![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Шифърът на Леонардо гледах последно. Ебати тъпия филм. Просто тотално усиране, според мен.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 436 Регистриран: 27-August 04 Град: Пловдив Потребител N: 599 ![]() |
Аз съм решил да го бойкотирам. И книгата. И играта. И боксерките, евентуално.
Тоя подпис ми напомня за една песен на Аборт. Behold: "Мила моя, кривогледа, твоят татко мил, майката когато яхнал цяла ноще е пил, цяла нощ, цяла нощ, цяла нощ е пил!" ![]() -------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Мене книгата ме накефи...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ДОЛЕН ЧАЛГАР ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 573 Регистриран: 17-March 06 Град: ПЛОВДИВ. BG Потребител N: 1220 ![]() |
И аз чух лоши отзиви за филма, но все още не съм го гледал.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
Да речем че ще го приема като комплимент,не мисля че беше нужно да постваш чак линк, ако разбираш какво имам предвид... ![]() Сори за офф топика. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
Ебати тъпия филм. Просто тотално усиране, според мен. Преди двайсетина минути се прибрах от киното. ![]() ...Цена за билет - 3лв.; минерална вода и кифлички - 1.60лв.; времето, прекарано в киното с любимия, и мръсотийките казани тихо на уше - безценни! ![]() -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да речем че ще го приема като комплимент,не мисля че беше нужно да постваш чак линк, ако разбираш какво имам предвид... ;) Сори за офф топика. Ама тва ти ли си.... Бих те изнасилил. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
The Detonator е ужасяващо глупав и повърхностен филм.
FreedomLand е не толкова глупав и никак повърхностен филм. -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
The Descent - добре направен хорър не много оригинален сценарий но има бая страх...
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Х-мен трети брой - бая народ измира, мрачен, лее се кръв - мацката в червената рокля е като няква бесна блек метълка. С две думи изкефи ме.
PS Xandria ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
^нали уж се бяхме разбрали за кой са мацките
![]() И аз да повторя, че Обещанието е страшно красив филм. Едва ли има още какво да кажа. ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 10 Регистриран: 22-May 06 Град: somewhere in the darkness deep аs eternity..... Потребител N: 1354 ![]() |
Да речем че ще го приема като комплимент,не мисля че беше нужно да постваш чак линк, ако разбираш какво имам предвид... ;) Сори за офф топика. омг внимайвате с такива линкове като давайте или поне предупреждавайте за съдържанието че може да има някой с слабо сърце и да земе да се гътне! -------------------- Behold the King, the King of Kings.
On your knees dog. All hail. Bow down to the, bow down to the King. Bow down to the, bow down to the King. The King left none living, none able to tell. The King took their heads and he sent them to hell. Their screams echoed loud in the place of their death. Ripped open they died. With their final breath. They hailed to the King, the King of Kings. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Що бе, мацката не е зле
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 95 Регистриран: 23-May 06 Град: Навсякъде и същевременно никъде... Потребител N: 1357 ![]() |
А дали да не обърна резбата, и без т'ва мъжете нещо не ми връзват вече...
![]() -------------------- I Only Dream In Black And White...
I Only Dream 'Cause I Am Alive... I Only Dream In Black And White... To Save Me From Myself... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
СТИГА ОФФ ТОПИЦ БЕ!
Толи, фнимафай като ти говоря!!!!! ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 167 Регистриран: 27-March 06 Град: София Потребител N: 1242 ![]() |
Призовавам за мнения по новата екранизация на филма за.....мен!
Beowulf & Grendel. още не съм го гледал, но е с пича от Атила. Вдъхновява. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28391 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
"Metal: A Headbanger's Journey" - съвсем нелош документален филм за историята и природата на метъл музиката, изготвен от един фен. Вярно, не може да претендира за изчерпателност в рамките на час и половина, но най-важните моменти като че ли са засегнати. Особено за някой, отскоро навлязъл в жанра, би бил доста възпитателен.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
X-men the last stand Не се различава кой знае колко от предните...умират разни хора пак..имаше история все пак
-------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
^И аз така, тъкмо вчера гледах X-men 3.
Добър филм, но в сравнение с другите две части, тази е най-лошата.Прекалено много нови мутанти,някои от старите много набързо ги махнаха от филма( например Циклоп, а Плевел леко се изгуби по едно време), не е отделено достатъчно внимание и на новите(имаше един, който летеше,в трейлъра даваха кадри,по постери,и накрая се оказа точно 5 минути във филма...няма време да се разгледат всички нови както трябва).Въпреки всички забележки си има и силни страни,отделено е повечко внимание на Wolverine и Джейн,общо взето нищо ново-естествено продължение на другите части,без изненади,може би смъртта на 50% от главните герои,но...Хареса ми,но предпочитам единицата и двойката. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Running Scared
Е тва е филм бе! Перфектен! Просто нямам кво толкова да кажа - измислен, направен, заснет, изигран, монтиран - тва а. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
V for Vendetta....
Много добър филм. Определено. Нещо абсолютно различно очаквах,но филма ми влезе под кожичката.. -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Metal: A Headbanger's Journey
Мноо добре бе. Не очаквах филм с подобна цел да показва толкова яки работи. Уж е за пред външни хора, за да ги убеди, че не сме ептем дебили, но пък и не се беше уплашил да покаже най-грозните неща - паленето на църкви и обложките на Canibal Corpse примерно. По-истинско е така. Браво. -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ... 2 hEaRtS ... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 837 Регистриран: 10-October 03 Град: Gb Потребител N: 305 ![]() |
Аз пък се зарибих и гледах Тарзан 1 и 2
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
Das Experiment
Немски при това почти шедьовър ![]() -------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Metal: A Headbanger's Journey Мноо добре бе. Не очаквах филм с подобна цел да показва толкова яки работи. Уж е за пред външни хора, за да ги убеди, че не сме ептем дебили, но пък и не се беше уплашил да покаже най-грозните неща - паленето на църкви и обложките на Canibal Corpse примерно. По-истинско е така. Браво. Наистина е добро филмчето - поучително - трябва да го завъртят из училищата... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
въй колко е глупав scary movie 4 .... дори повече от 3
![]() първите две части бяха готини ама щото си имаха собствена история някаква и просто на моменти вкарваха скечове от други филми, а последвалите малоумия нямат такова като история просто преиграват цели дълги откъси от въпросните филми и ги навързват и се получава много тъпо -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
в никакъв ама в абсолютно никакъв случай не гледайте "Планината Броукбек"... плачеше ми се като свърши... с глас ми се плачеше... небивалици за едно болно американско лицемерно общество...
-------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 118 Регистриран: 10-April 06 Град: Sofia Потребител N: 1280 ![]() |
Как успях да пропусна - School Of Rock с Джак Блек! Просто ruls!!!
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 23 Регистриран: 6-December 05 Потребител N: 1067 ![]() |
Battlestar Galactica . изгледах целия сериал на един дъх . доста мрачен без забежки към " американската мечта " и т. н. С нетърпение ще чакам новия сезон !!! Разбира се и Х-мен 3 - съгласен съм , че някои персонажи от предишните серии бяха незаслужено премахнати , но като цяло ми хареса развитието на историята , изненада ме !!!
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 13th May 2025 - 10:03 PM |