![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Това май съм го рещал някъде по форумите... http://www.myheritage.com
EDIT: Сетих се къде съм го срещал т'ва... Дори ще си копна резултатите: Цитат Matthew MacConaughey -> 66%
Иначе ми изкара резултат, съдържащ 7 мъже и 3 жени... сред които Paul MacCarrtney и Nancy Sinatra... С друга снимка... Jeff Goldblum -> 67% Matthew MacConaughey -> 67% .... Tom Cruise -> 61% ![]() Общо 9 мъже и 1 жена... и то коя: Salma Hayek -> 58% ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
^ Да, срещал си го в този форум
![]() ![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THRASH Is Not Dead! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1163 Регистриран: 16-February 06 Град: София Потребител N: 1168 ![]() |
Верно,че имаше такава тема ...However
![]() Бах ма*а му,аз съм била голяма краставица ,брей ! Vivien Leigh-61% Mariah Carey-60% ![]() Nicole Kidman-57% ![]() -------------------- 。。故失道而后德,失德而后仁,失仁而后义,失义而后礼。老子“道德经” ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
Nicole Kidman-57% ![]() Много голяма актриса... ![]() Това хич не разпознава лицата. От жените ми изкара 70% Eva Longoria + 74% Olivia Newton John(да бе как не, сега остава и един дует с Траволта). + Eva Peron ![]() Това което ме шашна е, че от мъжете ми изкара прилика баш с тези, които обожавам-Крисчън Слейтър ![]() ![]() Пълен абсурд. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
единствения дето що годе си приличаме се оказа
Chad Michael Murray - 71% а май не са вкарали много метъли в дейтабейса -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 312 Регистриран: 29-August 05 Град: София Потребител N: 919 ![]() |
Блааааааааахахахахах щях да умра от смях
![]() -------------------- balkan hardcore turbofolk
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
А аз имам върховните 68% прилика с Моника Белучи.
![]() Иначе в моя списък има доста имена - Аманда Пийт, Ракел Билсън (нямам идея дали се транскрибира така; иде реч за чернокоската от "Кварталът на богатите"), Кейт Бекинсел, Дебра Уингър, Ана Курникова (!?!), Аврил Лавин, Джош Стоун.... и на нито един мъж! -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 412 Регистриран: 21-January 05 Град: Dirty olde town of Sofia Потребител N: 729 ![]() |
А аз имам върховните 68% прилика с Моника Белучи. ![]() Иначе в моя списък има доста имена - Аманда Пийт, Ракел Билсън (нямам идея дали се транскрибира така; иде реч за чернокоската от "Кварталът на богатите"), Кейт Бекинсел, Дебра Уингър, Ана Курникова (!?!), Аврил Лавин, Джош Стоун.... и на нито един мъж! ![]() ![]() Колкото до мен - нямам много подходящи снимки, но накрая попаднах на една сносна, на кояти ми даде 52% Steve Vai ![]() ![]() Иначе, при цялата ми скромност, мисля че в определени моменти приличам и на Джони Деп 8) , ама още не съм открил снимка, която да го потвърждава.. ![]() Edit: Муахахаха, намерих, 67% Johnny Depp ![]() -------------------- To light a candle is to cast a shadow...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 167 Регистриран: 27-March 06 Град: София Потребител N: 1242 ![]() |
Grace Kelly - 58% !?!?!?!???
Виж ти, виж ти... Johnny Depp - 66% Някакъв китаец - 70% (!?) Ха! абе кви са тия тъпотии. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
Преди малко пробвах с една друга снимка (тази, която ми е в профила) и ми изкара някакви съвсем различни жени, от които само Мег Раян и Гуен Стефани ми бяха познати. Сега обаче, вече с трета снимка, ми изкарва ето тази прилика!
![]() Ааааааа, ще се прасна на себе си! ![]() -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 95 Регистриран: 23-May 06 Град: Навсякъде и същевременно никъде... Потребител N: 1357 ![]() |
![]() ![]() А с първата снимка - само мъжки лица!!! ![]() Аз съм в ШОК... ![]() -------------------- I Only Dream In Black And White...
