Metal World - Българският метъл портал Гласувайте за сайта в BG Top

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Forum Rules ПРАВИЛА - прочетете преди да пишете!
6 страници V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> РАСИЗМА, дайте своето мнение!!!!
Corey Taylor
коментар May 8 2004, 05:38 PM
Коментар #1

Непросветен
*

Група: Потребители
Коментари: 15
Регистриран: 1-May 04
Потребител N: 473

Пичове ли са или не!!!!! icon_headbang[1].gif или просто drinks_drunk.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
_SiegfrieD_
коментар May 8 2004, 05:52 PM
Коментар #2

Архидемон

Коментари: 3643
Регистриран: 19-July 03
Потребител N: 202

Кои да са пичове?Скиновете ли.които не знаят що е расизъм?Е има и някои свестни ама рядко....
Иначе расизмът си ни е заложен на всички хора.Независимо към коя раса принадлежим.Почти всеки мисли,че неговата раса е най-добра и така си избира и познатите.Подсъзнателно.

+Quote Post
Peter
коментар May 8 2004, 08:17 PM
Коментар #3

Poisoned

Коментари: 1407
Регистриран: 12-May 03
Град: BG
Потребител N: 101

+Quote Post
SepulTeraHead
коментар May 8 2004, 08:26 PM
Коментар #4

Facepalmer

Група: Приятели
Коментари: 13270
Регистриран: 11-April 03
Град: South Of Heaven
Потребител N: 63

расизъм = тъоптия

--------------------

+Quote Post
Crafter
коментар May 8 2004, 09:11 PM
Коментар #5

:)

Коментари: 4948
Регистриран: 4-July 03
Град: София
Потребител N: 188

Абе, защо някои хора са такива параноици... Адаш стига с това! Просто свършиха расистите... не знам дали се отказаха, защото непрекъснато им пилиш на главата или защото се осъзнаха, но вече ги няма... сега си хвани да се занимаваш против негрите... сигурно те ще се боядисат ако си толкова настоятелен...

Е честно казано днеска на купона имаше 3-4 нацита (единият е най-добрият ми приятел междудругоот), но... нека си живеят те... wink.gif

--------------------
Come with me tonight
tell me how it feels to be alive

+Quote Post
Svetyl
коментар May 8 2004, 09:24 PM
Коментар #6

Поетично бездушен

Коментари: 6131
Регистриран: 8-October 03
Град: Русе / Велико Търново
Потребител N: 295

Rasizmyt e edin ot malkoto ostanali belezi na warwarshtinata w sweta. SKoro i nego shte go nqma...

--------------------
Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse.

Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто.

+Quote Post
Corey Taylor
коментар May 8 2004, 09:34 PM
Коментар #7

Непросветен
*

много яко щърмчо мен ме заряза нали.....ах купон......защо mad.gif защо не ме изчака малко...кажи ми колко бяхте? кво стана?аха може би сте drinks_drunk.gif или преди да дойда веяе бяхте drinks_drunk.gif ...понеже сме си icon_headbang[1].gif кво праихте при оня рап..

+Quote Post
Crafter
коментар May 8 2004, 11:16 PM
Коментар #8

Хахахах! Знам че това, което сега ще говоря е офтопик, така че ако не ви пука четете направо следващият абзац... начи, Кори как да не те зарежа? Идваш с 20 мин по-късно... и... абе нема кво да говоря... нямахме време...

Сега за скиновете и расизма... Светъл, расизма ще го има ВИНАГИ! Дано формите му не са прекалено радикални...

--------------------
Come with me tonight

+Quote Post
Svetyl
коментар May 8 2004, 11:23 PM
Коментар #9

Поетично бездушен

Цитат
Светъл, расизма ще го има ВИНАГИ!

Shte izchezne bydi siguren...sled kolko wreme e drug wypros.

--------------------
Historia vitae magistra

Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто.

