![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ... 2 hEaRtS ... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 837 Регистриран: 10-October 03 Град: Gb Потребител N: 305 ![]() |
Може би малко може да стане повтаряне с друга тема,но все пак да питам какво ще кажете за това.
По принцип като се каже "метъл" повечето хора си представят някакъв тъпанар, целия в татуировки, с шкембе, брада, вонящ на какво ли не(почти никаква хигиена), почти винаги настроен за бой и пиян, все само в черно, звяр от всякъде и т. н. .... Като оставим това, че повечето хора са малко или много ограничени - хора всякакви ![]() Вие какво ще кажете- опровергаватели тази представа и вашето мнение за нея?Бихте ли си направили (или вече имате) татуировка(и) и какво ще кажете за тях?За пиърсинга и бихте ли си направили?С две дума за каквото се сетите като чуете думата "метал" Ако някой се почувства засегнат- предварително се извинявам -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Метълите, поне каквито аз ги виждам, са хора като всички останали, просто слушащи своята музика и имащи свои възгледи за обществото. Има интелигентни и целеустремени хора сред тях (ех, какво по-хубаво от това да имаш цел...
![]() Колкото до татуировките - за момента съм далеч от подобни мераци, но след време, кой знае... ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Споделям това мнение.И аnonimna_dx внимавай с определенията все пак
![]() ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Ми... аз няма да изказвам конкретно мнение. Ще оставя фактите да говорят:
Купоът по случай моя рожден ден... В нас имаше три уредби. Две пт тях бяхаокупирани от нас, правените и там постоянно се дънеше metal/core/punk/neo... Дивеехме си, пийвахме си (кой повече, кой по-малко... те си знаят ![]() Третат уредба беше в хола и там се слушаше "комерс": рап, чалга (и Slipknot имаше за малко даже)... демек: "стандартен купон"... рапъри и чагари - бол. Контингента няма да го коментирам... имах добри приятели там... Факт беше следното: след метълите почти нямаше какво да се чисти (освен стандартните разляти, чаши, трохи и др.). В хола обаче беше кошмар... вервайте ми: ИМАШЕ РАЗМАЗАНО ЯЙЦЕ НА СТЕНАТА!!! Дори след това баща ми намери пред блока, под прозорците, една тава, която явно беше хвърлена (???) от някого през джама... Отделно от там изнесох най-много боклук... Правете си сами изводи... ![]() За тауировките и пиърсинга... Със сигурност не бих се тауирал, но мисля да си дупча веждата (лявата). Това май единственото място, където бих си "бучнал" обеца, въпреки че все още не съм решил твърдо... ![]() ПП. Изказвам благодарности на Боби, който изнесе една торба с боклук, като си тръгваше от нас, след РД-то ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 36 Регистриран: 25-December 03 Потребител N: 353 ![]() |
Цитат(Beelzebub @ Jan 6 2004, 10:41 PM) Третат уредба беше в хола и там се слушаше "комерс": рап, чалга (и Slipknot имаше за малко даже)... демек: "стандартен купон"... рапъри и чагари - бол. Контингента няма да го коментирам... имах добри приятели там... Факт беше следното: след метълите почти нямаше какво да се чисти (освен стандартните разляти, чаши, трохи и др.). В хола обаче беше кошмар... вервайте ми: ИМАШЕ РАЗМАЗАНО ЯЙЦЕ НА СТЕНАТА!!! Дори след това баща ми намери пред блока, под прозорците, една тава, която явно беше хвърлена (???) от някого през джама... Отделно от там изнесох най-много боклук... Pone se znae 4e se e kuponqsvalo tam a ne se e sedqlo na edno mqsto. Makat 4e na 4alga vinagi se iznasqm. A i tva sas hvarlenata tava e ebati ebavkata do sa ne sam 4uval i vijdal takiva izpalneniq. PS: A we neka varvi kupona samo vsi4ki da sa veseli. -------------------- A we ne sam metal ama i ne mrazq metala!
