![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 967 Регистриран: 7-July 09 Град: Транай Потребител N: 3491 ![]() |
Eeeee много буквално си "прочел" картинката ми
![]() ![]() -------------------- И низвергнахме из нашего ума Токийского Хотела... ![]() |
|
|
Гост Void KD (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
^Попринцип може некоя друга мацка да я е фраснала така, но не ми се вярва. А и аз говоря, че има такива малоумници.
Не казвам, че като е момиче може да си позволява каквото си иска, ама тва на снимката е прекалено. А и в крайна сметка си е мое мнение, може и да има хора, за които това е геройска постъпка(не посочвам никого конкретно, просто казвам че има такива хора). х_х |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
^^^^ AGAGAGGAHAHAHAHA АХАХАХХАХАХА аХахахахахаххахах човече толкова да съм съгласеееееееееееееееееен хахахах
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 227 Регистриран: 30-January 07 Потребител N: 1821 ![]() |
Абсурд.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
Както казваше Крис Рок - "всичките ми приятелки са познати, които съм опитал да чукам, не се е получило и съм попаднал в зоната на "приятелството".
-------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 36 Регистриран: 16-January 10 Потребител N: 3706 ![]() |
Възможно е да се постигнат такива отношения, стига човек да не е контролиран от животнското и заслепен от плътските желания.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
^rofl
-------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
^^На този свят ден съм съгласен с теб, чадо...
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Възможно е да се постигнат такива отношения, стига човек да не е контролиран от животнското и заслепен от плътските желания. Правилно, мирянино Лъв, така трябва и да бъде. ![]() За съжаление си попаднал на форум с хеви (общо казано) метълисти. ![]() По този случай те поздравявам с една песничка на EXODUS. ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 326 Регистриран: 17-November 09 Град: Бургас/Варна Потребител N: 3636 ![]() |
Да Ви имам проблемите. Какво лошо има приятели мъж и жена да се чукат, ако им е угодно?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 212 Регистриран: 4-August 09 Потребител N: 3515 ![]() |
"Да Ви имам проблемите. Какво лошо има приятели мъж и жена да се чукат, ако им е угодно?"
Аз смятам, че дори е по-добре, ако има сексуално напрежение между двама разнополови приятели, те най-безцеремонно да си се натаковат; но друг е въпросът, че не винаги тези сексуални искри са взаимни - ако не са, то тогава тази дружба ще претърпи множество провали; но не съм съгласен, че едно приятелство може да съществува паралелно с постоянни сексуални отношения между двете лица - креватното другарство дори и на мен(като човек, който не вярва особено в обективността на квалификацията "приятел") ми се струва, че се явява твърде абстрактно определение за нормални дружески отношения между мъжа и жената! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 347 Регистриран: 9-December 07 Потребител N: 2474 ![]() |
Аз смятам, че дори е по-добре, ако има сексуално напрежение между двама разнополови приятели, те най-безцеремонно да си се натаковат; И аз така мисля. ![]() -------------------- Fuck it all and fuckin no regrets
I hit the lights on these dark sets Medallion noose, I hang myself Saint Anger round my neck |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Някой си е загубил девствеността, а никойчо.? Какво се правиш на интересен непрекъснато, а не кажеш две нормални изречения. В представите си ми като едно надуто, комплексирано кретенче, което, ако имам, ще се пукне от надуване. Както един приятел казва 'ИЗДИШАЙ БОБЪРЕ' ;>
Вземи си изчукай грозната приятелка под звуците на Пантера и вземи замълчи. -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 212 Регистриран: 4-August 09 Потребител N: 3515 ![]() |
Не чукам момичета, които смятам за грозни, а и траш-метълът не ми е любим стил (това са две прости и смея да твърдя нормални изречения, свързани от едно сложно, но и не чак толкова "сложно", изречение).
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 794 Регистриран: 11-March 07 Потребител N: 1949 ![]() |
Блъде, арогантността не води до светли пътища, братко!
Трудно е да има приятелство. Добре изградени отношения не са равни на приятелство. -------------------- "...Ако не беше ти(спрямо това, което търся тук) щях да си изляза от този форум, който въпреки стойностите си, щеше да бъде безполезен за целите ми."- nikoi ... Птицата ще лети и в катрана, дирейки небето си/ небето ни, което е нейното Всичко! / Неизвестното крие в себе си сбор от предположения, чиято вероятност на сбъдване е правопропорционална на нашите очаквания за обратното.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Щото с добрина се стига далеч, нали?
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 794 Регистриран: 11-March 07 Потребител N: 1949 ![]() |
И все- пак доза приличие е по- разумния вариант.
-------------------- "...Ако не беше ти(спрямо това, което търся тук) щях да си изляза от този форум, който въпреки стойностите си, щеше да бъде безполезен за целите ми."- nikoi ... Птицата ще лети и в катрана, дирейки небето си/ небето ни, което е нейното Всичко! / Неизвестното крие в себе си сбор от предположения, чиято вероятност на сбъдване е правопропорционална на нашите очаквания за обратното.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
"Трудно е да има приятелство. Добре изградени отношения не са равни на приятелство."
