![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 237 Регистриран: 2-September 03 Потребител N: 250 ![]() |
![]() ![]() ![]() -------------------- It's more than our religion it's the only way to live
But the enemies of metal we can't forgive!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Цитат drazni me 4e wsi4ki black metal-i kazvat 4e heavy-to e napraveno s komersialna cel Е, не съвсем всички... ![]() ![]() Цитат True Norsk Black Metal , или както беше там в правилата на блека. ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Спамер! ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 204 Регистриран: 23-September 03 Град: в АДА Потребител N: 271 ![]() |
Цитат(Ed_Hun†eR @ Oct 3 2003, 09:30 PM) ![]() ![]() ![]() ne e verno ne si4ki black metali go tvardqt ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Бъди проклет , във мъка черна ти ще гниеш , годините минават бавно , с кръв земята ще пропиеш! !-АХ, КОЛКО Е ЗАБАВНО-!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Забравих за една от най-досадните песни на всички времена - War Pigs... понякога не ме дразни, но тоооооооооолкова бавно се развива, че по-принцип ме изнервя адски много...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
HEAVY METAL! ЗАВИНАГИ!!!
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Спамер! ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 204 Регистриран: 23-September 03 Град: в АДА Потребител N: 271 ![]() |
Цитат(Sturmfuhrera @ Oct 4 2003, 08:46 PM) HEAVY METAL! ЗАВИНАГИ!!! SPARK SPARK ![]() -------------------- Бъди проклет , във мъка черна ти ще гниеш , годините минават бавно , с кръв земята ще пропиеш! !-АХ, КОЛКО Е ЗАБАВНО-!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 9 Регистриран: 6-October 03 Потребител N: 291 ![]() |
Кво да кажа толкожа много са групите
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 9 Регистриран: 6-October 03 Потребител N: 291 ![]() |
Кво да кажа толко за много са групите се повдика, неможе некоида ми каж че е металист и слуша Металика защото в такъв случай тоие чалгар най-вероиатно обратен.
Много ме дарзнат също разни безалкохолно-педалски зрамещи метал зцената групичи формирали се като се збрали нелолко надути чефутски хермарфродитчета кати HIM, Nightwish, Kovenant, Kreator, Dimmu Borgir, Credal Of Filth и рзбирасе жсички същесттвуващи нео метал банди. Ми горе долу тва е. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Цитат Много ме дарзнат също разни безалкохолно-педалски зрамещи метал зцената групичи формирали се като се збрали нелолко надути чефутски хермарфродитчета кати HIM, Nightwish, Kovenant, Kreator, Dimmu Borgir, Credal Of Filth Ако беше се и обосновал мааалко, цена нямаше да имаш! Срамели метъл сцената?! ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Чифутски ли каза?хахахахаха
Я тогава кажи какво според теб е "нечифутски"метал? |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 237 Регистриран: 2-September 03 Потребител N: 250 ![]() |
Цитат(M. S. Demogorgon @ Oct 6 2003, 10:32 AM) Кво да кажа толко за много са групите се повдика, неможе некоида ми каж че е металист и слуша Металика защото в такъв случай тоие чалгар най-вероиатно обратен. Много ме дарзнат също разни безалкохолно-педалски зрамещи метал зцената групичи формирали се като се збрали нелолко надути чефутски хермарфродитчета кати HIM, Nightwish, Kovenant, Kreator, Dimmu Borgir, Credal Of Filth и рзбирасе жсички същесттвуващи нео метал банди. Ми горе долу тва е. Awe wzemi se poogramoti malko 6toto 3 puti trqbva6e da go pro4eta , za da razbera za kakwo stava duma i nqma da e lo6o da ne gowori6 taka za grupite bez da se argumentira6 . A da ne goworim 4e Metallica prosto imat neweroqten prinos w cqlata metal industriq,ideq i muzika taka 4e ![]() -------------------- It's more than our religion it's the only way to live
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
Цитат Кво да кажа толко за много са групите се повдика, неможе некоида ми каж че е металист и слуша Металика защото в такъв случай тоие чалгар най-вероиатно обратен. Много ме дарзнат също разни безалкохолно-педалски зрамещи метал зцената групичи формирали се като се збрали нелолко надути чефутски хермарфродитчета кати HIM, Nightwish, Kovenant, Kreator, Dimmu Borgir, Credal Of Filth и рзбирасе жсички същесттвуващи нео метал банди. Ми горе долу тва е. otkoga podqwolite him sa klasika .... za nightwish ne 6ta da gowora 6toto ne gi hareswam osobeno .... w drugite gryupi ne sym kompetenten ) ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
a da i neo-metyl bandite sa edna kalsika ama aide .... smqh da staa ...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 36 Регистриран: 24-September 03 Потребител N: 273 ![]() |
Цитат МРАЗЯ ВСИЧКО НА BURZUM...... класика дедовия... знам, че лееко отдавна е казано тва, ама ......... моля???? -------------------- In order to form an immaculate member of a flock of sheep one must, above all, be a sheep. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Mrazq NARGAROTH
-------------------- It's more than our religion it's the only way to live
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Не мисля, че тези групи (които всъщност аз не харесвам) срамят метъл сцената. Всъщност нека ние метълите не се делим на групи! Достатъчно малко сме и така, не мислите ли?