Samo4e kak moje SCORPIONS da sa metal izpalniteli??? A i nai dobrite sa AC(grumotevica)DC Counter Strike is still alive. He will never die. |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ... 2 hEaRtS ... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 837 Регистриран: 10-October 03 Град: Gb Потребител N: 305 ![]() |
Towa ne e moe mnenie- na horata po princip( poznawam nqkoi ot tqh:().Moeto e mnogo dobro
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(Beelzebub @ Jan 7 2004, 12:41 AM) Ми... аз няма да изказвам конкретно мнение. Ще оставя фактите да говорят: Купоът по случай моя рожден ден... В нас имаше три уредби. Две пт тях бяхаокупирани от нас, правените и там постоянно се дънеше metal/core/punk/neo... Дивеехме си, пийвахме си (кой повече, кой по-малко... те си знаят ![]() Третат уредба беше в хола и там се слушаше "комерс": рап, чалга (и Slipknot имаше за малко даже)... демек: "стандартен купон"... рапъри и чагари - бол. Контингента няма да го коментирам... имах добри приятели там... Факт беше следното: след метълите почти нямаше какво да се чисти (освен стандартните разляти, чаши, трохи и др.). В хола обаче беше кошмар... вервайте ми: ИМАШЕ РАЗМАЗАНО ЯЙЦЕ НА СТЕНАТА!!! Дори след това баща ми намери пред блока, под прозорците, една тава, която явно беше хвърлена (???) от някого през джама... Отделно от там изнесох най-много боклук... Правете си сами изводи... ![]() За тауировките и пиърсинга... Със сигурност не бих се тауирал, но мисля да си дупча веждата (лявата). Това май единственото място, където бих си "бучнал" обеца, въпреки че все още не съм решил твърдо... ![]() ПП. Изказвам благодарности на Бобо, който изнесе една торба с боклук, като си тръгваше от нас, след РД-то ![]() Еми нормално за купон.Да не говорим обаче за тревата,която според мен е най-гнусното нещо-поне да си бяха изхвърлили пликчетата... Мниенията относно метълите се различни,но почти всички са гадни.Най-често ние сме "мръсни" и "миришем"(много често ми го натякват даже и на мен като ми внушават несъществуващи неща за косата ми по простата причина,че те не могат да си пуснат толкова дълга),което въобще не е вярно.Приближавала съм се до т.н "мацки",които слушат Хип-Хоп и ме е лъхвала миризма на пот,а аз на друго освен на парфюм(е вярно мъжки,защото много обичам мъжките миризми) и шампоан не съм мирисала.Нито пък на концертите е непоносима смрад,въпреки че там е нормално човек да се поти. Разправят,че ние сме расисти и дискриминираме другите(което е вярно за някои),но всъщност най-голямата дискриминация я правят точно рапърчета и чалгари.Не говоря за всички-има и свестни или просто по-умни хора сред тях,а за другите мога само да цитирам една християнска приказка(която много ме дразни)"Блажени са низшите духом,защото тяхно е Царството небесно".Аз не го искам това Царство нито се стремя към него:)Но явно има истински "божи христиени",които не искат да го изпускат... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
nie bqhme kompaniq unaci na NG v nas i vsi4ko svur6i sus zadrusten kenef ot L***A i povru6tano koito se otpu6i 4ak na obed na 1 qnuari
![]() vajnoto e da stane kupona a ne kakvi sa porajeniqta ![]() Ps-a s tiq prikazki za trevata ubi ko4a s lopatata -------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 36 Регистриран: 25-December 03 Потребител N: 353 ![]() |
Цитат(_SiegfrieD_ @ Jan 7 2004, 09:42 AM) Мниенията относно метълите се различни,но почти всички са гадни.Най-често ние сме "мръсни" и "миришем"(много често ми го натякват даже и на мен като ми внушават несъществуващи неща за косата ми по простата причина,че те не могат да си пуснат толкова дълга),което въобще не е вярно.Приближавала съм се до т.н "мацки",които слушат Хип-Хоп и ме е лъхвала миризма на пот,а аз на друго освен на парфюм(е вярно мъжки,защото много обичам мъжките миризми) и шампоан не съм мирисала.Нито пък на концертите е непоносима смрад,въпреки че там е нормално човек да се поти. Разправят,че ние сме расисти и дискриминираме другите(което е вярно за някои),но всъщност най-голямата дискриминация я правят точно рапърчета и чалгари.Не говоря за всички-има и свестни или просто по-умни хора сред тях,а за другите мога само да цитирам една християнска приказка(която много ме дразни)"Блажени са низшите духом,защото тяхно е Царството небесно".Аз не го искам това Царство нито се стремя към него:)Но явно има истински "божи христиени",които не искат да го изпускат... Az nqmam takova lo6o mnenie za metalite. Ne bih kazal 4e ste mrasni ili smardite. Tova prosto zavisi ot 4oveka a ne ot tva kakva muzika slu6a. Ne kapani i smradlivi ima vsekakvi. A i poznavam metali koito ne otgovarqt na tva opisanie. Daje edin ot nai-dobrite mi priqteli e Metal. -------------------- A we ne sam metal ama i ne mrazq metala!
