![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 372 Регистриран: 19-April 03 Потребител N: 76 ![]() |
predlagam vi edin site, koito naistina me vpe4atli.na edin hudojnik e, po spomen-nemec.ima opastnost oba4e da si izhabite kartata, ili, ako ste v klub, da vi izritat zlobno, za6toto ima naistina kakvo da se vidi.e, preporu4vam predi vsi4ko grafikite i 4akam otzivi...www.djurdjevic.de
-------------------- Free your body and soul
Unfold your powerful wings Climb up the highest mountains Kick your feet up in the air You may now live forever Or return to this earth Unless you feel good where you are! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 372 Регистриран: 19-April 03 Потребител N: 76 ![]() |
vsu6tnost ne samo grafikite...cvetnite ne6ta sa neveroqtni...dori moje purvo tqh da pregledate
-------------------- Free your body and soul
Unfold your powerful wings Climb up the highest mountains Kick your feet up in the air You may now live forever Or return to this earth Unless you feel good where you are! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28392 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Като му гледам името, пичът май е сърбин... Има доста добри неща!
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Много е як сайтът! По принцип съм фен на подобен тип изкуство!
И аз ще ви препоръчм един сайт: http://www.pcparadise.hpg.ig.com.br/. ![]() ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Member ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 478 Регистриран: 11-January 03 Град: Manchester, UK Потребител N: 2 ![]() |
Beelzebub, този сайт ме изкефи МАКСИМАЛНО!!! Невероятен е!
Случайно да знаеш сайт(ове) за Live Wallpapers и Screesavers? (като например водопади?) Винаги съм искал да си намеря нещо такова! -------------------- From Wishes to Eternity
![]() [00:11] <@rage`> ti muj li mislish 4e shte iznasilavete be shturm [10:17] <@bgm> chao kurwi grozni, hwashtam wlaka i se maham!!111 [10:18] <@phoebe> chao kurvo typa [10:18] <@phoebe> da te blusne vlaka dano |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
@RAPTOR: Ами, ще тябва да те разочаровам! Не знам много сайтове са Wallpaper-и, дори това май е единсрвеният, който си заслужава! Аи аз харесвам найвече фентъзи, космически, или 3D тапети... Такива със естествени картини, стига да не са космически, не съм търсил много. Все пак разгледай целия сайт има и други много интересни категории (на мен много ми допаднаха: Digital Blasphemy и Kultdesign ... дано ти харесат).
ПП. Виж на http://www.digitalblasphemy.com/. На този сайт има страхотни 3D рендъри (тапети и филмчета!!). -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Member ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 478 Регистриран: 11-January 03 Град: Manchester, UK Потребител N: 2 ![]() |
Някой много ми харесаха, други не съвсем, а трети ме накараха да гледам изумено монитора
![]() -------------------- From Wishes to Eternity
![]() [00:11] <@rage`> ti muj li mislish 4e shte iznasilavete be shturm [10:17] <@bgm> chao kurwi grozni, hwashtam wlaka i se maham!!111 [10:18] <@phoebe> chao kurvo typa [10:18] <@phoebe> da te blusne vlaka dano |
|
|
![]()
Коментар
|
|
А да, сайта е малко объркващ, отначало хич не можеш да се ориентираш
![]() -------------------- From Wishes to Eternity
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() сив ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 68 Регистриран: 4-May 03 Град: Варна Потребител N: 90 ![]() |
Цитат(FuckMeJesus @ May 2 2003, 03:16 AM) predlagam vi edin site, koito naistina me vpe4atli.na edin hudojnik e, po spomen-nemec.ima opastnost oba4e da si izhabite kartata, ili, ako ste v klub, da vi izritat zlobno, za6toto ima naistina kakvo da se vidi.e, preporu4vam predi vsi4ko grafikite i 4akam otzivi...www.djurdjevic.de Мда и дизаина е адски добър. Като стана дума за картинки ето нещо което е в българия и има доста рисунки. Би трябвало бързо да зарежда. Fantasy At Online BG Подредено е по видове а не автори. Имам идея след време да го направя по-голям и да разделя вьичко по автори, а дай боже ако си осигуря и бази данно и не ме мързи да го направя едновременно по няколко типа разделение. Ако ви интересуват други подобни сайтове ето още няколко адреса:
-------------------- The Road goes ever on and on
Down from the door where it began. Now far ahead the Road has gone, And I must follow, if I can, Pursuing it with eager feet, Until it joins some larger way Where many paths and errands meet. And whither then? I cannot say. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 17th May 2025 - 06:24 PM |