![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
След онова недоразумение Каффе мислех, че не можем да произведем нещо хубаво и слушаемо. Е опровергаха ме. Какво ви е мнението за песента победител?
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Е кажете коя е песента победител и ако дадете и линкче няма да се разсърдя. Интересно ми е.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
-------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Мацката има малко неприятен тембър... Встрани от това - какво толкова му харесахте на парчето? Идейно е донякъде, но нищо повече. Не е песен, на която бих обърнал внимание, ако чуя по радиото примерно.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Е, аз бих!
![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 214 Регистриран: 30-January 07 Град: Бургас Потребител N: 1823 ![]() |
въй тази песен определено не става!!! просто гласа на женката много ме издразни пък и като идея въобще не ме зарадва... единствено барабаните на няколко места биваха ама иначе трагедия
![]() е то ако евровизия българия не ти се придрайфа (или в по добрия случай-приспи) то няма да е евровизия българия ![]() -------------------- I am the pure flame that burns!
I am the infinite space! I am the most conquering One! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
В сравнение с останалите дивотии и пенсионерите от соц-времето, тази песен сякаш беше най-добрият избор. Вярно е, че мацката няма кой знае какви гласови данни, но пък Стоян Янкулов си е Стоян Янкулов, и ако не друго, поне е познат и извън България и е световно признат перкусионист. Искам да кажа, че с такава песен имаме някакъв шанс.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Като човек който видя евровизията отблизо (твърде близо
![]() 1. На Генералната репетиция им беше развален звука а тя беше малко преди ефира. 2. Накрая някои се постара да прецака и симбека им. 3. Елица и Стоян бяха уведомени от "членове на екипа" че няма да спечелят... и те се бяха приготвили да си ходят... 4. А каризма чакаха зад кулисите да си изпълнят песента за финал явно не си бяха платили достатъчно за разлика от това колко се бяха нашмъркали и им личеше. ![]() Изненадата дойде в последния момент и се радвам за което |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Абе мамка му ..толкова ли няма хубави български песни !!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
Приятна песен.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 487 Регистриран: 26-July 06 Потребител N: 1476 ![]() |
Песента много ми харесва, както и сценичното присъствие на Стоян и Елица. На фона на останалите песни, които направо ме бяха хвърлили в отчаяние, докато ги гледах, просто горещо се надявах да изберат тази. Нещо, което много ме издразни в повечето песни, беше че уж ще представяме България, а песните на английски, що за малоумие!
Може да не е най-добрата песен на всички времена, но много ще се радвам тя да спечели. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Като човек който видя евровизията отблизо (твърде близо ![]() съгласен съм |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Страшно се радвам, че точно те спечелиха. Както повечето казаха: много по-добре от оная издънка Каффе и тн. Още повече, че представя, макар и от части, нещо чисто българско! Желая им успех!
![]() ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 182 Регистриран: 1-February 06 Град: Пловдив Потребител N: 1139 ![]() |
Като стар блус/джаз фен песента на Каффе ми хареса. Линчувайте ме.
Тази пък никак не ми се нрави. Мразя да се смесват стилове. Жанрове - може, но стилове - богохулство е. -------------------- Zerg or die!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() муза ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 8-July 04 Град: Русе/София Потребител N: 553 ![]() |
Хмм...постарали са се да направят нещо "по-народно"..Друг е въпроса дали се е получило..Но щом казвате,че това е най-стойностното,което са показали тази година наште мили музиканти,успех...Радващо е поне,че не са избрали някоя нафукана популярна групичка,а нещо по-различно.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
Не знам колко от вас са имали възможност да чуят Стоян Янкулов и Елица Тодорова да пеят наживо. Трябва да ви кажа, че техните композоции са от онези, които карат цялото ти тяло да потръпва, а сърцето - да подскача. Наживо са невероятни!
Песента "Вода" намирам за страшно добра. Още повече, че с нея РЕАЛНО имаме шанс да спечелим. Хайде, печеленето на Евровизия може да не е най-важното, но поне ще представим страната си на ниво. Ще покажем, че и при нас има добри музиканти. И малка зебележка: миналата година спечелиха не Каффе, а Мариана Попова. Нейната песен бе на английски език, като включваше някакви ..индийски, да ги наречем, мотиви. И втора забележка: ако stage прочете как сте плюли неговите любимци.... ![]() P.S. Да, докато напиша мението си... :Р -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 19-November 06 Потребител N: 1685 ![]() |
Абе не ми харесва песента , но определено е по добре от Каффе и от другите псевдо-звезди
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
^^Tе не ги разбират, както ти и аз
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 19-November 06 Потребител N: 1685 ![]() |
^
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Според мен това беше най-добрата песен от всички. Само не си обяснявам как около 50 хиляди души са гласували в рамките на 10 минути, но както и да е.
Като цяло парчето не е кой знае и колко, гласа на Елица е леко дразнещ, но в крайна сметка от всички те най-много заслужават да ходят на евровизия. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
България никога няма да спечели Евровизия , така че все ми е едно коя песен ще изберат.....
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 137 Регистриран: 20-November 05 Потребител N: 1031 ![]() |
Гласа на мацката избива мозъчни клетки. Иначе ако не го борим него - не е зле, макар и да не виждам какво е българското в песента.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Те най-много заслужаваха да спечелят.И немога да разбера тия дето ми излизат с некви лигави песнички кво си мислят.Очевидно е че за да се хареса на самата евровизия песента тряя да е по жива и да има шоу.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Беше най-добрата песен, така си е
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
песента е добра...май най-добрата от всички беше, НО гласа на Елица е доста дразнещ, а и на живо звучи много фалшиво...както и да е...хубави БГ песни ИМА. Има и такива музиканти...въпроса е в парите разбира се...за участието са искали 1000 лева...а една млада БГ група не може да си позволи толкова...от там идва всичко. МНого се ядосвам!
Представяш ли си Йо? Silver Boys не са могли заради това да се включат...ако си ги чувал как свирят в даскало де... ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат , НО гласа на Елица е доста дразнещ, а и на живо звучи много фалшиво... ще те напляскам ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Прощавайте, но на кого по дяволите въобще му пука за тъпата Евровизия?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
На мен определено изобщо не ми пука. Все едно ще спечели някой, когото харесваме и когото са пуснали. Това е игра на роднини и приятели и елит. Кой е по-по-най за възрастни. Ненавиждам и презирам подобни мероприятия. Те са изкуствени шоута, в които богатите се мерят с други богати.
Не говоря за всички участници. Но тези скормните партисипанти, истинските няма да отидат нагоре. Това е бизнес, не "конкурс". -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
песента е добра...май най-добрата от всички беше, НО гласа на Елица е доста дразнещ, а и на живо звучи много фалшиво...както и да е...хубави БГ песни ИМА. Има и такива музиканти...въпроса е в парите разбира се...за участието са искали 1000 лева...а една млада БГ група не може да си позволи толкова...от там идва всичко. МНого се ядосвам! Представяш ли си Йо? Silver Boys не са могли заради това да се включат...ако си ги чувал как свирят в даскало де... ![]() Сериозно? Бах му! Щяха да ги размажат. Момчетата наистина си ги бива. "а и на живо звучи" Те не пеят на живо, на едни дори не им бяха свързани китарите. ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 04:22 PM |