Samo4e kak moje SCORPIONS da sa metal izpalniteli??? A i nai dobrite sa AC(grumotevica)DC Counter Strike is still alive. He will never die. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Кървав Изрод ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 451 Регистриран: 3-February 03 Град: Свищов Потребител N: 23 ![]() |
бреи .... като гледам .. и при мен се получи нещо подобно .. на нова година ... сбирчица си напраихеме в едно момиче (метъл-ка) 5 човека ... сичко общо .. 4 метъла с мен и нея ... и 1 дет слуша кот му пуснат ама по принцип е рапаро-чалгар... ама пък е печен френд от поне 13-14 години се познаваме (правете си сметката аз ся сам на 15/16)и ко стана .. пича (рапаро-чалгар) се напаи и уповръща ... ама ние метълите сме здръжани и не пшраихме такиз глупости...
иначе е верно кат кажат метъл и веднага идва .. хиляда глупости на хората у главата... наи често срещаното при мене е.... а остеи те ги тез .. те не се къпят и или пък остеите ги тез с мазните коси . ..... което не е така ... както някои по горе беше написал има от всички вазможни хора и такива дет не се къпят.. и миришат и са мазни ... ама тва др. тези метъли/ки които познавам са си супер нормални .. и даже струват много повече от др. уш нормални хора... и са си чистички и спретнатички и не миришът .. и са с чисти косички ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(t0xIc @ Jan 7 2004, 12:39 PM) Ps-a s tiq prikazki za trevata ubi ko4a s lopatata Не съм искала да убивам никого-изказвам мнение! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(Beelzebub @ Jan 7 2004, 01:41 AM) ПП. Изказвам благодарности на Боби, който изнесе една торба с боклук, като си тръгваше от нас, след РД-то ![]() sh'sa setish za podwiga mi ![]() ![]() abe az kato slusham mnenieto na syu4enicite mi ne smiatat metylite za zle tqlom a umstweno, 4esto se namekwa ili naprawo twyrdi 4e sme pobyrkani ot toia dzhangyr...i znaete li maj sa prawi...zashtoto w pobyrkano obshtestwo normalnite izlizat pobyrkani a pobyrkanite normalni |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прав си.Има такова нещо.На мен например ми казват,че съм слушала "музика за психопати" пък аз доколколкото знам някои от психопатите,които слушат музика слушат Класическа...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 237 Регистриран: 2-September 03 Потребител N: 250 ![]() |
Tazi predstawata za "ne4istoplutnite" i "pro6lqvi" metali si e i dosta wqrna. Tolkowa metuli sum wijdal , ot koito ot daleko se nosi kisela mirizma.A puk i e super po-gotino da si hodi6 s nekwi opurpani drehi, 4uwstwa6 se po-swoboden osobeno w daskalo kato si edin ot malkoto pro6lqci. Kolkoto po-razli4no se obli4a6 izrazqva6 na4in na razli4no mislene i se otdelq6 ot "stadoto owce". Kakuw e izwoda hodete kudeto si iskate kakto si iskate obel4eni,a kolkoto si po-pro6lqv tolkowa si po-pe4en
![]() -------------------- It's more than our religion it's the only way to live
But the enemies of metal we can't forgive!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Ed_Hun†eR @ Jan 7 2004, 10:19 PM) Tazi predstawata za "ne4istoplutnite" i "pro6lqvi" metali si e i dosta wqrna. Tolkowa metuli sum wijdal , ot koito ot daleko se nosi kisela mirizma.A puk i e super po-gotino da si hodi6 s nekwi opurpani drehi, 4uwstwa6 se po-swoboden osobeno w daskalo kato si edin ot malkoto pro6lqci. Kolkoto po-razli4no se obli4a6 izrazqva6 na4in na razli4no mislene i se otdelq6 ot "stadoto owce". Kakuw e izwoda hodete kudeto si iskate kakto si iskate obel4eni,a kolkoto si po-pro6lqv tolkowa si po-pe4en ![]() Съгласна съм с теб!Широки суйчери,фланелки,черни дънки РУЛЗ! Колкото и майка ми да ми вика,че трябва да ходя с гадни пуловери и впити блузки, от които ми се повръща!