![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Само в България може да се шуми чак толкова много, че Rammstein били в няква си дискотека. И аз съм бил в 33, големия праз. Всеки пише, феновете щяли да бъдат безкрайно разочаровани, да се мятат от балкона, да режат вени, и прочие. Да бе! Боли го някой к*ра. Taka e, но тук новината се концентрира между разликата на дискотека и чалготека. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THERION ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 666 Регистриран: 5-July 04 Град: София Потребител N: 546 ![]() |
И я кажи на Алис Ин Чейнс какво се прави най-добре ![]() Цъка се шах, разбира се! И за да съм по темата: Само на мен ли повече ми хареса изпълнението на Антракс на Heaven&Hell от това на Меноуър? -------------------- THERION...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
Само в България може да се шуми чак толкова много, че Rammstein били в няква си дискотека. Нормално е при визита за концерт да попитат местните за място, където няма метъли и никой няма да им досажда за автографи. А и нашите вестници направиха тотален фейл с тази новина на първа страница - включае 24 часа. Човек ще каже, че тук нищо никога не се случва. -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Keep trekking ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1495 Регистриран: 20-May 09 Град: София Потребител N: 3419 ![]() |
Само на мен ли повече ми хареса изпълнението на Антракс на Heaven&Hell от това на Меноуър? И на мен, само че не съм гледал и слушал Мановар. И аз да попитам: Само на мен ли ми харесаха най-много Антракс от първия ден? -------------------- Каквото посееш, това ще пожънеш.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Само на мен ли повече ми хареса изпълнението на Антракс на Heaven&Hell от това на Меноуър? И на мен, само че не съм гледал и слушал Мановар. +1 Цитат И аз да попитам: Само на мен ли ми харесаха най-много Антракс от първия ден? Има такъв момент, щото Slayer бяха с handicap, на Megadeth валя град, а на Metallica беше пълно с хора, които трябва да минат първо един бърз курс по метъл, преди да ми ходят по концерти... Иначе, ако бяха равни условията: на кой му дреме? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Първия ден беше просто неповторим. На Антракс се размазахме от всякъде, просто имаха невероятно присъствие на сцената. Мегадет също неповторими, дори и градушката не успя да ми развали удоволствието. Слеър забиха супер яко, при все, че ги гледам за втори път пак се размазах от кеф. Металика направиха невероятно шоу и въпреки, че не съм им голям фен, ме накараха да се размажа тотално. Дори мога да кажа, че концерта ми хареса повече от този преди 11 години в Пловдив.
Втори ден, Stone Sour и Alice In Chains ми бяха доста скучни, просто това не е моята музика. Менуор се представиха както и очаквах, но сет листа им беше доста кратък. За Рамщайн какво да кажа, да направиха светлинно шоу, но сравнявайки ги предишния ден с Металика, просто я нямаше тази емоция която да те накара да крещиш, нямаше усещането за връзка с публиката. Като изключим разправиите с едни катаджии, всичко друго беше на ниво. Според мен организаторите се справиха добре. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 245 Регистриран: 29-September 05 Град: София Потребител N: 955 ![]() |
От първият ден съм най-доволен от Anthrax и Metallica. След Anthrax ми се стори че поскопиха звука за Megadeth и Slayer. От втория ден аз като Manowar фен не останах доволен особено от представянето на групата първо защото звука им беше орязан, времето беше изядено от групите преди тях, които си позакъсняха, но пък кога на концерт ще можеш да викаш БЪЛГАРИ ЮНАЦИ
![]() ![]() Е после като дойдоха Rammstein на Du Hast имах чувството че стадиона ще се сгромоляса. Беше невероятно. Голямо шоу. И на мен обаче ми липсваше връзката с публиката при тях. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
От втория ден аз като Manowar фен не останах доволен особено от представянето на групата първо защото звука им беше орязан, времето беше изядено от групите преди тях Абе поизядено, поизядено, 1 час бяха на сцената. Можеха вместо да чупят стойки и да цепят бас сола ( ![]() -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 245 Регистриран: 29-September 05 Град: София Потребител N: 955 ![]() |
Е четири песни са 20-ина минути, излиза че още 40 минути са приказвали и са вадели бас соло, което няма как да стане
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
За времето, което им бяха дали, Manowar изсвириха достатъчно парчета. Надявах се поне час и половина да забият... А солата да са били две-три минути, не повече.
![]() -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
Е четири песни са 20-ина минути, излиза че още 40 минути са приказвали и са вадели бас соло, което няма как да стане Бе и аз така си мислех ![]() -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
^^Аз точих разни 25 гиги и изгледах сутринта, заслужава си на макс.
