![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
Е то са е страшно c00l да имаш флеш, но най-много 8 мм.Ако е по-голям не е куул!!!!!
Иначе също препоръчвам флеш на хрущяла на носа и на езика. И три шипа под долната устна. Приърс в частта на носа намираща се между очите...Прекрасна визия ще се получи. |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 182 Регистриран: 1-February 06 Град: Пловдив Потребител N: 1139 ![]() |
Аахаха, днеска говорих с баща ми по темата и според него ако искам да ме вземат някъде някога на работа, най-добре даже ушите са не си дупче
![]() ![]() -------------------- Zerg or die!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 114 Регистриран: 25-January 06 Град: Пловдив Потребител N: 1126 ![]() |
Тфа стана тема за пиерсинги май
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 182 Регистриран: 1-February 06 Град: Пловдив Потребител N: 1139 ![]() |
А, фенско... Някой [даже знам кой, представете си] ми е писал от акаунта
![]() ![]() Мързел ме е да трия постовете, който си е създал погрешна представа за мен - сорка, ама негов си проблем. А Ароне, сори за флууда, сега ще сменя паролите и другите глупости и ще гледам да не става така вече ![]() поздрави mastR-a -------------------- Zerg or die!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Аахаха, днеска говорих с баща ми по темата и според него ако искам да ме вземат някъде някога на работа, най-добре даже ушите са не си дупче ![]() ![]() Аз имам 4 обици на ушите, а съм менажер в голяма фирма. Така че не се претисняваи. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 114 Регистриран: 25-January 06 Град: Пловдив Потребител N: 1126 ![]() |
Малко пресни снимчици от мене
http://img148.imageshack.us/img148/203/imag01503ot.jpg http://img222.imageshack.us/img222/286/imag01513ca.jpg http://img222.imageshack.us/img222/4505/imag01558hu.jpg http://img148.imageshack.us/img148/6724/imag01588df.jpg http://img148.imageshack.us/img148/9532/imag01824oj.jpg http://img163.imageshack.us/img163/5715/imag01835fy.jpg http://img258.imageshack.us/img258/57/imag01615dc.jpg http://img258.imageshack.us/img258/9324/imag01508xq.jpg -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
^ Хехе, коаста ти вече е прекалено дълга за да стои по този начин. Още 10 сантима над тебе е! ИНаче приличаш на Честър от ЛП
![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
Много сутен си е. хаха
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
ИНаче приличаш на Честър от ЛП ![]() Ох мада фак от тфа се страхувах ! Стига уе как на ония ше мясам уе мани бегай ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
Защо така, не знаеш ли колко много момиченца си 'падат' по него?
-------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хах абе знам ги тея пикли спокс ... не ме интересува
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
Много са забавни.А защо си толкова опулен на тях?
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз винаги правя физиономии
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 36 Регистриран: 22-June 06 Град: Пловдив Потребител N: 1409 ![]() |
Хаха прав си ! Винаги си ги правиш едни обийствени физиономиики ...
![]() -------------------- I don't need your forgiveness
I don't need your hate I don't need your acceptance So what should I do? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
oбийствени са, да
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 202 Регистриран: 2-June 06 Град: Provadiq , BG Потребител N: 1379 ![]() |
Уау ![]() ![]() Здрасти все пак ![]() -------------------- My mother was a witch, she was burned alive ..
Thankless little bitch, for tears I cried ! Take her down now, don't wanna see her face ... All blistered and burnt, can't hide my disgrace ! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 485 Регистриран: 22-June 06 Град: Sofiq Потребител N: 1410 ![]() |
Добре дошъл
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 172 Регистриран: 17-May 06 Град: Детската площадка Потребител N: 1345 ![]() |
Я опитай да се снимаш без да правиш нелепи фасони, че ми е интересно какво ще се получи
![]() -------------------- I had a little tea party, this afternoon at three.
Twas very small, three guests in all, I, Myself, and Me. Myself ate up the sandwiches, while I drank up the tea. Twas also I that ate the pie and passed the cake to me ----- http://www.stompyboots.com/lenore/main.html |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
^ еее, то така няма да е метълско де
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Преди около месец, като чаках колегите на бингото съм 100% сигурна, че мина с някакви твои приятели
![]() -------------------- Zerg or die!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сценичен безработник! ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 671 Регистриран: 18-July 06 Град: София Потребител N: 1463 ![]() |
SlipKnoT kicks ass
|
|
![]()
Коментар
|
|
Преди около месец, като чаках колегите на бингото съм 100% сигурна, че мина с някакви твои приятели ![]() Напълно възможно ![]() А falio` тебе кой те пита ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Епдейтнах си инфото ! Време беше
![]() Име: Агоп Роден: 20.09.1990 г. Град: Пловдив Учи: Звукозаписна техника (уча за DJ) Прякори: Гопето, Гопи, Агопски, Папарака ... Слуша: SlipKnoT, Soulfly, Sepultura, SOAD,Cannibal Corpse, Arch Enemy, Chimaira, Disturbed, Trivium, Hammerfall, Hypocrisy, Machine Head, Otep, Static X, Norther, Coal Chamber, EXK(BG), ПРОПАГАНДА, Six Feet Under, Vendetta(BG), Dream Evil, As I Lay Dying, Crematory, Angerpoint(BG), Drowning Pool, Soilwork, Meshuggah, All That Remains, Flyleaf, Paradise Lost, Fear Factory, Into The Moat и др. Мрази: Надути селски пръчки, хора който обичат да взимат, но не обичат да дават, депресанти, цигари/трева и др. Обича: ПРИЯТЕЛИТЕ СИ, купончета, музика, родителите си и др... Web Проекти: www.slipknot-bulgaria.tk , www.shit-happens-forum.hit.bg , www.dianawebsite.tk Връзки: Skype: agop_corey ICQ: 208955531 e-mail: dj_agstan@abv.bg Снимки: VaMpiRe FreAks -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 29-November 06 Град: Русе-Чернобил Потребител N: 1703 ![]() |
Добре си ни дошъл
![]() -------------------- Злоба!Злоба!
Проклятие Злоба! Welcome to Chernobyl |
|
|
![]()
Коментар
|
|
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
^Отдавна си тука и си пишеш само в темата на месец-два-три, така че пича няма как да знае
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Учи: Звукозаписна техника (уча за DJ) Въйии.. Блафо, бе, блафо! И какви специализирани неща учиш за туй? ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
аре уелком и от мен! готин профил при вампирите
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 28th July 2025 - 03:30 PM |