![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 6 Регистриран: 20-November 09 Потребител N: 3644 ![]() |
Не съм сигурен, дали се казва шлифер. Търся горна дреха до или до под коленете, кожена. По възможност и с капси. Някой знае ли къде мога да намеря в София? Виждал съм хора с такива, все някъде сигурно се продават. Намерих в халите един магазин, които правят по поръчка, обаче са на route 66, а не мога да отделя 700 лева за това.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Ха, искаш бмв, а нямаш пари да си купиш? Ми толкова вървят приятелю качествените, от 500лв нагоре. Изкуствената кожа е друго нещо...
Пък, ако искаш нещо по поръчка и можеш да си позволиш, може да измислим нещо. -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
Кожен шлифер
Хахахахха, егати темата. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 967 Регистриран: 7-July 09 Град: Транай Потребител N: 3491 ![]() |
^ Звучи ми като обява на ексхибиционист (не се засягай (автора на темата) моля, просто наистина се сещам за един чешит в кожен шлифер, който се показваше от един вход до бившото ми даскало).
-------------------- И низвергнахме из нашего ума Токийского Хотела... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 6 Регистриран: 20-November 09 Потребител N: 3644 ![]() |
Не се обиждам, защото точно за това се сещам и аз.
![]() Разбира се, че имам предвид изкуствена кожа, иначе ми е ясно, че няма как да го намеря толкова евтино. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
От кое се подразбираше за изкуствената кожа, както и да е. Успех в търсенето
![]() -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Май си прав, не се подразбира, извинявай
![]() |
|
|
Гост Void KD (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
Тия неща са 700 лева? Хи-хи-хи
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 28 Регистриран: 4-March 10 Потребител N: 3757 ![]() |
Те шлиферите и от велур може да са ... ха ха
![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd July 2025 - 10:11 AM |