Носталгична тема, Просто ей така я правя |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Носталгична тема, Просто ей така я правя |
Nov 16 2017, 12:09 AM
Коментар
|
|
Поетично бездушен Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 |
Разрових старите теми, прочетох старите глупости.
Една такава носталгия ме хвана... Дали остана някой, освен Ицо, който следи този форум? -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
Apr 7 2024, 07:37 PM
Коментар
|
|
Поетично бездушен Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 |
Пак ме хвана носталгията. Минали са 20 години от активния период на форума. Погледнах си и профилната снимка тук... яко остарял
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
Apr 9 2024, 05:18 PM
Коментар
|
|
Просветен Група: Потребители Коментари: 318 Регистриран: 18-December 10 Потребител N: 3997 |
В сравнение с периода когато админа с право ме изгони от тук за 5 години и после удължи бана с още 6 месеца тогава бяха златни години за мен отвсякъде, сега въпреки че съм постигнал доста от важните си цели в живота и някои от най важните съм много близко да ги постигна бил оприличил живота ми на емоционален ад.За мен 20те години въпреки всички успехи е най гадното десетилетие от живота ми, по гадно даже и от 90те.
|
|
|
Олекотена версия | Час: 9th November 2024 - 11:46 AM |