I Only Dream 'Cause I Am Alive... I Only Dream In Black And White... To Save Me From Myself... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 202 Регистриран: 2-June 06 Град: Provadiq , BG Потребител N: 1379 ![]() |
Хаха-
Мишел Родригес-71% ![]() -------------------- My mother was a witch, she was burned alive ..
Thankless little bitch, for tears I cried ! Take her down now, don't wanna see her face ... All blistered and burnt, can't hide my disgrace ! |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() wizard of 40. Oz ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 621 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 965 ![]() |
"your face, your ass, whats the difference" - duke nukem
![]() -------------------- no matter how far a jackass may travel, it will never return as a horse.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Хм....
Мииии, аз пък нямам подръка снимка, че да проверя с точност, ама знам, че си мязам със Сара Джесика Паркър ![]() -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 31 Регистриран: 7-June 04 Град: Where the sun don't shine but the Moon is bright Потребител N: 511 ![]() |
Nicky Hiltton
Fay Wray Tarja Turinen Nastassja Kinski и някакъв пич ![]() Тия болни ли са? ![]() -------------------- Една страна.Един народ,
Единна вяра - Нов живот. Една любов, но без предел. Една борба за свята цел |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
^ Е нема вампири базата данни явно...
Не са про! ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 31 Регистриран: 7-June 04 Град: Where the sun don't shine but the Moon is bright Потребител N: 511 ![]() |
![]() ![]() Честно казно никога не съм се интересувала как се пише. Не ме убивайте ![]() -------------------- Една страна.Един народ,
Единна вяра - Нов живот. Една любов, но без предел. Една борба за свята цел |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 202 Регистриран: 2-June 06 Град: Provadiq , BG Потребител N: 1379 ![]() |
Aз си дадох най-грозната снимка и ми изкараха,че приличам на Мишел Родригес ![]() -------------------- My mother was a witch, she was burned alive ..
Thankless little bitch, for tears I cried ! Take her down now, don't wanna see her face ... All blistered and burnt, can't hide my disgrace ! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Tarja Turinen Turunen. Решихме проблема с новата вокалистка на Nightwish. ![]() КЪДЕ?!?!?! ![]() -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Добре де, защо ми излиза едно прозорче "no gPopupMask for gTopmostPopup 0". Понечвам да се регистрирам - същата работа...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 72 Регистриран: 31-May 06 Потребител N: 1376 ![]() |
Хахах, тая програмка е ебати зарибявката, не за друго ама се превивам от смях!
![]() ![]() ![]() Natalie Imbruglia - 71% Greta Garbo - 66% Avril Lavigne - 64% Angelina Joli - 61% Beyonce Knowles - 61% Aaliyah - 61% Anastacia - 58% Gillian Anderson - 74% Shakira - 62% Elisha Cutbert (хе хе) - 59% Kristen Dunst - 58% Liv Tyler (хах интересно) - 53% Avril Lavine (отново) - 52% Neve Campbell - 51% Jennifer Lopez (пахаха) - 68% Kylie Minogue - 66% Cindy Crawford (кат' бях малка много й се радвах ![]() Tyra Banks (брех ![]() Beyonce Knowles (отново) - 62% Geri Halliweil - 62 % Tara Reid - 73% Gwen Stefani - 71% Angelina Jolie (отново ![]() Carmen Electra (хаха, е, не, не ше се счупа от смях) - 71% Celin Dion - 70% Paris Hilton - 70% Liv Tyler - 75% (again) Christina Aguilera - 72% Angelina Jolie (почвам да си вярвам ![]() Anna Kournikova - 71% Paris Hilton - 70% (пак) Aaliyah - 68% (again) Е, те това е, Холивуд ме зове! ![]() -------------------- ![]() Saatana Vittu Perkele Hate Crew ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Мацоо!
![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Сашоу...стига прави лошо впечатление, че ше ти окрада кабелите
![]() Та по темата, много съм разочарована Christina Ricci(67%), Christina Aguilera, Reese Witherspoon, Kate Hudson, Nicky Hilton, Olivia Newton-John, Gillian Anderson, Mena Suvari(50%) ...само заради един нос или някакви подобия на бузки ![]() ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Woody Harrelson 70%
George Peppard 62% John Grisham 59% Hu Jintao 54% Jacques Rogge 50% Sarah Michelle Gellar 50% Phil Collins 49% ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 12:58 AM |