Пък какво от това как ще те зяпат другите!Винаги съм се обличала "малко не наред":)А кой може да каже,че тези дрехи,колкото и раздърпани да са са мръсни( не знам за всички ама мойте се перат даже на ръка за да не избеляват).Минавала съм и покрай рапъри,"мацки" и всякакви,които миришат "не добре"-личната хигиена си зависи от човека,а не от музиката,която слуша! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(Ed_Hun†eR @ Jan 7 2004, 11:19 PM) Kolkoto po-razli4no se obli4a6 izrazqva6 na4in na razli4no mislene i se otdelq6 ot "stadoto owce". човек да ти е минавало през ума че мошеш да имаш различен начин на мислене и без да го демонстрираш или най-малкото не по този начин, що примерно не го демонстрираш като поговориш с някого - ако е достатъчно свестен ще уважи гледната ти точка ако не - вече се минава към цитираната от теб реплика |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 143 Регистриран: 20-July 03 Град: In the mist of the shadows.. Потребител N: 203 ![]() |
Temata za higienata mai q powtarqme...stiga s teq gluposti-nali kazahme, che zawisdi ot choweka..twa che pochti winagi se nosq razdyrpana si e sywsem drug wypros - hareswa mi i taka shte si se wlacha..
A kogato chuq metal se seshtam za neshto seriozno i zlo, a ne za tipichnite rokeri/heavy metal-fenowe koito ponqkoga naistina izglejdat po opisaniq ot anonimna_dx nachin..i wypreki wsichko i w towa si ima izkliucheniq..am poznawam i takiwa tipowe..Izobshto winagi ima wsqkakwi kreteni bez znachenie sywsem kakwo slushat. Obicham seriozni hora- ako slushat metal - oshte po-dobre. A towa, che metalite sa kato wsichki ostanali i prosto slushat razlichna muzika ...ne e sywsem taka..pone za men..zashtoto metala e ot tipowete muzika, koito opredelqt powedenie i nachin na jiwot, a ne stoqt prosto za zabawlenie i kuponqswane..Taka che metalite SA razlichni i ne wijdam kakwo losho ima w towa..ne wijdam i zashto trqbwa da tyrsq odobrenie ot nqkogo za towa, koeto sym- ako mislqt, che sym stranna i psihichno bolna- prekrasno, ako me mrazqt i gi e strah - oshte po-dobre..izobshto ne sa mi nujni - predpochitam da me ostawqt na mira. -------------------- Fallen souls, die behind my steps
by following the freezing moon... |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Чак пък зло... Аз се възприемам като метъл, но не и като зъл, брутален и т.н... По-скоро бих се определил като веселяк, вечно чудещ се на какво да се хили... Поне през повечето време
![]() А метълите СА различини от останалите точно толкова, колкото и рапърите от от рейвърите. Докарай по един представител от тях и всеки ще ти каже, че неговият стил музика определя начина на поведение и стила на обличане... Въпрос на гледна точка ![]() А колкото до това, дали е лошо да си различен... Ми - не е! Лошо е когато криеш комплексите си зад външния вид (или някакъв друг "начин на себепоказване"). Всеки трябва да бъде такъв, какъвто му е най-комфотно да е... И ако има хора, които се подиграват с това, то това говори за техният умствен багаж и/или (не)възпитание -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Beelzebub @ Jan 8 2004, 02:48 AM) всеки ще ти каже, че неговият стил музика определя начина на поведение и стила на обличане... Въпрос на гледна точка ![]() А колкото до това, дали е лошо да си различен... Ми - не е! Лошо е когато криеш комплексите си зад външния вид (или някакъв друг "начин на себепоказване"). Всеки трябва да бъде такъв, какъвто му е най-комфотно да е... И ако има хора, които се подиграват с това, то това говори за техният умствен багаж mda. qwno e 4e ogromna 4ast ot bg teen-owete ne obi4at da myknat golemi bagazhi sys sebe si |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е виж ако става въпрос за цял козметичен салон в дамските чанти на съученичките ми или към 10 кила метали и кожи на мен си носим багажа с голяма охота
