Търся |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Търся |
Dec 16 2004, 09:14 PM
Коментар
|
|
Facepalmer Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 |
В тази тема поствайте за неща, дето ги няма по free server-ите, които търсите. Възможно е някой да ги има и да ви ги качи някъде, което ще ви спести безкрайно дърпане от soulseek.
............................................................... Аз търся Armored Saint - Revelation. Мисля, че е от 2000г. Тва им е реюниън албума. Много як, ама го имам само на касета. -------------------- |
|
|
Dec 16 2004, 09:29 PM
Коментар
|
|
Поетично бездушен Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 |
Търся още албуми на Attacker освен този, който имам... Смело мога да кажа че това е един от най-яките трашове които някога съм чувал..
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
Dec 16 2004, 09:32 PM
Коментар
|
|
Balance Guardian Група: Админ Коментари: 28373 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 |
За да спестя някои въпроси, ще кажа, че (почти) всичко рядко може да се открие в Soulseek. Адресът е www.slsknet.org. Малка и лесна за употреба програмка - вярно, иска се търпение при свалянето с нея, но си заслужава...
Sep, защо не каза по-рано, че си търсиш този албум... На Armored Saint имам абсолютно всичко, само трябва да намеря диска и ще го кача някъде. Сега като се замисля от колко време не съм слушал тази група, направо е срамно... -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
Dec 16 2004, 09:35 PM
Коментар
|
|
Facepalmer Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 |
Цитат(Warrior Of Ice @ Dec 16 2004, 10:32 PM) Sep, защо не каза по-рано, че си търсиш този албум... На Armored Saint имам абсолютно всичко, само трябва да намеря диска и ще го кача някъде. Сега като се замисля от колко време не съм слушал тази група, направо е срамно... Защото сега ми се дослуша. Качи го някъде. Ти нали можеше в mm.gen? -------------------- |
|
|
Dec 16 2004, 09:40 PM
Коментар
|
|
Balance Guardian Група: Админ Коментари: 28373 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 |
Цитат(SepulTeraHead @ Dec 16 2004, 09:35 PM) Защото сега ми се дослуша. Качи го някъде. Ти нали можеше в mm.gen? Там и ще го метна, веднага щом поосвободят място за upload... -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
Dec 17 2004, 10:14 AM
Коментар
|
|
Прослушващ метъл Група: Потребители Коментари: 137 Регистриран: 27-November 04 Град: Nqkade odvad Потребител N: 673 |
Hm.....
Ami na men mi trqbva albuma na SIRIUS "Special Transmition: Dimention Sirius".Mislq 4e tova be6e palnoto mu ime. -------------------- |
|
|
Dec 17 2004, 10:32 AM
Коментар
|
|
Архидемон Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 |
Satarial - And The Flame will take the temples of christ..+Demo`2003,Demo`2004
Не че някой ще ги има де,ама аз да си кажа |
|
|
Dec 17 2004, 10:34 AM
Коментар
|
|
Undead Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 |
Napalm Death - Utopia Banished'92
Много ми трябва.... -------------------- |
|
|
Dec 17 2004, 01:30 PM
Коментар
|
|
Просветен Група: Потребители Коментари: 318 Регистриран: 30-October 04 Град: gr. Montana j-k Mladost 2 Bl. 32 vh. A Потребител N: 648 |
She vi popitam neshto , kolko ot vas koito slushate musika na kompiutara si i svalqte ot net`a
E kolko ot vas si kupuvat originalni CD`ta na grupi ili kasetki ? -------------------- Fuck Your God!
Bleeding Black Label Society Stronger Than Death! Liniqta mi na jivota se e iztrila ot 4ikii no tova ne ozna4ava 4e s`m stanal bezsmurten! www.ciroza.hit.bg > Thrash Metal in Montana |
|
|
Dec 17 2004, 01:41 PM
Коментар
|
|
Касети не си купувам от поне 4-5 години, напълно безсмислено е. Нито някакви пари от тях отиват при групите, нито качеството си струва. Иначе с оригиналните дисковете е друго нещо - на най-любимите си групи съм посъбрал дискографиите, както и някои отделни албуми, които силно са ме впечатлили. Когато имам възможност, си купувам по нещо - не мисля, че е разхищение на средства...
