![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Слуховете са, че ще свирят в Военния Клуб, София на 17ти. Това е концертът за който мечтая от толкова време....
![]() Бати яката група! Някой друг тука слуша ли ги? Какво мислите за тях? Ебати бруталния метълкор според мене. Hatebreed звучат като "лека нощ деца" в сравнение с тях. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Rejat glavi!!!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 58 Регистриран: 7-February 03 Потребител N: 31 ![]() |
Zhestoki sa
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 28 Регистриран: 4-August 03 Потребител N: 226 ![]() |
Stamping Ground otdavna gi glasyat da idvat v BG obache pone taya godina nyama da stane.Sledvastata pochti sigurno...Kolkoto do novoto im CD"A New Darkness Upon Us"-po brutalno i ot "Carved From Empty Words"
Officer Down!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Вчера го купих. Сега го слушам за първи път...
![]() Ебати яката група! Май вече е сигурно че ще идват? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 58 Регистриран: 7-February 03 Потребител N: 31 ![]() |
Sepulterahead: Shte mi kazhesh li otkude si si go kupil?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
ОЧЗ. Мисля че после като отидох го видях пак. Не знам на касета има ли го.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
A kolko pari4ki struvashe?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
25 или 27, не помня.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
И на мене ми се иска, ама и двата диска са в Петър
![]() Поне имам Carved на mp3... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
SepulTeraHead 6e ti gi vurna na sledva6tata sre6ta na foruma kato se zase4em...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Peter,imam edna golqma molba kum teb...imash li vuzmozhnost da mi zapishesh noviq na Stampin' Ground na edin cd-r,please?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Пешо, ако видиш Владото му дай дисковете.
Меттал - днеска осъзнах че го има в дата.бг. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Izklu4itelno mnogo ti blagodarq za infoto, imash edna bira ot men, kato se vidim nqkoi put;)
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Все пак трябва да ти спомена че втората песен, незнайно защо, не е цялата, а Pain Is Weakness не е версията от този албум а от някакъв сплит отпреди 4-5 години, демек - звучи по-гадно от колкото трябва.
EDIT - ЩЕ СЕ УБИЕМ В СЪБОТА, ЕЙЙЙ!!!!!!!!!!!! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ne se bezpokoi za tova,opravih si gi,svalih gi otvun tezi dve pesni,usetih,4e ne sa kato horata:)
A kobnzertut beshe mnogo qk!Nakefi li se? ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е, не!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Edinstvenoto, koeto me izdrazni be6e, 4e sviriha samo okolo 4as...
A da, i 4e vokalut buta6e vseki koito se zadurji malko pove4e na scenata, tva ne moga da go razbera... Ina4e be6e super qko ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(Peter @ Jan 18 2004, 03:53 PM) Edinstvenoto, koeto me izdrazni be6e, 4e sviriha samo okolo 4as... A da, i 4e vokalut buta6e vseki koito se zadurji malko pove4e na scenata, tva ne moga da go razbera... Ina4e be6e super qko ![]() що бе беше забавно като изрита оня в гъза ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат що бе беше забавно като изрита оня в гъза Мене ли? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Jan 18 2004, 06:08 PM) Цитат що бе беше забавно като изрита оня в гъза Мене ли? ne be edin entusiast deto prez 2 munuti ska4ashe |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Sw1tched @ Jan 19 2004, 06:45 PM) Цитат(SepulTeraHead @ Jan 18 2004, 06:08 PM) Цитат що бе беше забавно като изрита оня в гъза Мене ли? ne be edin entusiast deto prez 2 munuti ska4ashe Tozi entusiast e moi priqtel i suvsem ne bih kazal, 4e ska4a6e prez dve minuti. Vokaluv na Stampin' Ground me "razkara" i men po podeoben na4in ot scenata. Ne znam... moje da vi se stori tvurde kraino, no tova ve4e ne e Hardcore... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Ne znam... moje da vi se stori tvurde kraino, no tova ve4e ne e Hardcore... Ами крайно си е. Мене като ме бутна, наистина се задържах доста на сцената, защото чаках началото на Behind the Light. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(SepulTeraHead @ Jan 19 2004, 10:32 PM) Цитат Ne znam... moje da vi se stori tvurde kraino, no tova ve4e ne e Hardcore... Ами крайно си е. Мене като ме бутна, наистина се задържах доста на сцената, защото чаках началото на Behind the Light. A za6to trqbva da te buta? Nali ima6e Unity, nali bqhme edno Crew... Kude iz4eznaha tiq raboti? ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Peter @ Jan 20 2004, 06:48 PM) Цитат(SepulTeraHead @ Jan 19 2004, 10:32 PM) Цитат Ne znam... moje da vi se stori tvurde kraino, no tova ve4e ne e Hardcore... Ами крайно си е. Мене като ме бутна, наистина се задържах доста на сцената, защото чаках началото на Behind the Light. A za6to trqbva da te buta? Nali ima6e Unity, nali bqhme edno Crew... Kude iz4eznaha tiq raboti? ![]() mi onia specialno go ritna s usmiwka, stori mi se za byzik..shto prawite takawa ogromna tragedia ot towa..ne mozhe wsi4ki da se naka4at po scenata i da q zadrstiat wse pak ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат ne mozhe wsi4ki da se naka4at po scenata i da q zadrstiat wse pak Sw1tched qvno ne si bil na drugi Hardcore koncerti, za da vidi6, 4e moje ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аре сега... да не ставеаме дребнваи. Концерта беше перфектен, поне според мен. Свириха супер яко, звука беше мощен. Мелето беше яко. Правихме дайвинги... въобще няма какво толкова да се оплакваме.
\m/ STAMPIN' GROUND \m/ -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
Цитат(Sw1tched @ Jan 20 2004, 04:57 PM) Цитат(Peter @ Jan 20 2004, 06:48 PM) Цитат(SepulTeraHead @ Jan 19 2004, 10:32 PM) Цитат Ne znam... moje da vi se stori tvurde kraino, no tova ve4e ne e Hardcore... Ами крайно си е. Мене като ме бутна, наистина се задържах доста на сцената, защото чаках началото на Behind the Light. A za6to trqbva da te buta? Nali ima6e Unity, nali bqhme edno Crew... Kude iz4eznaha tiq raboti? ![]() mi onia specialno go ritna s usmiwka, stori mi se za byzik..shto prawite takawa ogromna tragedia ot towa..ne mozhe wsi4ki da se naka4at po scenata i da q zadrstiat wse pakш ![]() На BACKFIRE я задръстиха! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Abbath @ Jan 24 2004, 03:04 AM) Цитат(Sw1tched @ Jan 20 2004, 04:57 PM) Цитат(Peter @ Jan 20 2004, 06:48 PM) Цитат(SepulTeraHead @ Jan 19 2004, 10:32 PM) Цитат Ne znam... moje da vi se stori tvurde kraino, no tova ve4e ne e Hardcore... Ами крайно си е. Мене като ме бутна, наистина се задържах доста на сцената, защото чаках началото на Behind the Light. A za6to trqbva da te buta? Nali ima6e Unity, nali bqhme edno Crew... Kude iz4eznaha tiq raboti? ![]() mi onia specialno go ritna s usmiwka, stori mi se za byzik..shto prawite takawa ogromna tragedia ot towa..ne mozhe wsi4ki da se naka4at po scenata i da q zadrstiat wse pakш ![]() На BACKFIRE я задръстиха! Значи на моя концерт ше`ви спукам от ритници ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 29th July 2025 - 10:44 AM |