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(_SiegfrieD_ @ Jan 8 2004, 12:49 PM) Е виж ако става въпрос за цял козметичен салон в дамските чанти на съученичките ми вероятно такъв е логичния избор за тях - \"за к`во ми е да съм умна кат`ня`а` ме свалят повече пичове както ако си излея половин кило козметика на главата\" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Само аз ли съм някъв извратеняк който харесва нормално облечени момичета? Сори ама тва с кожите, рокериите и порочие метълщини не седи добре на жена. Грима също е нещо хубаво. Не си изливайте комплексите върху другите! Естествено че ще си носят чантичка с гримове с тях - като се размаже(а това често става) е голяма мизерия.
Като ми кажат метъл си представям някой който слуша метъл - тва е! Няма нищо повече. Това как се обличаш, дали се къпеш, дали имаш татуировки, пиърсинги... това са странични неща. Да не говорим че това с пиърсингите е по скоро към punk/gothic културата отколкото към метъла. Сашо - кво толкова му мислиш за веждата? Отивай да са дупчиш направо. Ако ти писне винаги можеш да я махнеш. Аз имах си я носих 3-4 месеца и после я махнах(щото се прееба. Кожата на която се държеше изтъня, а и без тва беше по-плитко от колкото трябва). Има някакъв едва забележим белег. Да не ти пука. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(SepulTeraHead @ Jan 9 2004, 01:06 PM) Само аз ли съм някъв извратеняк който харесва нормално облечени момичета? Сори ама тва с кожите, рокериите и порочие метълщини не седи добре на жена. Грима също е нещо хубаво. Не си изливайте комплексите върху другите! Естествено че ще си носят чантичка с гримове с тях - като се размаже(а това често става) е голяма мизерия. Като ми кажат метъл си представям някой който слуша метъл - тва е! Няма нищо повече. Това как се обличаш, дали се къпеш, дали имаш татуировки, пиърсинги... това са странични неща. Това сме говорили ама айде обясни го на тру-хеви/норск личности комфомирани с някакви клишета ..веднага ще те разберат все едно налагаш своето мнение, а не че споделяш обосновано с аргументи мнение...не разбират че никой няма да отиде да ги облече по начин който няма да им се хареса. Мария примерно има такъв вкус, това я кефи..so be it, ама е много тъпо да гледаш как някои се обличат така че да не приличат на ЖИВИ хора, без това да им харесва, само за да бъдат приети в някакво общество където това е прието за правилно |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
В тоя ред на мисли най мразя да ме питат "Това че имаш обица там кво означава?"
ОЗНАЧАВА ЧЕ СЪМ СЕ ПРОБИЛ, ПО ДЯВОЛИТЕ!!!! Нищо друго. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
za klub sax w plowdiw,kydeto se sybirat stari fenowe maika mi kaza : ko prai6 pri tiq narkomani " a towa sa hora koito sadale4 po seriozni i otgoworni ot poqwe4eto nenarkomani na ulicata
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Еми аз винаги съм се обличала странно по простата причина,че по-нестандартните неща винаги са ми харесвали,а не да се правя на нещо си или да избивам комплекси.Това да не се обличаш като другите носи и доста големи неприятности най-малката,от които е да те питат"Тва сега защо го носиш?Какво означава?".Защо някои хора си мислят,че всичко има символика даже и цветът на чорапите примерно?Наистина някои неща си носят символиката,но много малко хора я разбират.Мен например веднъж едно момиче (над 20 години) като ми видя пентаграма и ме пита "Ти еврейка ли си?".Не я обвинявам-явно просто не знае,че Звездата на Давид(Еврейска звезда,Огнен триъгълник) е хексаграм,а не пентаграм и че пентаграмът значи съвсем друго нещо.