Не че виждам връзка с темата. Човек, колкото и да иска, не може да си купи всяко нещо, което му харесва, нормално е да се свалят и mp3-ки. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
Dec 17 2004, 02:25 PM
Коментар
|
|
Архидемон Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 |
Цитат(Warrior Of Ice @ Dec 17 2004, 01:41 PM) Не че виждам връзка с темата. Човек, колкото и да иска, не може да си купи всяко нещо, което му харесва, нормално е да се свалят и mp3-ки. Абсолютно е така.Особено при мен и хората които и слушат "по-ъндърграунд" неща,защото в много от случаите групите издават определена доста малка бройка копия от албумите.Например имам някакви демота на мп3,чиито тираж е бил 88,100 копия... |
|
|
Dec 17 2004, 06:04 PM
Коментар
|
|
Цитат(AncientWisdom` @ Dec 17 2004, 02:30 PM) She vi popitam neshto , kolko ot vas koito slushate musika na kompiutara si i svalqte ot net`a E kolko ot vas si kupuvat originalni CD`ta na grupi ili kasetki ? Питах в бакалията за дискове, ам немаха на любимите ми групи. Иначе питах кмета на селото и той каза, че от Дрянево, ще докарат новия Anthrax, ама тв догодина, каот отворят пътищата, ебем го и снега! -------------------- |
|
|
Dec 17 2004, 06:09 PM
Коментар
|
|
Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 |
На мен ми трябват вси4ки албуми на канадците KATAKLYSM до 2001. Т.е. без последните 3. А да видим дали някой ще ми помогне!
-------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
Dec 17 2004, 06:10 PM
Коментар
|
|
Undead Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 |
Цитат Питах в бакалията за дискове, ам немаха на любимите ми групи. Иначе питах клмета на селото и той каза, че от Дрянево, ще докарат новия Anthrax, ама тв догодина, каот отворят пътищата, ебем го и снега! Да, ама даскало вика че немало да го биде оти от Багренци били изземали сичкия Антракс. Ама чели да докарат Крейтър'86 и тре плочи на Майкал Жексан - се уригенални! -------------------- |
|
|
Dec 17 2004, 06:18 PM
Коментар
|
|
Аз си намерих Revelation, без No Me Digas, но за тая песен не ми пука особено Як си е халбума. Я препоръчайте нещо друго тяхно. И не ми казвайте "сичките" - искам нещо конкретно.
Качил съм го тук. Хвърлете едно ухо. Знам, че тук има хора които ще му се накефят.(Swetyl!) -------------------- |
|
|
Dec 18 2004, 09:57 AM
Коментар
|
|
Цитат(SepulTeraHead @ Dec 17 2004, 06:18 PM) Я препоръчайте нещо друго тяхно. И не ми казвайте "сичките" - искам нещо конкретно. "Сичките" звучи добре в случая... Добре, да кажем, че най-силно бих ти препоръчал "Symbol Of Salvation" - това е албумът им, който мога да слушам и десет пъти подред, без да ми омръзне. Всъщност е последният им запис преди напускането на John Bush... Останалите им албуми, както казах, също си заслужават, но специално този е абсолютна класика. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
Dec 21 2004, 06:04 PM
Коментар
|
|
Witcher Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 |
Абе срам не срам ще попитам, Коледа е все пак - къде мога да намеря двата коледни сингъла на Таря Турунен? Търсих навсякъде, но никъде ги няма?
-------------------- |
|
|
Dec 22 2004, 10:20 AM
Коментар
|
|
Коледни сингли на Таря?!? Божке, накъде отива света...
-------------------- |
|
|
Dec 22 2004, 11:21 AM
Коментар
|
|
Witcher Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 |
e, гледай сега, тя си има отделна музикална кариера в класическата музика и е правила доста класически концерти, така че... плюс това винаги е твърдяла, че не смята да пее метъл винаги.
