Metal World - Българският метъл портал Гласувайте за сайта в BG Top

Здравейте ( Вход | Регистрация )

 Forum Rules ПРАВИЛА - прочетете преди да пишете!
Reply to this topicStart new topic
> Новини около SKELETONWITCH
Warrior Of Ice
коментар Aug 14 2013, 07:07 AM
Коментар #1

Balance Guardian

Група: Админ
Коментари: 28195
Регистриран: 12-January 03
Град: София
Потребител N: 3

Американците SKELETONWITCH ще издадат новия си албум, озаглавен "Serpents Unleashed", на 29-и октомври чрез Prosthetic Records. Наследникът на "Forever Abomination" (2011) е записан в GodCity Studio от Kurt Ballou (CONVERGE, KVELERTAK, HIGH ON FIRE). Обложката е изготвена от John Baizley (BARONESS, KYLESA, KVELERTAK). Ето го и списъкът на парчетата:

01. Serpents Unleashed
02. Beneath Dead Leaves
03. I Am Of Death (Hell Has Arrived)
04. From a Cloudless Sky
05. Burned From Bone
06. Unending, Everliving
07. Blade On The Flesh, Blood On My Hands
08. This Evil Embrace
09. Unwept
10. Born of the Light That Does Not Shine
11. More Cruel Than Weak

"Now, at last, the masks had fallen away. The strings of the puppets had become visible and the hands of the prime mover exposed. Most ironic of all was the last gift that Raziel had given me. More powerful than the sword that now held his soul, more accute even than the vision his sacrifice had accorded me - the first bitter taste of that terrible illusion: Hope."

Kain, LoK: Defiance
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):


Олекотена версия Час: 27th September 2020 - 06:22 PM