![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4325 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Няма да е зле и едно поленце за skype идентификатор. Много хора вече го ползват това чудо (дори и секретарките на факлутетната ни канцелария
![]() -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
^ Ама то има поле за Скайп. После в профила търсиш графата AIM.
Иначе моят Skype... стои си инсталиран, зарежда всеки път заедно с операционната, а не го използвам изобщо. Дори не знам що се излъгах да го инсталирам. Ако някой държи да ме чуе - вечер ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4325 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
AIM всъщност е AOL Instant Messinger. Но сега кой ли ползва такова животно, така че човек спокойно може да си слага в това поле скайп акаунта
![]() -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
На мен само не ми харесва пикчара на главната страница. Много е голям и размазаните и доста семпли фирури за такъв сайт се набиват в очи още повече. Не може ли да е малко по раздвижено и поне да се сменят горе снимките. (нещо както е при: smf-bg.com)
-------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28145 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Снимките горе се сменят.
![]() -------------------- "Now, at last, the masks had fallen away. The strings of the puppets had become visible and the hands of the prime mover exposed. Most ironic of all was the last gift that Raziel had given me. More powerful than the sword that now held his soul, more accute even than the vision his sacrifice had accorded me - the first bitter taste of that terrible illusion: Hope."
Kain, LoK: Defiance |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
^Явно ползвам сериозни кешове, щом като се една и съща гледам
![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28145 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Ако си с Опера, нищо чудно.
-------------------- "Now, at last, the masks had fallen away. The strings of the puppets had become visible and the hands of the prime mover exposed. Most ironic of all was the last gift that Raziel had given me. More powerful than the sword that now held his soul, more accute even than the vision his sacrifice had accorded me - the first bitter taste of that terrible illusion: Hope."
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Точно
![]() харесвам я щото е много бърза, но май ще бъде порязана ![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Винаги можеш да сложиш опцията да трие кеша след като затвориш програмата
![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Което даже е препоръчително за юзърите, ползващи Опера. Наистина е добър браузър, но му куцат все още някои неща, а пък мозилата има такива готини плъгини
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^E верно, бях си сложил да трие полицаите
![]() ![]() Сори, че се отнасям към лични неща, ама така и така е станало дума, да питам щом имаме специалисти, за какво точно иде реч при това съобщение: Purging the DNS Resolver cache - repair operation failed! ![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Познат проблем - една от безбройните бъгни на недоклатеното XP. Пускаш си един dos prompt и на командния ред пишеш REG ADD HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Dnscache /V Start /T REG_DWORD /F /D 2. Можеш да направиш същото и през regedit - както ти е по-удобно. След това рестартираш и даваш repair на Local Area Connection-а.
Другият вариант е да пробваш с командата ipconfig /flushdns. -------------------- "Now, at last, the masks had fallen away. The strings of the puppets had become visible and the hands of the prime mover exposed. Most ironic of all was the last gift that Raziel had given me. More powerful than the sword that now held his soul, more accute even than the vision his sacrifice had accorded me - the first bitter taste of that terrible illusion: Hope."
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не стана!
Интересното е че тая боза се появява и след пресна (формат) инсталация ![]() Но както и да е, за сега не виждам да ми прави някакви проблеми това ![]() 10х за хелпа ![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 86 Регистриран: 2-December 06 Град: Вкъщи, в хола пред компа Потребител N: 1707 ![]() |
Абе, гледам го тоз раздел "Таблатури", и се чудя - за чий са ми тия таблатури, след като мога да си ги намеря в Power Tab или Guitar Pro формат от, да кажем, Ultimate Guitar? Предлагам да качвате таблатури на български групи, че такова нещо никъде не съм видял.
![]() -------------------- ![]() Отзиви за мен: * Сатанистки простак! :bunny: --- Bojko_92 * Poneje ne obi4am da me pozdravqvat...Varnenci..i takiva koito sa ot daleko i govorqt na meko..ne priemam tvoite pozdravi..dori i pojelaniq.. --- ivito_love_vlado * fallenblood iskam da ti kaja 4e si stra6no smotan --- Nadetoo * Ми метъл е, гледа лошо... ако беше рейвърче, щеше да се опитва да те фокусира... а ако беше чалгар... ако беше чалгар досега да сме го изгонили! --- geoff и Samurai относно начина, по който гледам stynito0o * Анархист! И.. зъл! И... крадец на захарчета! --- Ескарина |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 ![]() |
Абе да попитам има ли в mIRC канал на метъл-уърлд?
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
#metal-world е каналът - не че някой влиза там.
-------------------- "Now, at last, the masks had fallen away. The strings of the puppets had become visible and the hands of the prime mover exposed. Most ironic of all was the last gift that Raziel had given me. More powerful than the sword that now held his soul, more accute even than the vision his sacrifice had accorded me - the first bitter taste of that terrible illusion: Hope."
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Затова си имаме Гномите в скайп
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
^Хахаа, да, трябва да направим рекламна кампания да дойдат още хора
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 23 Регистриран: 2-December 06 Град: Out of the Silent Planet Потребител N: 1706 ![]() |
ами по разни форуми банери и това е. ексчеиндж.бг е тъпа работа
-------------------- Най-КУРавия от КУРавите момчета а.к.а Mladost Heavy Crew
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
#metal-world е каналът - не че някой влиза там. Ееее рядко съм в Унибг ,но когато съм влизам ..... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7134 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Ако ви се занимава може да включите няколко хубави емотиконки, които не се препокриват с други...
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Готово.
![]() -------------------- "Now, at last, the masks had fallen away. The strings of the puppets had become visible and the hands of the prime mover exposed. Most ironic of all was the last gift that Raziel had given me. More powerful than the sword that now held his soul, more accute even than the vision his sacrifice had accorded me - the first bitter taste of that terrible illusion: Hope."
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Хейл иновативното мислене, имаме си нови емотиконкиии
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 ![]() |
Незнам но "
![]() Edit:Върнаха ми компа и ето кво намерих ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() И тези биха били подходящо също. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
Сигурно ще е трудно да се направи, но ако може да оставим кратко мнение за някое ревю след него ще е супер
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Трудно е, за целта трябва да преправим сайта на php, а не мисля, че си заслужава...
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
Има и по-просташки вариант. Създаваш някакъв забутан подфорум тук и в него създаваш по една тема за всяко ревю. Като след ревюто в сайта пускаш линк към съответната тема с някакъв линк ;-)
Селски вариант, ама пък върши работа. И впрочем ти завиждам на ентусиазма да поддържаш портал без динамичност ![]() -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
В интерес на истината, не е такова усилие, каквото изглежда. Освен това, базите данни се скапват и се хакват, а аз от известно време съм краен параноик...
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
Хватката е в кадърното програмиране
![]() И впрочем, параноята е първата стъпка към съвършенството когато става въпрос за Интернет, така че... -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 15th December 2019 - 10:15 AM |