-------------------- |
|
|
Dec 22 2004, 12:30 PM
Коментар
|
|
Цитат(abductor @ Dec 22 2004, 10:20 AM) Коледни сингли на Таря?!? Божке, накъде отива света... Нищо-поне ще научи метъл феновете да слушат класическа музика |
|
|
Dec 22 2004, 05:30 PM
Коментар
|
|
Търся кавъра, който Cathedral правят на Black Sabbath за N.I.B. 1. Имам го на касета някъде тука, ама искам да си имам mp3, че касети съкс. Даже не помня песента Solitude или Orchid беше...
-------------------- |
|
|
Dec 22 2004, 05:55 PM
Коментар
|
|
алфонс Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 |
daite nqkyw link ako ima na covera na one na koito prawqt crematory
|
|
|
Dec 22 2004, 06:10 PM
Коментар
|
|
-------------------- |
|
|
Dec 23 2004, 12:39 PM
Коментар
|
|
Прослушващ метъл Група: Потребители Коментари: 132 Регистриран: 28-June 04 Потребител N: 541 |
Cradle of Filth - Ninja Scroll ....... това попринцип е едно филмче...обаче един приятел ми пусна клип на Cradle of Filth с части от филмчето...и песента мисля че така се казва, но никъде не мога да я намеря........да де разбрахте ме надявам се...
-------------------- Ако можеш да обичаш тъмнината,ще отидеш отвъд смъртта.Станал си Безсмъртен,Тъмнината е Безсмъртна.Светлината се ражда и умира. |
|
|
Dec 23 2004, 01:17 PM
Коментар
|
|
Поне аз за пръв път чувам такова нещо B)
|
|
|
Dec 23 2004, 04:55 PM
Коментар
|
|
Цитат Cradle of Filth - Ninja Scroll ....... това попринцип е едно филмче...обаче един приятел ми пусна клип на Cradle of Filth с части от филмчето...и песента мисля че така се казва, но никъде не мога да я намеря........да де разбрахте ме надявам се... Cradle нямат такава песен, най-вероятно става въпрос за оня вид клипове, където върху откъси от някоя манга (каквато е Ninja Scroll - за феновете му препоръчвам и любимото си аниме Vampire Hunter D Bloodlust от същия режисьор) се нагляся някакъв метъл, така че действието да съвпада донякъде с текста на песента (най-доброто според мен е на Iced Earth - Dark Saga - взето от FInal Fantasy 9 много добре са го докарали) и даже героите си отварят устата в такт с пеенето. -------------------- |
|
|
Dec 24 2004, 02:48 PM
Коментар
|
|
Прослушващ метъл Група: Потребители Коментари: 113 Регистриран: 20-February 04 Потребител N: 403 |
Търся един нов американски проект, Thy Knyght of Darkness. Има само едно демо от тази година: Transylvania Knyght. Стилово според Encyclopedia Metallum се определя като Darkwave/Gothic/Medieval/Ambient/Experimetal. Пробвах да го открия по някои хъбове на DC++, но не го намерих. Ако някой може да ми помогне да открия това демо ще съм благодарен.
-------------------- Празнотата е пътят...
|
|
|
Dec 27 2004, 02:12 PM
Коментар
|
|
Дали има някъде тия две ДВДта
Rage - From The Cradle To The Stage - DVD 2004 Blind Guardian - Imaginations Through The Looking Glass (DVD) -------------------- |
|
|
Dec 27 2004, 02:47 PM
Коментар
|
|
В SMF-а, например. И новото на Dream Theater го има.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
Jan 2 2005, 05:37 PM
Коментар
|
|
THERION Група: Приятели Коментари: 666 Регистриран: 5-July 04 Град: София Потребител N: 546 |
такаааа
Търся на мр3-ки: Endstille Final Breath J.B.O. Koroded Nocte Obducta The Bones The Vision Bleak Impious Ektomorf не албума 2004та п.п. изброените групи всичките са немски май -------------------- THERION...
|
|
|
Олекотена версия | Час: 1st November 2024 - 01:57 AM |