+Quote Post
Corey Taylor
коментар May 9 2004, 08:39 AM
Коментар #10

Непросветен
*

Ако Нацитата ги няма както Светъл твърди че ще стане след няколко години. Циганите ще са си свободни и % на крежбите и отвличанията и т.н ще стане много по-голям!Така че скиновете ни пазят...Каквото и да кажем Циганите не ходят толкова спокойно когато вън са Скиновете... cool.gif

+Quote Post
SepulTeraHead
коментар May 9 2004, 09:50 AM
Коментар #11

Facepalmer

Малко почва да ми писва от невежи изказвамия! box.gif
Цитат
Циганите ще са си свободни и % на крежбите и отвличанията и т.н ще стане много по-голям!

Значи расистите са светите пазители на ниския % престъпления!?!?!? box.gif
Цитат
...Каквото и да кажем Циганите не ходят толкова спокойно когато вън са Скиновете...

И това е хубаво? box.gif

--------------------

+Quote Post
_SiegfrieD_
коментар May 9 2004, 10:25 AM
Коментар #12

Архидемон

Скиновете бият цигани?Та тия комплексирани футболни хулиганчета ги е страх от тъмното!

+Quote Post
Svetyl
коментар May 9 2004, 10:39 AM
Коментар #13

Поетично бездушен

Цитат
Ако Нацитата ги няма както Светъл твърди че ще стане след няколко години. Циганите ще са си свободни и % на крежбите и отвличанията и т.н ще стане много по-голям!Така че скиновете ни пазят...Каквото и да кажем Циганите не ходят толкова спокойно когато вън са Скиновете... 

Moi chowek ne ciganite sa prichinite za krajbite i otwlichaniqta... W kakyw swqt jiweesh?

--------------------
Historia vitae magistra

+Quote Post
Crafter
коментар May 9 2004, 10:46 AM
Коментар #14

Не съм съгласен с Кори, но.... абе въпроса беше друг... Светлю, защо мислиш, чре расизма ще изчезне... това, което каза Зиг например е в противоречие.

А за Кори, глей са, брат ми, скиновете изобщо не бият рапъри, цигани и кви да е други... от време на време се сбиват един друг и тва е... е в последно време чух няколко истории където са се сбили и с някви дет са откраднали китара, ама както и да е... Та мисълта ми е че са най-вече позьори... И един съвет... тук не изказвай нацистки мнения, че един от форума с ник Peter ще те преследва до края на живота ти, ако го направиш wink.gif

--------------------
Come with me tonight

+Quote Post
SepulTeraHead
коментар May 9 2004, 10:53 AM
Коментар #15

Facepalmer

Цитат
глей са, брат ми, скиновете изобщо не бият рапъри, цигани и кви да е други... от време на време се сбиват един друг и тва е...

Да бе! Разправяй ги тея глупости на Brave New World(alpha prime).
Цитат
И един съвет... тук не изказвай нацистки мнения, че един от форума с ник Peter ще те преследва до края на живота ти, ако го направиш

Peter е много прав.

--------------------

+Quote Post
Peter
коментар May 9 2004, 11:45 AM
Коментар #16

Poisoned

Цитат(Corey Taylor @ May 9 2004, 09:39 AM)
Така че скиновете ни пазят...

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!!!
Ti na koi svqt jivee6??? laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Цитат
И един съвет... тук не изказвай нацистки мнения, че един от форума с ник Peter ще те преследва до края на живота ти, ако го направиш

Faschismus ist keine Meinung, sondern ein Verbrechen!!! Dokato ima takiva sme6kovci 6te ima i takiva kato men.

A kolkoto do velikite skinove... Vidqhme gi tam Ka4o, Gibona, Deni i drugite veli4iq ot Blood & Honour kolko struvat minalata subota na 1.mai. Nie bqhme kum 50-ina, a te 30 i izbqgaha kato strahlivi leli4ki (sled kato cql mesec ni se zakanvaha kak 6tqli da doidat mnogo na 1.mai i da ni sma4kat) i se kriha zad butkite za vestnici na spirkata pri narodnata biblioteka...