И съвсем не мисля,че много комплексираният човек би дръзнал да се облича по-различно-напротив той в повечето случаи не иска да се забелязва или изтъква някои недостатъци още повече в стремежа си да ги превърне в предимства(при жените това се случва най-често).Но вече отдавна съм свикнала да не ме приемат доста странно и не обръщам внимание на погледите и коментарите относно външния ми вид.Мога да си позволя да ходя така,харесва ми-следователно никой и нищо не може да ми попречи.Не че съм непукист-в никакъв случай даже обратното-доста съм чувствителна към някои неща.Е вярно е-да ходиш различно и да слушаш различна музика понякога и е вредно.Например гледам да съм доста примерна в училище,защото усещам как някои учители не са с много добро мнение към мен(не е само заради облеклото ами и за това,че не умея да си държа езика зад зъбите ако става дума за справедливост). Спред мен човек трябва да носи каквото му харесва без да обръща внимание на общото стадо.Какво лошо има да покажеш принадлежността си и каква музика слушаш?Това не е избиване на комплекси или "правене на интересен". |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да, бе, ясно... Просто много почнахте да се ебавате с гримовете в чантичките по едно време...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Еми то си е до ебавка-аз нося само едно червило в един от джобовете на якето ми.Т.е.-прекомерната употреба на грим си е за ебавка.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 143 Регистриран: 20-July 03 Град: In the mist of the shadows.. Потребител N: 203 ![]() |
Ami ako mislish samo za grimowe i wynshen wid bih se ebawala s twa do bezkrai-zashtoto pri powecheto momicheta e taka-i pri momichetata, koito spomena _SiegfrieD_ predpolagam syshto. Sywsem drug e wyprosa, che grima, koito slagash iziskwa poddyrjane -no za towa ne e nujno da pylnish dwe chanti s mazila!
Цитат Чак пък зло... Аз се възприемам като метъл, но не и като зъл, брутален и т.н... По-скоро бих се определил като веселяк, вечно чудещ се на какво да се хили... Поне през повечето време . А метълите СА различини от останалите точно толкова, колкото и рапърите от от рейвърите. Докарай по един представител от тях и всеки ще ти каже, че неговият стил музика определя начина на поведение и стила на обличане... Въпрос на гледна точка . А колкото до това, дали е лошо да си различен... Ми - не е! Лошо е когато криеш комплексите си зад външния вид (или някакъв друг "начин на себепоказване"). Всеки трябва да бъде такъв, какъвто му е най-комфотно да е... И ако има хора, които се подиграват с това, то това говори за техният умствен багаж и/или (не)възпитание Kaji mi, che ideinite wnusheniq na black-a i death-a sa liubow i razbiratelstwo...ti si gi wyzpriemai kakwo iskash-ne sym az tazi, koqto shte ti se byrka, ..spored men ne e taka..Az si kazah mnenieto za towa, koeto mi idwa, kogato si pomislq za metal,zashtoto takyw beshe wyprosa. Syshtiq e wyprosa i s fenowete na drugi stilowe i wyprosa za "nachina na jiwot"-az pak ne mislq kato teb. No za towa s poziraneto i paradiraneto, za da wlezesh w nqkakwa grupa hora - naistina e glupawo-est, che trqbwa da si kakywto si, kakwoto i da znachi towa. -------------------- Fallen souls, die behind my steps
by following the freezing moon... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
black_coffin, да не искаш да ми кажеш, че не мога да съм истински фен на блека, без да съм сатанист и истински фен на дета, ако нямам патологична страст към любителската хирургия?
![]() ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 25th July 2025 - 06:44 PM |