![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1366 Регистриран: 13-June 10 Град: София Потребител N: 3861 ![]() |
^Не очаквай да извадят звук като от Somewhere in time. Това, че този албум е записан в същото студио, както през 86, няма никакво значение. Звука нарочно е направен по-сух за да прилича на предният албум, пък и да има по тежко звучене.
Какво им е на преходите в тази песен? Ако говориш за частта, която е в до диез, точно пък тя е невероятна! Самото парче е по-нестандартен Мейдън. Аз лично съм доста приятно изненадан. Гонят по-тежкото, но в същото време "духът" е същият като от преди. Също така стандартната мейдън схема "ми, до, ре" не я чух никъде. Всъщност единственото нещо, което не ми харесва в тази песен е звукът на барабаните. Вярно, доста повече можеше да се пипне, особено фусът. Съветвам тези от вас, които са фенове на Мейдън, но това парче не им допада, както и предният албум, да не ходят на световното турне, защото погледнах сет-листа и ще се свири главно от Brave New World, Dance Of Death, A Matter Of Life And Death и 3 класики - Iron Maiden, Fear Of The Dark и Hallowed Be Thy Name. Предполагам това не е добра новина за вас, но на мен тези албуми ми харесват много. Все пак не може всяко турне да се правят само класики. През 2003 направиха турне само за първите 4 албума. После направиха Somewhere back in time. Вече е време за обърнат внимание и на по-новите неща. На тези, които не им харесва - уважавам техния вкус и мнение, на останалите - ще се видим в Румъния и Унгария!!! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 444 Регистриран: 15-March 09 Потребител N: 3316 ![]() |
Не съм музикант и не разбирам много, но ми се щеше китарите да са малко по-режещи и барабаните малко по-гръмки.
Мен Brave New World много ме кефи, по-добър албум от тогава не са издавали. Dance of Death също имаше няколко добри попадения и е приятен, но като цяло нищо особено. AMOLAD - доста по-добър от предния, съвсем различен стил, не съм по прога, но ми хареса по свой си начин. El Dorado, както казах вече, ми е леко тъпа, но трябва целия албум да се чуе първо, пък тогава да се правят заключения. И първия сингъл от Dance of Death (Wildest Dreams) беше зле, пък нивото на останалите песни в албума беше много по-високо. -------------------- If you live every day as though it is your last, one day you will most certainly be right.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1366 Регистриран: 13-June 10 Град: София Потребител N: 3861 ![]() |
^Повярвай ми, щом от 2006-та албумът ти е харесал, значи и The Final Frontier ще ти хареса. Самите те каза, че ще се опитат да запазят звученето и атмосферата от предният албум.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
Вече нямам търпение да излиза новият. Дано не е последният, ала...
-------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Клипът на "The Final Frontier" можете да гледате тук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
Добре, добре...
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Хубав клип.
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Мен пък изобщо не ми хареса. Иначе песента не е лоша, но не е и нищо особено. За мен след Brave new world, където няма слаба песен вече за 10 години са направили 3 песни дето да ме изкефат. Все пак си остават най-големите
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Клипът е готин, както и песента, само че в сайта пише, че тази песен е дълга 8 минути и нещо, а тук е едва 5, което значи, че бая е отрязано от нея и има още какво да се чуе.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
Яка си е песента. Типична албумна отварячка в духа на последните албуми.
Относно времетраенето - в обявения траклист пише Satellite 15....The Final Frontier (8:40), тъй че очевидно е 8 минути с интрото ![]() -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 794 Регистриран: 11-March 07 Потребител N: 1949 ![]() |
Страшен сюжет има клипа. Но по щеше да ми допадне с озвучаване от научно- популярен филм.
-------------------- "...Ако не беше ти(спрямо това, което търся тук) щях да си изляза от този форум, който въпреки стойностите си, щеше да бъде безполезен за целите ми."- nikoi ... Птицата ще лети и в катрана, дирейки небето си/ небето ни, което е нейното Всичко! / Неизвестното крие в себе си сбор от предположения, чиято вероятност на сбъдване е правопропорционална на нашите очаквания за обратното.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Цитат These are the voyages of the star ship Dickinson, its continuing mission to seek out new tours and new galloping rhythms, to boldly go where they have gone a million times before. Но в сравнение с Ел Дорадо това е направо шедьовър. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Видях албума в рокбокс.
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th August 2025 - 12:53 AM |