+Quote Post
Sunforger
коментар May 9 2004, 12:36 PM
Коментар #17

Вещер

Коментари: 1068
Регистриран: 9-February 04
Град: В. Търново / Русе
Потребител N: 394

Зиги,вече го обсъдихме това по-рано, но е заложено в гените на всеки бял човек да е расист, защото в черните вижда заплаха за чистотата на породата си, на вида си, на гена си, защото както знаем тъмния ген е императивен...
Обединете се древни братски народи - славяни и германи, нека премахнем всички други гадни раси...

п.п.Това са глупости, не смятам че трябва да се избива населението на змеята за да се прочиства расата, но обичам чистотата на нациите и за това ме дразнят мигрантите, защото те се борят за права в чужда страна.Мястото на човека е там където е роден, каквато е народността му по документи.Иначе не смятам за нужно да се избиват.Всеки да си седи в родината, защото от такива смесвания все пак се заличават много тличителни черти на нациите и националностите като цяло.Малко сме останали чистите слявяни в България, както и малко са готите в Германия,също и в Русия и Украйна славяните са малко, всички бавно биват поглъщани от вълната азиатците, чиито ген покорява...

--------------------
QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS

+Quote Post
Sw1tched
коментар May 9 2004, 01:05 PM
Коментар #18

Архидемон

Коментари: 3914
Регистриран: 12-April 03
Потребител N: 65

Цитат(Peter @ May 9 2004, 12:45 PM)
A kolkoto do velikite skinove... Vidqhme gi tam Ka4o, Gibona, Deni i drugite veli4iq ot Blood & Honour kolko struvat minalata subota na 1.mai. Nie bqhme kum 50-ina, a te 30 i izbqgaha kato strahlivi leli4ki

icon_headbang[1].gif icon_headbang[1].gif icon_headbang[1].gif
U iz Rulz

+Quote Post
_SiegfrieD_
коментар May 9 2004, 02:10 PM
Коментар #19

Архидемон

Цитат(Knjaz Varggoth @ May 9 2004, 12:36 PM)
Зиги,вече го обсъдихме това по-рано, но е заложено в гените на всеки бял човек да е расист, защото в черните вижда заплаха за чистотата на породата си, на вида си, на гена си, защото както знаем тъмния ген е императивен...
Обединете се древни братски народи - славяни и германи, нека премахнем всички други гадни раси...

п.п.Това са глупости, не смятам че трябва да се избива населението на змеята за да се прочиства расата, но обичам чистотата на нациите и за това ме дразнят мигрантите, защото те се борят за права в чужда страна.Мястото на човека е там където е роден, каквато е народността му по документи.Иначе не смятам за нужно да се избиват.Всеки да си седи в родината, защото от такива смесвания все пак се заличават много тличителни черти на нациите и националностите като цяло.Малко сме останали чистите слявяни в България, както и малко са готите в Германия,също и в Русия и Украйна славяните са малко, всички бавно биват поглъщани от вълната азиатците, чиито ген покорява...

Щурм-не знам какво противоречие си намерил.АЗ НЕ обичам скиновете-никак!
Казвам,че например и негрите не обичат белите.Само дето ние повече ги мразим,май....В доста случаи човек се ориентира винаги хора от своята раса и аз не виждам нищо ненормално в това.Щом има бели,черни,жълти значи трябва да ги има,а не да се омешваме,защото знаете ли,че при смесването на расите се получават уродства?Князът е прав,че расите(не само бялата според мен) започват да изчезват,което е много лошо.Най-първи ще си отидат по-светлите представители,а всичко друго ще се превърне в някаква голяма мешавица.Сега мулатите са на почит и уважение...Кой знае какви генетични заболявания и уродства ще тръгнат.Различните култури също са на изчезване...
Пък и като сме бели трябва ли да се чувстваме задължени да приемаме другите?
Мога да звуча като пълен нацист,но ме разбирайте както искате.
П.С И аз съм против избиването,но расите наистина трябва да си останат.

