|  Щурците | 
Здравейте ( Вход | Регистрация )
|   | 
|  Щурците | 
|  Jan 16 2009, 08:58 PM 
				 Коментар

| |
|  Post Mortem        Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345  | 
				Какво мислите за бащите на българския рок, за неповторимите ЩУРЦИТЕ     Те бяха една от първите групи, които прослушах и до ден днешен си ги обичам   Прекрасни песни, текстове, инструментали, гениална според мен банда. Думите за тях, наистина са малко. Един пз, за феновете им тук със Рок в Минало Време, защото все си мисля, че има поне няколко техни фена във форума -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled | 
|  | |
|  Jan 16 2009, 09:06 PM 
				 Коментар

| |
|  analizator        Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681  | 
				Не мога да кажа, че съм фен, но им отдавам заслуженото, има някои песни, които много харесвам. И много се ядосвам, че има някои млади български рок/метъл фенове, които се мислят за толкова пораснали на години и във времето си, че смеят да накерат банди от ранга на Щурците копиращи, бездарни, смешни или нищо особено.

-------------------- | 
|  | |
|  Jan 16 2009, 09:15 PM 
				 Коментар

| |
|  Post Mortem        Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345  | 
				Солен е вкусът на времето и ние със тебе го платихме. Години от нас ще вземе то, но в тях ние себе си открихме   -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled | 
|  | |
| Гост Void KD (гост) |  Jan 19 2009, 08:18 AM 
				 Коментар

| 
| Гост  | 
				Не съм им фен, но ги уважам.

| 
|  | |
|  Jan 29 2009, 12:00 PM 
				 Коментар

| |
|  Прослушващ метъл   Група: Потребители Коментари: 100 Регистриран: 27-November 08 Град: Пловдив Потребител N: 3122  | 
				това е една от най добрите БГ рок банди по мое мнение... уважавам ги и в известна степен съм фенка   | 
|  | |
|  Jan 29 2009, 05:25 PM 
				 Коментар

| |
|  Прослушващ метъл   Група: Потребители Коментари: 87 Регистриран: 21-October 08 Град: Варна Потребител N: 3059  | 
				Абе...    Според мен ФСБ са доста по-идейни (лично мнение).   | 
|  | |
|  Jan 29 2009, 09:55 PM 
				 Коментар

| |
				Защо мислиш така?

-------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled | 
|  | |
|  Jan 29 2009, 10:26 PM 
				 Коментар

| |
|  PAIN      Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302  | 
				Ами аз съм израстнал с тях. За мен са най-добрите в Бг. Просто навремето това беше една от малкото групи тук които поне малко се приближаваха до метъла. Всеки техен концерт беше събитие за мен и моите приятели.

--------------------          | 
|  | |
|  Sep 20 2009, 08:47 PM 
				 Коментар

| |
|  Просветен    Група: Потребители Коментари: 421 Регистриран: 27-January 09 Град: _)_ Потребител N: 3232  | 
				Най-добрата бг група според мен.

| 
|  | |
|  Sep 20 2009, 10:05 PM 
				 Коментар

| |
				Аз така и още не съм чул новия албум На прага на сърцето... никъде ли го няма из торентите?

-------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled | 
|  | |
|  Sep 21 2009, 11:00 PM 
				 Коментар

| |
|  Непросветен  Група: Потребители Коментари: 31 Регистриран: 21-September 09 Град: SozOpoL Потребител N: 3574  | 
				тва лято на Аполонията в Созопол те гостуваха,а аз бях зад бара на 3 метра от сцената...и да ви кажа бе единствената група,откакто работа на тва заведения,която вдигна хората на крака и всички запяха заедно със запалките запалени...а за 2 години се изредиха и бтр и сигнал и ще много   Признавам им го  а за новия албум ме хвана много яд,че бях на работа още малко след концерта,а после бяха разпродадени всички копия на новия им албум :S -------------------- Every day sends future to past Every breath leaves one less to my last | 
|  | |
|  Feb 1 2010, 06:03 PM 
				 Коментар

| |
| Непросветен  Група: Потребители Коментари: 10 Регистриран: 28-January 10 Потребител N: 3718  | 
				ВЕЛИКИ!!! Вашта песен е изпята преди още да сте пели...-супер яко ново парче! Петър Гюзелев-велик китарист!   | 
|  | |
|  Feb 1 2010, 08:28 PM 
				 Коментар

| |
| Прослушващ метъл   Група: Потребители Коментари: 148 Регистриран: 27-January 10 Град: Соуфиъ. Потребител N: 3717  | 
				Щурците рулз.

--------------------  R.I.P. Chuck | 
|  | |
|  Feb 1 2010, 08:37 PM 
				 Коментар

| |
|  Просветен    Група: Потребители Коментари: 326 Регистриран: 17-November 09 Град: Бургас/Варна Потребител N: 3636  | Абе...    Според мен ФСБ са доста по-идейни (лично мнение).  Същите са кавър група, не виждам нищо идейно в това. Щурците и те са ядвали от тук от там конкретни готови парчета, но ги уважавам най-малкото, защото баща ми не ме е налагал на фона на музиката им, а ги слуша от както се помни. | 
|  | |
|  Feb 1 2010, 08:40 PM 
				 Коментар

| |
|  Просветен    Група: Потребители Коментари: 399 Регистриран: 5-July 07 Потребител N: 2200  | 
				...те е налагал на фона на музиката им?    -------------------- Bury me in a nameless grave... | 
|  | |
|  Feb 3 2010, 04:02 PM 
				 Коментар

| |
| Непросветен  Група: Потребители Коментари: 1 Регистриран: 3-February 10 Град: Варна Потребител N: 3726  | |
|  | |
|   | 
| Олекотена версия | Час: 1st November 2025 - 01:00 AM |