. Златните времена > сегашните. -------------------- no matter how far a jackass may travel, it will never return as a horse.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Най-добрият албум си остава Powerslave и Brave New World. И аз съм на мнение,че това са им най-силните албуми, но и всички други не падат по-долу (според мен) НАЗДРАВЕ за Мейдън!!! ![]() -------------------- I Only Dream In Black And White...
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Добре дошла, Деси! Приятно изкарване тук.
![]() -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 316 Регистриран: 28-June 05 Град: София Потребител N: 851 ![]() |
Евала от Izkufelia и ...
евала за Мейдън и особено за Брус, който ми е много на сърце. Не знам дали е бил оперен певец (това го прочетох за първи път тук), но може би се има предвид "Бохемска рапсодия" на Куин която Негово Величество Брус пее с Монсерат Кабайе. Имаш ли представа откъде Брус е черпил вдъхновение и теми за текстовете на "Chemical wedding" -един от настолните ми лабуми? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 63 Регистриран: 14-February 06 Потребител N: 1161 ![]() |
{Не знам откъде г-н Чепинсон е вземал вдъхновения за Chemical Wedding ама според Жорж Ганчефф е вземал уроци по фектовка и китара от нашенеца(или неговеца, обърках се).... факт!!!}
Хаул, Деси! Добра среща! -------------------- "Шшш, демби..
..да ти се намира огънче?" ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 316 Регистриран: 28-June 05 Град: София Потребител N: 851 ![]() |
^"The Chemical Wedding Of Christian Rosenkruetz"
А Жорж Ганчев да вземе да се гръмне. Спомням си това негово изявление преди години по "Добро утро". |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Пък аз си мислех, че е по текстове на Уилям Блейк, защото Jerusalem със сигурност е, при това от поемата със същото име (цък), а фразата, с която свършва албума:
Цитат And all this vegetable world appeared on my left foot As a bright sandal, formed immortal of precious stones and gold I stooped down, and bound it on To walk forward through eternity... е от книгата му "Милтън" (на Уилям Блейк де), част от която всъщност е и Джерусалем. ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 5th May 2025 - 05:55 PM |