![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Slash, я го разшифровай... Ха, че що аз да обирам пешкира, Сашке (как ти викат на галено, м?). Мазно разкриване, чушки. То си е записано бяло на синьо кой е виновника... И за наказание трябва да му стовариш holy thunders + целия гротеск на едно момичешко подсъзнание!!! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Мишо, от теб не съм го очаквал...!
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
Здрасти и от мен. Много странно представяне, но сякаш ми хареса. Кога ще пием бири?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THRASH Is Not Dead! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1163 Регистриран: 16-February 06 Град: София Потребител N: 1168 ![]() |
Хм,на колко бири беше,докато си пишеше представянето?Не че нещо,аз в момента съм на 5.И между другото да вметна,че йероглифа на аватара ти по произход е китайски-тва че японците са крали писмеността си от китайците е отделна тема.
-------------------- 。。故失道而后德,失德而后仁,失仁而后义,失义而后礼。老子“道德经” ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 179 Регистриран: 21-May 06 Град: Oven the hills and far away... Потребител N: 1351 ![]() |
ба... множите се като зайци
![]() ![]() -------------------- И все така... А в есента на твойта хладна
и блудна красота ще спре смъртта настръхнала и беэпощадна пред твоите отключени врата. Но щом простре ръка душата ти да вземе, тя в миг ще се смути Влевластникът Живот предварил я навреме- и ти... отдавна без душа си ти! Христо Смирненски |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
С това нейно косище и да внимава човек, пак няма начин да не забърше нещо...
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
stage, мда виждам, че си изключително проницателен и на момента разкри подбудите, заради които съм с този ник и аватар! Твоя пък аватар ме навява на мисълта, че имаш много общо с въпросната животинка помещаваща се на него, а и с тези си изказвания го засвидетелства! Колкото до ника ми Wolfheart е прав/а(прощавай ме, не ти знам пола все още ), има такава песничка на ХИМ, но не главно заради нея съм си го избрала, причината е достатъчно лична за да не искам да я споделям! Ми аз затова съм си го сложил това аватарче ![]() ![]() ![]() Между другото само се шегувах за ника ти ![]() ![]() А Wolfheart си мечтае да е лезбиийка ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Колкото до ника ми Wolfheart е прав/а(прощавай ме, не ти знам пола все още ![]() Виж профила и ще се сетиш. -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
А....
добре дошла. ъ да. хубави групи си споменала. -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 72 Регистриран: 31-May 06 Потребител N: 1376 ![]() |
TerminalFrost, когато кажеш, винаги съм на линия с малки изключения!
![]() Ferril, ами всъщност на нито една не бях, не знам и аз от къде ми хрумна да пиша тия работи в представянето ми, абе мани... ![]() `Xandria`, задобрявам....вчера на концерта нищо не счупих и никои не осакатих! Горда съм от себе си! ![]() stage, добре че не беше на концерта, щото бях твърдо решена да те напляскам! ![]() Warrior Of Ice , честно казано не завиждам на младежите и девойките, които бяха снощи около мен, баси куфеенето му ударих, все на някой съм извадила очите, може пък и да не съм, никои не се оплака за мое щастие! =) А RazorJack, само да ми паднеш във вторник ше видиш ти! К'во си говорихме снощи, а ти к'во направи! Където те видя там ще ти е смъртта! ![]() ![]() Обаче концерта беше размазващ от всякъде, няма нещо, което да не ме боли сега, но си заслужаваше! ![]() -------------------- ![]() Saatana Vittu Perkele Hate Crew ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
![]() ![]() ![]() Е ся ... наполовина ![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Където те видя там ще ти е смъртта! Брех, какви са тия некрофилски намеци ![]() Повечето момичета-некрофилки така и не разбраха, че човек жив много по-лесно може да го вдигне. -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 172 Регистриран: 17-May 06 Град: Детската площадка Потребител N: 1345 ![]() |
Хой Хой аз не съм те приветствала йет
Привет!!! ох отдъхнах си...съвестта ми е чиста -------------------- I had a little tea party, this afternoon at three.
Twas very small, three guests in all, I, Myself, and Me. Myself ate up the sandwiches, while I drank up the tea. Twas also I that ate the pie and passed the cake to me ----- http://www.stompyboots.com/lenore/main.html |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 118 Регистриран: 10-April 06 Град: Sofia Потребител N: 1280 ![]() |
Здрасти и от моя милост!
![]() ![]() Иначе бирата хубаво нещо, ама внимавай с биреното коремче ![]() Твоето описание на куфеене повече ми мяза на пого, така че лошо няма (само дето мебелите не бива да участват) ![]() Приятно постване във форума!!! А да - още нещо: страхотни групи! Браво! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
Здрасти!!!!!!!!!!!
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 72 Регистриран: 31-May 06 Потребител N: 1376 ![]() |
Здравейте, здравейте и на вас!
![]() Хахах, Voice_Of_Glass, права си, куфеенето ми определено има много общо с погото! ![]() ![]() Баси кефа, довечера чуквам 18! ![]() Ебаси тъпото на антибиотици съм, са как ше се размажа?! ![]() -------------------- ![]() Saatana Vittu Perkele Hate Crew ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
???E..хвърляш се от някоя много яка сграда и се размазваш...Жалко, че после няма да можеш да разкажеш
![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мани бъзика ама верно може да се метна от някъде и да осъществя поне този вид размазване! Баси ташака да не може да си полееш рожденния ден! Депресирах се!
![]() Добре де преувеличавам малко ама си е кофти! ![]() -------------------- ![]() Saatana Vittu Perkele Hate Crew ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Ем, че кофти кофти, ама пък можеш да разправяш как си умряла от кеф на рождения си ден (без буквални смисли повече) без да си се напила..../Тук стрейтеджърите сигурно ликуват/...
-------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
А ето кой ще черпи следващата среща
![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хаха, Мишо, хиена такава!
![]() ![]() -------------------- ![]() Saatana Vittu Perkele Hate Crew ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Амиии здрасти.....и си чакам пикчъра да знаеш, не ми е ясно, защо се дрънкам, но здраве да е!
![]() Пфф, абе то е станало 6:00 часа сутринта, време е да си лягам май, тази нощ съвсем го окъсних! -------------------- ![]() Saatana Vittu Perkele Hate Crew ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
![]() ![]() PS: Броите ме и мен при бирите ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 316 Регистриран: 28-June 05 Град: София Потребител N: 851 ![]() |
Евала и от мен адашке!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 485 Регистриран: 22-June 06 Град: Sofiq Потребител N: 1410 ![]() |
Здрасти
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Здравейте!
![]() Dragontear, тааа кога викаш ще пиеш бира с нас, т.е. с мен и младежите /току виж и някоя друга престрашила се девойка/ от форума?! ![]() Пъ.Съ. Аз сега като си попрегледах идиотската тема забелязах, че съм пропуснала да спомена, че слушам готик и нещо групички да изредя, но по стечения на обстоятелствата, а именно мързел в голяма наличност, и сега няма да го сторя! ![]() Пъ.Съ. 2 Абре, нещо много ми се ходи напоследък в Шипката, айде да заформим нещо, а? ![]() Ицо, Владо, Сашо, Мишо, Киро и всички други знайни и незнайни форумци, какво ще кажете?! ![]() -------------------- ![]() Saatana Vittu Perkele Hate Crew ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^няма как....ще заформим
![]() Задължително ![]() -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 11:53 PM |