![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 95 Регистриран: 23-May 06 Град: Навсякъде и същевременно никъде... Потребител N: 1357 ![]() |
А Жорж Ганчев да вземе да се гръмне. Спомням си това негово изявление преди години по "Добро утро". ![]() ![]() -------------------- I Only Dream In Black And White...
I Only Dream 'Cause I Am Alive... I Only Dream In Black And White... To Save Me From Myself... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 63 Регистриран: 14-February 06 Потребител N: 1161 ![]() |
Цитат Да го убием с камъни!!! От някъде лъха много обич и момичешка невинност, ще се простудя! ![]() Оставете Жорката на мира, въпреки че е голям гибон той е абсолютно безобиден! и моето момче фехтовка се пише с Х[i] -------------------- "Шшш, демби..
..да ти се намира огънче?" ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 95 Регистриран: 23-May 06 Град: Навсякъде и същевременно никъде... Потребител N: 1357 ![]() |
Добре де, оставям го да си живее човечеца...
А след такова негово изказване за мен остава само ![]() -------------------- I Only Dream In Black And White...
I Only Dream 'Cause I Am Alive... I Only Dream In Black And White... To Save Me From Myself... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
Цитат Евала от Izkufelia и ... евала за Мейдън и особено за Брус, който ми е много на сърце. Не знам дали е бил оперен певец (това го прочетох за първи път тук), но може би се има предвид "Бохемска рапсодия" на Куин която Негово Величество Брус пее с Монсерат Кабайе. A? ![]() или се бъзикаш Izkufelia? А иначе добре дошлo прикритo зад прякора си моме ![]() -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Mи ако вокала ма Куин се казва(ше) Брус, шо пък да не. Проблем?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 316 Регистриран: 28-June 05 Град: София Потребител N: 851 ![]() |
A? ![]() или се бъзикаш Izkufelia? А иначе добре дошлo прикритo зад прякора си моме ![]() Да ти отговоря: - забележката "МонсератКа" не минава - Montserrat Caballe; - "не се казва и "Бохемска рапсодия"..." - ами как се превежда според тебе "Bohemian Rhapsody" а? - и ако не слушал парчето с участие на Брус си е твой проблем, но аз лично го имам, така че друг път преди да отправяш забележки се поинтересувай. ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
Благодаря за отговора. Izkufelia
"Забележката" Montserrat Caballй не минава къде бре? И защо уобще нещо, което дори не е забележка тябва да минава където и да е било? ![]() Правилно си превел "Бохемска рапсодия" ама песента (най-известната имам предвид) с оперната певица се казва "Barsellona" - съответно от албума със същото име. Хубава е "загрижеността" ти към моята "незаинтересованост" ама отново - аз забележки не съм ти отправяла. А сега ако имаш добро сърце и знаеш - айде да ми кажеш от къде да си сваля тоя кавър с Брус. И последно - аз те питах като жена, а ти ми отговаряш като на човек ![]() ![]() ![]() -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 316 Регистриран: 28-June 05 Град: София Потребител N: 851 ![]() |
Това е сайта, ама за съжаление вече не съществува:
http://mm.gen.wazzzup.net/music/ Та имаше там разни изпълнения на Брус с Пърпъл, Дрийм Тийтър и т.н. и въпросното парче. Сега дали го има из Нета, не знам. Ако имаш късмета да се срещнем нейде мога да ти го дам. "Барселона" си е "Барселона", но няма нищо общо с Бохемската рапсодия. Забележката ти (или там каквото е) гласи следното: "също така не се казва и "Бохемска рапсодия"..." Ша прощаваш ако съм прозвучал по-рязко, ама вметванията ти ми се сториха леко иронични. ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз също съм срещала тази песен някъде...
![]() Може ако някой я има да ми я изпрати, ще съм много благодарна ![]() -------------------- I Only Dream In Black And White...
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 5th May 2025 - 06:31 PM |