![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 392 Регистриран: 4-September 08 Потребител N: 2968 ![]() |
Тъй като не видях никъде във форума да е обсъждана групата,реших да направя тема. Това е прословутата група на кечиста Chris Jericho. Въпреки че не харесвам кеч, човека има много добър глас. Групата му е издала 3 албума и тази година се очаква четвърти. Стилът е чист Хеви метъл, като в първите 2 албума има кавъри на метъл класики. Последния албум е различен от останалите, но и много приятен.
Ето и един култов видеоклип ![]() Fozzy - With The Fire -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Джерико вади неочаквано мощен и полиран глас предвид професията си. Почти невероятно е и че се справя с пеенето на песни на толкова много банди.
Първите два албума бяха приятни, но авторските парчета не само, че не блестяха с оригиналност, ами дори и за свежи не можеха да минат. Не зная и защо за кавъри са избрани някои от не дотам известните песни на класическите хеви метъл групи. Третия албум пък може да бъде наречен еклектичен, но аз по-скоро бих казал просто хаотичен. Отново доста приятни парчета, интересна рифовка, този път някои сравнително неочаквани елементи, но не съм убеден, че комбинацията може да бъде наречена точно "успешна". Например рап частите ми се сториха най-малкото зле реализирани. Все пак си харесах някои песни от него - Lazarus например ми стана любима. Тук ми се струва интересно да спомена, че албумът на Джон Сина беше продаден в повече от половин милион копия, докато цялата дискография на Джерико май се вмества някъде в половината от това число. Това все пак говори за немалка популярност (да погледнем например бившия басист на Megadeth какви ги върши днес). Не знаех, че очакваме нови неща от тези момчета, но честно казано не съм твърде въодушевен. Все пак се надявам, че е възможно да направят нещо, което хем да е модерно, хем да е свежо, хем да не е рап-метъл, моля. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
MONDAY NIGHT JERICHOOOOOOOO!!! ![]() Да не забравяме, че Сина е машината за пари на WWE. ![]() В тоя ред на мисли, мисля, че е крайно време да си ги дръпна да ги чуя тия FOZZY. ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
аз пък ще си позволя да бъда негативен
I've heard cats fuck with more harmony....good thing Jericho still wrestles!! или чудото на модерното звукозаписно студио + това че е "известен кечист" (lmao) иначе тази тема изобщо нямаше да е тук. Или ако ме питате да ги опиша с една дума: дразнят -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 392 Регистриран: 4-September 08 Потребител N: 2968 ![]() |
Новият албум е доста добър, като за стила си. Много мелодичен, приятен и има доста запомнящи се парчета, като последната 14 минутна Wormwood.
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd July 2025 - 09:29 PM |