Това, за което говориш, не е само проблем на разнополовата дружба; а и да те питам, щом разграничаваш добре изградените отношения от приятелството, и понеже твоето мнение ми е значимо и би ми повлияло, как ти виждаш това тъй трудно за визиране, поне от мен, явление - "приятелството", как би го обяснила с думи, като го разграничиш отново с думи от многоспоменатите "добре изградени отношения", които се наблюдават и в любовта(едно друго необяснимо за мен явление), и в службарската работа, а и често между двама пяници, които дори не се познават, но към момента са обединени от добрите си алкохолни взаимоотношения, а вероятно и от невъзможността да вървят поединично сред нощните улици, където я в локва могат да се удавят, я жените им от някъде могат да се мернат и да ги подметнат с някой капак на отводнителната канализация...? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ще съм лаконична. Приятелството се изгражда на база предишни инкарнации и е вид "договор". Както и типа на вражеското отношение. Посятото днес като настояще, ще си го пожънем по-късно, също като настояще. За това следва да си творим внимателно днешния ден.
-------------------- "...Ако не беше ти(спрямо това, което търся тук) щях да си изляза от този форум, който въпреки стойностите си, щеше да бъде безполезен за целите ми."- nikoi ... Птицата ще лети и в катрана, дирейки небето си/ небето ни, което е нейното Всичко! / Неизвестното крие в себе си сбор от предположения, чиято вероятност на сбъдване е правопропорционална на нашите очаквания за обратното.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
^Мдаааа и пак всичко се свежда до ебането!
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Защо си мислиш, че отношенията между два индивида са възможни само или чрез така нареченото "приятелсво", или чрез секса? Нима само с това се изчерпва общуването помежду ни? Аз смятам, че много хора могат да бъдат обединени от дадена идея или в определен полилог по някаква тема, без да са приятели помежду си, камо ли пък, тази идея или тема да изисква съвокупление между тях!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
^Аз се шегувам бе пич. С telia сме приятели и затова се пошегувах, а ти иди да изпиеш една водка и гледай малко по ведро на живота.
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ![]() -------------------- "...Ако не беше ти(спрямо това, което търся тук) щях да си изляза от този форум, който въпреки стойностите си, щеше да бъде безполезен за целите ми."- nikoi ... Птицата ще лети и в катрана, дирейки небето си/ небето ни, което е нейното Всичко! / Неизвестното крие в себе си сбор от предположения, чиято вероятност на сбъдване е правопропорционална на нашите очаквания за обратното.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Като цяло съм на мнението на blood - колкото повече се сближават двамата, толкова повече започва (поне) единият да иска още нещо. Всички сте еднодушни, че прекаленото приятелство в крайна сметка води до трайно отъркване на определени части от тялото. Никой не се замисли, че изискванията за приятел и потенциално гадже са различни, също както изискванията за програмист и системен администратор. При приятелството е най-определящо доверието между двата индивида. Докато при връзката обикновенно е определяща външността на единия индивид и влиянието и финансовата обезпеченост на другия. Също определяща разлика е, че релацията приятел-приятел е много към много, докато при гадже-гадже релацията е 1 към 1 (в някои страни е 1 към повече). При установяване на връзка и последващото и прекратяване, обикновено двата индивида имат нулево желание да се виждат въобще. Заради потенциално бързо прекратяване на връзката си, индивидите не престъпват към задълбочаване на взаимоотношенията си ами държат на приятелството си. Също други определящи фактори са географски дадености, като както релефа на единия от индивидите, така и географското местоположение на индивидите (всички знаем, че "междуградските" връзки не са най-прекрасното нещо на света). Други фактори могат да бъдат влечението на единия индивид към богати мъже, престъпници и т.н.т и нежелание на другия да се забърка, различни влечения в различни насоки, пристрастеност към цигарите на единия и непоносимост на другия, влечение към мотори на единия и страх от мотори на другия и така нататъка.... -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 227 Регистриран: 30-January 07 Потребител N: 1821 ![]() |
Ти ебал ли си въобще бе?
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
аз бих те ебал теб, курво.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 720 Регистриран: 29-April 10 Потребител N: 3818 ![]() |
ами... защо пък да няма приятелство м/у половете? От страна на момичетата (жените) би могло,но за момчетата (мъжете) се съмнявам.Пък и то много зависи за кого говорим.
Имам доста жени в нужда ![]() ![]() -------------------- Are you watching c l o s e l y ? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Дай ги насам, ще ги експлоатираме ;р
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 720 Регистриран: 29-April 10 Потребител N: 3818 ![]() |
хах.. направи си тема за "нуждаещи" се жени..не ми се иска да ги разобличавам
-------------------- Are you watching c l o s e l y ? |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 30th April 2025 - 10:51 PM |