+Quote Post
SepulTeraHead
коментар May 9 2004, 02:35 PM
Коментар #20

Facepalmer

Цитат
наете ли,че при смесването на расите се получават уродства?

Не.

--------------------

+Quote Post
Beerzebub
коментар May 9 2004, 03:15 PM
Коментар #21

Da schlägt es links

Коментари: 3756
Регистриран: 17-January 03
Потребител N: 8

Цитат(Knjaz Varggoth @ May 9 2004, 12:36 PM)
но е заложено в гените на всеки бял човек да е расист

Кофти пример...
В гените също така не е заложено да стискаш докато не стигнеш до кенефа!
Всеки човек трябва да може да подтиска поне най-елементарните си инстинкти.

--------------------
meh.

+Quote Post
Crafter
коментар May 9 2004, 03:22 PM
Коментар #22

Противоречието беше в това, че Светлю каза друго неща, ама айде...

И аз съм съгласен с Княза...

а Сеп и Петер, вие също... абе веднъж викате как скиновете биели хора без да има защо и друг път, че не могли да бият никого...

--------------------
Come with me tonight

+Quote Post
melhaer
коментар May 12 2004, 11:00 AM
Коментар #23

Pirate

Коментари: 786
Регистриран: 20-April 04
Потребител N: 460

със сигурност знам едно - нацитата са адски тъпи парчета и даже не знам за кво въобще да ги обсъждаме, ако искате прочете книгата "Свирка", не помня как се казваше автора, но там им много за скинове, редксинове, анархисти, нихилисти...

а иначе това дето скиновете пазели бг от цигани е направо сешно - ако са толкова смели да ходят във факултето да ги бият, но не им стиска, щото ако им зилязат 20 яки мангала калени яко в битки с ножове, направо ще ги посерат от бой...

просто скиновете са адски тъпи и комплексирани човечета, които си избиват комплексите като пребият някое малко цигане или дърта бабичка...

+Quote Post
_SiegfrieD_
коментар May 12 2004, 03:14 PM
Коментар #24

Архидемон

Прав си за скиновете.Аз лично знам един "скин,който прилича по-скоро на арабин и страшно го е шубе от цигани.

+Quote Post
Injudicator
коментар May 12 2004, 03:20 PM
Коментар #25

Прослушващ метъл
**

Коментари: 135
Регистриран: 28-May 03
Град: Пловдив
Потребител N: 121

Ха мен пък супер ме кефят негрите.Тва че ние сме бели не значи че сме по-добри от тях.Според мен те са по-добри от повечето бели хора,защото не се мислят и те за по-важни от нас(тва само ние го правим щото сме малко сбъркани puke.gif )
Ама за циганите не знам-те па са супер сбъркан народ.Въобразяват си че на тях Бог им е дал имението да крадат и паразитират от другите хора.Само дето са доста толерантни едни за друг.Ако един циганин писне ще му се притекат 5-6 на помощ.А ние ако видим мъртвец на улицата няма да му обънем внимание

+Quote Post
_SiegfrieD_
коментар May 12 2004, 03:21 PM
Коментар #26

Архидемон

Напротив-никога след робството не са представали да се мислят за по-важни от нас.

+Quote Post
Injudicator
коментар May 12 2004, 03:25 PM
Коментар #27

Прослушващ метъл
**

Коментари: 135
Регистриран: 28-May 03
Град: Пловдив
Потребител N: 121

Цитат(_SiegfrieD_ @ May 12 2004, 04:21 PM)
Напротив-никога след робството не са представали да се мислят за по-важни от нас.

Тва пък отде го разбра huh.gif

+Quote Post
Sunforger
коментар May 12 2004, 08:35 PM
Коментар #28

Вещер

Коментари: 1068
Регистриран: 9-February 04
Град: В. Търново / Русе
Потребител N: 394

Мразя всички цигани,мразя всички изповядващи гнусната мюсюлманска религия, мразя арабите, мразя ги...

