![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28143 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Както забелязвате, неотдавна разкарах банера на Invision от header-a на форума и сложих два - на Metal World и BGtop. Повечето от вас сигурно са съобразили за какво е вторият но все пак да кажа: кликвайки върху него, давате един глас в класацията и по този начин пращате Metal World на по-висока позиция.
![]() От един компютър може да се гласува по веднъж на ден. Та тъй - с по едно щракване отвреме навреме можете да помогнете да популяризираме сайта и съответно да привлечем повече посетители и пишещи тук. Благодаря! ![]() -------------------- "Now, at last, the masks had fallen away. The strings of the puppets had become visible and the hands of the prime mover exposed. Most ironic of all was the last gift that Raziel had given me. More powerful than the sword that now held his soul, more accute even than the vision his sacrifice had accorded me - the first bitter taste of that terrible illusion: Hope."
Kain, LoK: Defiance |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
Аве сложи го поне в долната част на форума тоя банер на бгтоп, отвратително се разтяга така страницата при 800x600!
-------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28143 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Вярно, че не изглежда много добре, то е заради таблицата... Тествах го на 1024x768 и нагоре, но не се сетих за по-ниски резолюции. Ще се пробвам да го оправя.
-------------------- "Now, at last, the masks had fallen away. The strings of the puppets had become visible and the hands of the prime mover exposed. Most ironic of all was the last gift that Raziel had given me. More powerful than the sword that now held his soul, more accute even than the vision his sacrifice had accorded me - the first bitter taste of that terrible illusion: Hope."
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Гласувах.
![]() ![]() -------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
нали няма да ме биете че разфасовах малко стария банер и го направих зееелен....и си го сложих на маиспеис-ския профил?
![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Как ще те бием, направо е похвално. Още повече, че зеленото ми е любимият цвят.
![]() ![]() -------------------- "Now, at last, the masks had fallen away. The strings of the puppets had become visible and the hands of the prime mover exposed. Most ironic of all was the last gift that Raziel had given me. More powerful than the sword that now held his soul, more accute even than the vision his sacrifice had accorded me - the first bitter taste of that terrible illusion: Hope."
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
![]() Ей го... Ицо, дали няма да е удачно някой да нарисува някой малко по-смислен и връзващ се с цялостния облик на форума банер? А и между другото, процентът потребители, които още са на 800х600, е изцяло въображаем. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(SepulTeraHead @ Feb 12 2006, 10:36 AM) Ицо, дали няма да е удачно някой да нарисува някой малко по-смислен и връзващ се с цялостния облик на форума банер? Повече от удачно е и щях да го направя сам отдавна, ако ме биваше поне малко с дизайна. Ако имате идеи - давайте ги смело! -------------------- "Now, at last, the masks had fallen away. The strings of the puppets had become visible and the hands of the prime mover exposed. Most ironic of all was the last gift that Raziel had given me. More powerful than the sword that now held his soul, more accute even than the vision his sacrifice had accorded me - the first bitter taste of that terrible illusion: Hope."
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
![]() ? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Добро е, Стефане, но ако можеш го направи с една идея по-тъмно и да не избледнява в десния край. Също надписът може да е по в центъра.
-------------------- "Now, at last, the masks had fallen away. The strings of the puppets had become visible and the hands of the prime mover exposed. Most ironic of all was the last gift that Raziel had given me. More powerful than the sword that now held his soul, more accute even than the vision his sacrifice had accorded me - the first bitter taste of that terrible illusion: Hope."
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Банерът на SepulTeraHead ме радва доста повече от оригиналния. Мисля обаче че ще е добра идея да се направи в няколко разцветки - какво ще кажете?
-------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ето това е.
![]() Идеята за още един-два цвята всъщност не е лоша. Зелено, например... ![]() EDIT: Сега като го погледнах на по-тъмнен фон, видях, че долната част на банера е доста по-светла от горната. Не знам на какво се дължи... ![]() -------------------- "Now, at last, the masks had fallen away. The strings of the puppets had become visible and the hands of the prime mover exposed. Most ironic of all was the last gift that Raziel had given me. More powerful than the sword that now held his soul, more accute even than the vision his sacrifice had accorded me - the first bitter taste of that terrible illusion: Hope."
|
|
![]()
Коментар
|
|
малко сложно с другия размер, щото толкова ми е широк фона
![]() Gif: ![]() Другите модни линии: ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Супер са цветовете, но този проблем с осветеността си остава. Ако можеш, направи целия банер с едно ниво на осветеност, или пък поне да са симетрични нещата - горе и долу по-светло или по-тъмно в сравнение със средата.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз нарочно га направих така, защото всичко друго във форума се прелива така. Виж хедърите и прочие...
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Това хубаво, но този банер ще трябва да замести стария не само тук, във форума, а и на много други места. В повечето секции с линкове на разни сайтове няма да стои добре.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просто го сложи на форума. За другите места ще бъде направен друг.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Готово. Синият си е идеален в такъв случай.
![]() -------------------- "Now, at last, the masks had fallen away. The strings of the puppets had become visible and the hands of the prime mover exposed. Most ironic of all was the last gift that Raziel had given me. More powerful than the sword that now held his soul, more accute even than the vision his sacrifice had accorded me - the first bitter taste of that terrible illusion: Hope."
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
-------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Аз лично изобщо не виждам какво се случва на този банер, Петя.
![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
mi az samo kartinkata naprawih
![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
Айде мръдни банера, де
![]() -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Айде стига си хленчил. Не мога да го разположа, без да задам някакви размери на таблицата, а като я намаля, за да вмества в екрана при 800x600, на по-високи резолюции двата банера се залепят един за друг.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Защо просто не го сложиш някъде като текстови линк или ако държиш да е банера, не го сложиш долу на страницата?
-------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Нарочно.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Баси глупоста направих, дадох мнение там, ама съм гласувал с единица, а сега не мога да го изтрия
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Ето каква ти е подкрепата - браво бе, браво!
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 90 Регистриран: 27-January 06 Потребител N: 1128 ![]() |
имате един глас и от мене
![]() -------------------- ...I'm just a pretty boy, living in this fucked up world...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 114 Регистриран: 25-January 06 Град: Пловдив Потребител N: 1126 ![]() |
И аз дадох глас
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 7th December 2019 - 04:19 AM |