![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 392 Регистриран: 4-September 08 Потребител N: 2968 ![]() |
Знам,че още е рано за такава тема,но мисля,че е полезно да има такава,за да можем да си препоръчваме добри албуми.Нека всеки напише тук албумите,които са го впечатлили най-много дотук през тази година.Ето ги и мойте:
Adagio - Archangels In Black - Изключително силен албум,като вокалиста ми харесва дори повече от предишния.Албума не е толкова прогресив-ориентиран,както предишните,но пък такива моменти не отсъстват напълно. Grave Digger - Ballads Of The Hangman - Ето че Grave Digger се завърнаха,с най-добрия си албум от поне 4 години насам.Албума е епичен и в него могат да се чуят много неща,въпреки че групата изобщо не е променила стила си. Hammerfall - No Sacrifice,No Victory - Със сигурност не е най-добрия им албум,но пък това не му пречи,да звучи невероятно.Голямо внимание заслужава инструментала,в който новия им китарист демонстрира изключително ниво на свирене! My Dying Bride - For Lies I Sire - Албума заслужава внимание,защото е просто красив... ![]() Bloodbound - Tabula Rasa - Групата показва на всички,че се развива повече от успешно.След около 10 слушания,мога да кажа,че почти всяка песен е невероятна и е трудно,да се избере най-добра. Heaven And Hell - The Devil You Know - ![]() Powerwolf - Bible Of The Beast - Изключително запомнящ се албум! ![]() Amorphis - Skyforger - Албума не предлага много нови неща,но на мен това не ми пречи,тъй като прдишните 2 албума си ми харесват! Stratovarius - Polaris - Силен албум....надмина очакванията ми! Eternal Tears Of Sorrow - Children Of The Dark Waters - Още не съм го слушал достатъчно,но е гениален! Dream Theater - Black Clouds & Silver Linings - Знам,че много хора ще го наплюят,но аз мисля,че е най-добрия им от Metropolis насам. ![]() И все пак предстоят албуми,които очаквам: - Graveworm - Diabolical Figures - Korpiklaani - Karkelo - Wintersun - Time - Behemoth - Evangelion - Hypocrisy - TBA !!! -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 26th July 2025 - 11:01 AM |