Омръзна ми от гнусен тероризъм от страна на гнусните примитивни,нямам думи да ги опиша, араби. Обезглавили са един американец...
ЧЕЧЕНЦИТЕ,ГНУСНИ ОБЕЗГЛАВЯВАХА РУСКИ ОФИЦЕРИ,БЕЗ ДА СА ВЪВ ВОЙНА С РУСИЯ.ТОВА НАСИЛИЕ И ТО ИМЕННО СРЕЩУ НАРОД,БРАТСКИ НА НАШИЯ БИ НИ НАКРАЛО ДА СЕ ЗАМИСЛИМ.ВСЕ СЛАВЯНИ СМЕ ВСЕ ПАК!!!
А това което се е случило със американския заложник е още една проява на гнусния начин на живот на отврътителните мохамедани.Американците с право го обстрелваха,изтребваха,ПРОЧИСТВАХА.Американските офицери с право изтезаваха гадните араби.ТЕ ЗАСЛУЖАВАТ НЕЩА МНОГО ПО-ЗВЕРСКИ ОТ ТОВА!!! Те заслужават да бъдат направени на прах, нека усетят силата на останалия свят, да видим кой ще ги спаси, нека видим дали Аллах ще име дойде на помощ. Плюя на вас, гнусна арабска сган! Някой ден ще усетите силата на славянските народи. Някой ден...

--------------------
QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS

+Quote Post
Peter
коментар May 12 2004, 08:52 PM
Коментар #29

Poisoned

Цитат(Knjaz Varggoth @ May 12 2004, 09:35 PM)
Мразя всички цигани,мразя всички изповядващи гнусната мюсюлманска религия, мразя арабите, мразя ги...

Омръзна ми от гнусен тероризъм от страна на гнусните примитивни,нямам думи да ги опиша, араби. Обезглавили са един американец...
ЧЕЧЕНЦИТЕ,ГНУСНИ ОБЕЗГЛАВЯВАХА РУСКИ ОФИЦЕРИ,БЕЗ ДА СА ВЪВ ВОЙНА С РУСИЯ.ТОВА НАСИЛИЕ И ТО ИМЕННО СРЕЩУ НАРОД,БРАТСКИ НА НАШИЯ БИ НИ НАКРАЛО ДА СЕ ЗАМИСЛИМ.ВСЕ СЛАВЯНИ СМЕ ВСЕ ПАК!!!
А това което се е случило със американския заложник е още една проява на гнусния начин на живот на отврътителните мохамедани.Американците с право го обстрелваха,изтребваха,ПРОЧИСТВАХА.Американските офицери с право изтезаваха гадните араби.ТЕ ЗАСЛУЖАВАТ НЕЩА МНОГО ПО-ЗВЕРСКИ ОТ ТОВА!!! Те заслужават да бъдат направени на прах, нека усетят силата на останалия свят, да видим кой ще ги спаси, нека видим дали Аллах ще име дойде на помощ. Плюя на вас, гнусна арабска сган! Някой ден ще усетите силата на славянските народи. Някой ден...

Sieg heil! thumbdown.gif

Pi4, mnogo si zle.
Ti si poredniqt zabluden. Nqkoi den moje bi 6te razbere6, 4e svi4ki tiq ne6ta, koito ni nalivat v glavite po televiziqta, vestnicite i drugite masmedii sa absoljutni laina...

+Quote Post
alpha prime
коментар May 12 2004, 08:56 PM
Коментар #30

алфонс

Коментари: 2959
Регистриран: 8-August 03
Град: Пловдив, градът на "Ботев"
Потребител N: 232

skinheads wub.gif me
i wub.gif skinheads

ina4e nacionalizma e n e6to huu no ne i KULTowite skinari

+Quote Post

6 страници V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 12th May 2025 - 01:15 AM