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
M. S. Demogorgon, Прав си, братле!!!!!! КУР ЗА METALLICA!!!!!!!!!!
AJFA SUCKS!!!!!!!!!! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ЗА ХИМ:
LOVE METAL! МИсля, че това ги свързва с метъла, а? -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат ЗА ХИМ: LOVE METAL! МИсля, че това ги свързва с метъла, а? hahahahahahahahaha twa go e izmislil nqkoi mnoo piqn kritik . .... twa nqma ni6to ama ni6to ob6to s metyla ![]() aaa da ima ob6to ... ima kitari ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат twa go e izmislil nqkoi mnoo piqn kritik Напротив, те са си го измислили... ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Е все пак имат и нещо общо с метъла,но то едвам се усеща.Тази група е създадена в помощ на лигавите тийнейджърки,които все пак не искат да ги приемат за такива и казват,че слушат метъл.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 36 Регистриран: 24-September 03 Потребител N: 273 ![]() |
David Bowie ! що не са го обесили навреме...
![]() а и всички лигочи, които вкарват рока в mainstream-a като boston, bon jovi, van halen и т.н. ![]() аааааа да, Beatles suck ! -------------------- In order to form an immaculate member of a flock of sheep one must, above all, be a sheep. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(abigor @ Oct 12 2003, 05:14 PM) David Bowie ! що не са го обесили навреме... ![]() а и всички лигочи, които вкарват рока в mainstream-a като boston, bon jovi, van halen и т.н. ![]() аааааа да, Beatles suck ! Хах мислиш като мен:)Само съм сигурна,че по тоя начин можем да си навлечем неприятности,защото тук има техни фенове. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(_SiegfrieD_ @ Oct 12 2003, 05:43 PM) Е все пак имат и нещо общо с метъла,но то едвам се усеща.Тази група е създадена в помощ на лигавите тийнейджърки,които все пак не искат да ги приемат за такива и казват,че слушат метъл. Това е МНОГО вярно! -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Е все пак имат и нещо общо с метъла,но то едвам се усеща.Тази група е създадена в помощ на лигавите тийнейджърки,които все пак не искат да ги приемат за такива и казват,че слушат метъл. kitarite i barabanite li e ob6toto ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(brave_new_world @ Oct 13 2003, 07:19 PM) Цитат Е все пак имат и нещо общо с метъла,но то едвам се усеща.Тази група е създадена в помощ на лигавите тийнейджърки,които все пак не искат да ги приемат за такива и казват,че слушат метъл. kitarite i barabanite li e ob6toto ![]() Еми явно за тях имат.Все пак не са зурли и каквито и да е било там ориенталски инструменти нали? ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хората наричат метъл доста неща които не са. ХИМ може би самите те се определят като някакъв метъл защото сигурно това слушат и така се възприемат. А имат някои стари парчета които не са чак толкова гадни. Ама новите са адски гадни.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
a wsy6tnost stawa6e duma za klasiki ... ko ob6to ima hif s klasikata
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 10 Регистриран: 10-August 03 Потребител N: 234 ![]() |
I HATE IRON MAIDEN,HELLOWEEN,SNAP,METALLICA,AZIS,KATI,KORN,UFO,
ZZ TOP, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I MAIKA MU, |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Добре няма лошо ама трябва ли да споменаваш и Азис и Кати с тях?Не мисля,че групите са заслужили това.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 11:39 AM |