Групите, заради които бях на феста се представиха блестящо, друго не съм очаквала. Anthrax с Joey РАЗМАЗАХА, браво за жеста към Dio. За Slayer знаем, че са без грешка, пък ако ще Tom да е със сто операции - имайки предвид, че състоянието му напоследък отново куца, даде ултимативното от себе си. При Megadeth имам известна критика към звука, на места въобще глъхнеха вокалите на Dave, но пък изсвириха страшни парчета. Metallica излязоха и ми напомниха, че ако ще да са тук всяка година по два-три пъти, ще съм там и ще им се наслаждавам напълно - невероятен концерт спретнаха, а и си личеше, че са във върхова форма и в настроение за нещо голямо! Нямаше да откажа разписване с Ride The Lightning/Wherever I May Roam, но всъщност един евентуален списък все ще е кратък за представяне от Такава Класа. Незабравим първи ден, продължавам да се радвам, че имах възможността да посетя. Началото на втория ми беше очаквано скучно - Stone Sour хич не са ми в кръвната група, поне стана ясно, че никога няма да бъдат. Бих казала същото и за Alice In Chains, ако не беше вокалистът, който изненадващо ми допадна - пичът пее доста добре и някой път бих метнала ухо на албума за спорта, ако не друго. Компактни Manowar този път като за разнообразие - и така забиха чудно, но явно и това е повод за критика (имаше такава след 5+ часов концерт, та сега ли няма да чуем още от същото?) Rammstein направиха великолепно шоу и чух доста любими песни, несравнимата Du Riechst So Gut специално ме подлуди. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 28 Регистриран: 4-March 10 Потребител N: 3758 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Видях Rammstein на живо... Най-после! А ако беше и преди 10 години, сигурно щях да се накефя в пъти повече. Не ме разбирайте погрешно, емоцията си беше пълна... супер яко шоу, нямаше и дъжд. Драх се с пълно гърно и за пореден път осъзнах, че трябва да си връзвам с нещо очилата за тимберицата.
![]() От останалите банди ми допаднаха Stone Sour. Alice in chains опредлено не са за мен, Menowar също (за тях си го знаех обаче и педвидливо си седнах). -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 5 Регистриран: 23-June 10 Потребител N: 3875 ![]() |
На Ерик гласа му е бил паднал целия концерт. На записа човек може да се обърка, че китарите не са настроени, но е от Ерик. Ми случва се и на най-добрите, кво да прави човека на 58 години е.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Точно от баса е, сега го гледах и дори когато Ерик не пее си личи как е по-високо баса.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^Аз точих разни 25 гиги и изгледах сутринта, заслужава си на макс. Да те питам, в този 25 гигабайтовия торент, има ли разминаване на звука при Металика. Защото в този към който съм дал линк има доста сериозно разминаване. Само при Металика, при другите е о.к. Ето впечатления на хората гледа ли го по кината. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
^ Свалях от друго място, но не, никакво разминаване няма, а и качеството си е чудно.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Да идеш на кино да гледаш концерт....ахаха
![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
... на Metallica беше пълно с хора, които трябва да минат първо един бърз курс по метъл, преди да ми ходят по концерти... може ли да те цитирам за дълъг период от време напред? 'Щото още се забавлявам кои съученици отидоха на Металика... ![]() -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 399 Регистриран: 5-July 07 Потребител N: 2200 ![]() |
Да идеш на кино да гледаш концерт....ахаха ![]() Като си в Зимбабве, защо да не отидеш? -------------------- Bury me in a nameless grave...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 32 Регистриран: 11-February 08 Град: София Потребител N: 2588 ![]() |
...това което гледах на торента в Замунда,видях че...
...Антракс се кефеха яко и тяхното изпълнение кефи...Джой Беладона е одъртял,обаче не спря да тича по цялата сцена...евала...Скот Ян е великан за него само добро...Мегадет свириха добре,обаче Дейв Мъстейн пееше много зле...Слейър бутнаха стадиона...Том Арая беше след операция на шийните прешлени,обаче си крещя само както той си може...дуета на китари Кери Кинг и Джеф Ханеман сякаш бяха излезнали току що от Ада...браво...Металика все повече почват да ми заприличват на някаква момчешка група,примерно Бойзон или Тейк Дет...фък оф ще им дам на тях по десетобалната... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 41 Регистриран: 11-May 10 Потребител N: 3824 ![]() |
В сайта на сонисфиър ни броят 35 000 фена, ама аз не съм много убедена в това. Някой може ли да ми каже по-реални данни?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 187 Регистриран: 28-March 10 Потребител N: 3783 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THERION ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 666 Регистриран: 5-July 04 Град: София Потребител N: 546 ![]() |
В сайта на сонисфиър ни броят 35 000 фена, ама аз не съм много убедена в това. Някой може ли да ми каже по-реални данни? Малко или много ти се виждат? -------------------- THERION...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Keep trekking ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1495 Регистриран: 20-May 09 Град: София Потребител N: 3419 ![]() |
-------------------- Каквото посееш, това ще пожънеш.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 41 Регистриран: 11-May 10 Потребител N: 3824 ![]() |
Малко, бяхме минимум 50 000.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 30 Регистриран: 15-June 10 Потребител N: 3863 ![]() |
хех - 200 000...
35-40 000 бяха преко сили. Не се изхвърляйте |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Тринуните бяха пълни, което значи че само там е имало около 30 000. На терена не знам колко може да е имало, но предполагам около 10 хил.
-------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 12th May 2025 - 09:37 PM |