3k регистрирани, радвате ли се или ви е все тая |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
3k регистрирани, радвате ли се или ви е все тая |
Dec 17 2008, 09:02 PM
Коментар
|
|
Post Mortem Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 |
Честити 3k регнати, догодина дано да са 4
-------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
Dec 17 2008, 09:04 PM
Коментар
|
|
Balance Guardian Група: Админ Коментари: 28375 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 |
По-скоро дано по-голяма част да са активни.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
Dec 17 2008, 10:22 PM
Коментар
|
|
Демон Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 |
3k, от които 90% са хора, регистрирали се и изписали по 1-2 поста... Има и цели 3 (или четири, не знам...) мои акаунта, първият от които го бях регвал още като 11-12 годишен...
-------------------- |
|
|
Dec 18 2008, 08:21 AM
Коментар
|
|
Serpent Moves Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 |
Делчо Стефанов
-------------------- |
|
|
Dec 18 2008, 05:33 PM
Коментар
|
|
свиня Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 |
3k, от които 90% са хора, регистрирали се и изписали по 1-2 поста... Има и цели 3 (или четири, не знам...) мои акаунта, първият от които го бях регвал още като 11-12 годишен... Same. Сега сме по-мърди обаче -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
Sep 15 2009, 08:05 PM
Коментар
|
|
warrior princess Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 |
Я, сега забелязах, че сме минали 300,000 мнения - браво на нас!
-------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
Sep 15 2009, 08:41 PM
Коментар
|
|
Рицар на върховен дом Сянка Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 |
особено на мен.
-------------------- |
|
|
Sep 15 2009, 10:28 PM
Коментар
|
|
Хър-мър Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 |
Мда. Как успя?
-------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
Sep 17 2009, 08:08 PM
Коментар
|
|
Прослушващ метъл Група: Потребители Коментари: 76 Регистриран: 9-September 09 Град: София Потребител N: 3557 |
Защо способните да го направят не изтртият всички акаунти,които са неактивни от няколко месеца да речем?Така потребителите 100% ще намалеят доста,но пък за сметка на това ще останат само активните такива.
|
|
|
Sep 17 2009, 08:27 PM
Коментар
|
|
Mahtavin :> Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 |
Ако ида в чужбина или немам нет 2-3 месеца и акаунта ми го изтрие някой, първо теб ше огъзя.
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
Sep 17 2009, 08:54 PM
Коментар
|
|
Хър-мър Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 |
Що бе, това работи. Ако си бил активен преди, няма да те бутат. Ама да си се регистрирал и после не влизаш 3 месеца, не си пращал ЛС, не си писал по теми - за какво да правиш бройка?
|
|
|
Sep 17 2009, 09:05 PM
Коментар
|
|
Mahtavin :> Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 |
Що нещо, което работи и не пречи на никой трябва да се бута, нема смисъл според мен.
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
Sep 17 2009, 09:50 PM
Коментар
|
|
Balance Guardian Група: Админ Коментари: 28375 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 |
Обсъждано е и преди - от премахването на "празните" акаунти не печелим нищо, докато винаги съществува възможността някой от тях да стане активен.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
Sep 18 2009, 11:27 AM
Коментар
|
|
Извинявай, ама аз имам акаунти къде ли не, на повечето не им помня паролите и нямам никакво намерение да влизам като регистриран потребител. Преди няколко седмици имах случай с регистрация от времето, когато си сменях ника всеки месец и не можех да си спомня с какъв ник съм се регистрирала във форума, за да вляза и да си видя ЛС.
Така де, с моя заблуден мозък - след половин час се сетих, че са го използвали в уведомяването Ама тия потребители не са Аз. -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
Sep 18 2009, 04:38 PM
Коментар
|
|
Прослушващ метъл Група: Потребители Коментари: 69 Регистриран: 25-June 07 Град: on the street of dreams Потребител N: 2166 |
Хм, пък има и някои от нас, които само ви четем. :)
-------------------- we'll become silhouettes
|
|
|
Sep 18 2009, 04:48 PM
Коментар
|
|
Говорим за хора, които изобщо не са влизали след регистрацията си. Аз поне за такива говоря
|
|
|
Sep 18 2009, 11:03 PM
Коментар
|
|
Прослушващ метъл Група: Потребители Коментари: 76 Регистриран: 9-September 09 Град: София Потребител N: 3557 |
Ако ида в чужбина или немам нет 2-3 месеца и акаунта ми го изтрие някой, първо теб ше огъзя. Шефе, ще пренебрегна афинитета ти към задните ми части, и вместо това ще се поправя. Може да не става въпрос за 2-3 месеца а за 1 година да речем. А пък и плюс това, в някои сайтове има опция да си стопираш ацц-то ако ще отсъстваш дълго време. Та по тоя начин, ако махат неактивните от месец ацц-та например, може да си неактивен половин година да речем, без да те закачат. |
|
|
Sep 19 2009, 10:17 AM
Коментар
|
|
В други сайтове има по 50 модератора и 50 админа и пак не могат да смогнат да модерират всичките си хора, като бройката на пишещите е близка до тази на нашия форум. Идеята ми е, че като го правят другаде, не е нужно да става и тук. Всичко си работи и всичко е на 6, кво ви дразнят толкова тия регистрирани-неактивни - не знам.
|
|
Sep 20 2009, 11:40 AM
Коментар
|
|
Не ме дразнят, просто ми се стори добра идея и реших да предложа
|
|
|
Гост Void KD (гост) |
Sep 28 2009, 08:03 AM
Коментар
|
Гост |
Аз не съм особено активен... появявам се вднъж-дваж на всеки няколко месеца.
И са какво? Да ми изтрият акаунта ли? Не бе знам че е било просто предложение ама на мен не ми харесва. Нека си ги има неактивните, не пречат на никой. За разлика от нас, които пишеме във форума |
|
|
Sep 17 2011, 08:07 PM
Коментар
|
|
LEEEEEEROOOOOOOY JEEEEENKINS Група: Потребители Коментари: 1392 Регистриран: 19-March 09 Потребител N: 3321 |
Убре
4к ше станат пауър войнството просперира МААААЙТИИ УОРИОР ФОР ДЪ ЛЕЕДЖЕНД РАААЙЗ в гората на еднорозите гагагагагагагагагаг -------------------- |
|
|
Sep 18 2011, 09:10 AM
Коментар
|
|
Просветен Група: Потребители Коментари: 432 Регистриран: 13-May 08 Потребител N: 2750 |
WTF?!
|
|
|
Nov 7 2011, 06:07 PM
Коментар
|
|
Метъл Група: Потребители Коментари: 1366 Регистриран: 13-June 10 Град: София Потребител N: 3861 |
^^Всеки с вкуса си.
-------------------- |
|
|
Олекотена версия | Час: 10th November 2024 - 09:23 PM |