Metal World - Българският метъл портал Гласувайте за сайта в BG Top

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Forum Rules ПРАВИЛА - прочетете преди да пишете!

Reply to this topicStart new topic
> Fozzy, мнения за групата
killer_rose
коментар Jun 27 2009, 05:31 PM
Коментар #1

Просветен

Група: Metal World Conclave
Коментари: 392
Регистриран: 4-September 08
Потребител N: 2968

Тъй като не видях никъде във форума да е обсъждана групата,реших да направя тема. Това е прословутата група на кечиста Chris Jericho. Въпреки че не харесвам кеч, човека има много добър глас. Групата му е издала 3 албума и тази година се очаква четвърти. Стилът е чист Хеви метъл, като в първите 2 албума има кавъри на метъл класики. Последния албум е различен от останалите, но и много приятен.

Ето и един култов видеоклип dance3fd5.gif ,на който умирам от смях:
Fozzy - With The Fire

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post
Crafter
коментар Jun 28 2009, 04:53 AM
Коментар #2

:)

Група: Потребители
Коментари: 4948
Регистриран: 4-July 03
Град: София
Потребител N: 188

Джерико вади неочаквано мощен и полиран глас предвид професията си. Почти невероятно е и че се справя с пеенето на песни на толкова много банди.

Първите два албума бяха приятни, но авторските парчета не само, че не блестяха с оригиналност, ами дори и за свежи не можеха да минат. Не зная и защо за кавъри са избрани някои от не дотам известните песни на класическите хеви метъл групи.

Третия албум пък може да бъде наречен еклектичен, но аз по-скоро бих казал просто хаотичен. Отново доста приятни парчета, интересна рифовка, този път някои сравнително неочаквани елементи, но не съм убеден, че комбинацията може да бъде наречена точно "успешна". Например рап частите ми се сториха най-малкото зле реализирани. Все пак си харесах някои песни от него - Lazarus например ми стана любима. Тук ми се струва интересно да спомена, че албумът на Джон Сина беше продаден в повече от половин милион копия, докато цялата дискография на Джерико май се вмества някъде в половината от това число. Това все пак говори за немалка популярност (да погледнем например бившия басист на Megadeth какви ги върши днес).

Не знаех, че очакваме нови неща от тези момчета, но честно казано не съм твърде въодушевен. Все пак се надявам, че е възможно да направят нещо, което хем да е модерно, хем да е свежо, хем да не е рап-метъл, моля.

--------------------
Come with me tonight
tell me how it feels to be alive

+Quote Post
pa®tci
коментар Jun 28 2009, 07:27 AM
Коментар #3

Serpent Moves

Група: Приятели
Коментари: 5893
Регистриран: 20-May 07
Град: parc des partcalence
Потребител N: 2094

MONDAY

NIGHT

JERICHOOOOOOOO!!!

Да не забравяме, че Сина е машината за пари на WWE. wink.gif Към неговите продукти се хвърлят огромни средства за реклама от офисите, а малките чавета го кълват като слънчогледoво семе (им го тура!). FOZZY, от друга страна, си е група/проект само на Джерико, така че нормално е продажбите им да не са на такова ниво и то на една сцена, която е меко казано пренаситена с банди и всякакви такива.

В тоя ред на мисли, мисля, че е крайно време да си ги дръпна да ги чуя тия FOZZY. tongue.gif

--------------------

+Quote Post
stage
коментар Jun 28 2009, 07:46 AM
Коментар #4

In search for my Eloise...

Група: Приятели
Коментари: 3314
Регистриран: 16-October 05
Град: Планета тип 13
Потребител N: 977

аз пък ще си позволя да бъда негативен

I've heard cats fuck with more harmony....good thing Jericho still wrestles!!

или чудото на модерното звукозаписно студио + това че е "известен кечист" (lmao)

иначе тази тема изобщо нямаше да е тук.

Или ако ме питате да ги опиша с една дума:

дразнят

--------------------

+Quote Post
killer_rose
коментар Jan 28 2010, 04:30 PM
Коментар #5

Просветен

Група: Metal World Conclave
Коментари: 392
Регистриран: 4-September 08
Потребител N: 2968

Новият албум е доста добър, като за стила си. Много мелодичен, приятен и има доста запомнящи се парчета, като последната 14 минутна Wormwood. whistle.gif

--------------------

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 23rd July 2025 - 09:29 PM