![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
^^ И пак бонус песента звучи в пъти по-добре от останалия материал като нещо, изтупано от прахта на старите албуми. Дори текстово се връзва повече. Добро е парчето, особено Ensiferum мотива от първите 30 секунди.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 794 Регистриран: 11-March 07 Потребител N: 1949 ![]() |
Alone in heaven е пълен срам. Оставя усещане за лирическая напън.
-------------------- "...Ако не беше ти(спрямо това, което търся тук) щях да си изляза от този форум, който въпреки стойностите си, щеше да бъде безполезен за целите ми."- nikoi ... Птицата ще лети и в катрана, дирейки небето си/ небето ни, което е нейното Всичко! / Неизвестното крие в себе си сбор от предположения, чиято вероятност на сбъдване е правопропорционална на нашите очаквания за обратното.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 794 Регистриран: 11-March 07 Потребител N: 1949 ![]() |
Изводът: Ако няколко дни сте слушали блек, не си пускайте Соната. Пуснете си Соната за закуска и нещата биха могли да станат обясними откъм неслушаемостта на Alone in Heaven или ненатъкменото банджо или приликите с Letter to Dana, или по отношение на моята музикална помиярност.
-------------------- "...Ако не беше ти(спрямо това, което търся тук) щях да си изляза от този форум, който въпреки стойностите си, щеше да бъде безполезен за целите ми."- nikoi ... Птицата ще лети и в катрана, дирейки небето си/ небето ни, което е нейното Всичко! / Неизвестното крие в себе си сбор от предположения, чиято вероятност на сбъдване е правопропорционална на нашите очаквания за обратното.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Албумът е много ценен. Изключвам 2 и 10 и всичко е ОК.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Raven ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 994 Регистриран: 13-November 08 Град: Discworld Потребител N: 3102 ![]() |
Видеото на Shitload Of Money.. Ужас с изключение на поясненията и шапката на Tony, които разбиват.
-------------------- "After all, if you aren't willing to kill for it, how important can it be?.." |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Мда... за жалост точно шапката на Тони напоследък е единственото интересно нещо в тая група.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
Вече мина доста време от изтичането на албума, но уви освен Only the broken hearts (make you beautiful) и донякъде I have a right (+ още 1,2 песни, които г/д стават), албумът си е слабичък.
*Erasing from memory* -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 154 Регистриран: 20-December 06 Потребител N: 1743 ![]() |
Тия ги слушам за сефте и не смятам, че съм пропуснал нещо. И всякакви изцепки от сорта, че соната еди коя си били класика са меко казано - смешни. Преслушах и по нещо от предни албуми за да се затвърди в мен едно впечатление - ПОСРЕДСТВЕННОСТ. Както писа някой по-горе по-добре ХАМЪРФОЛ - поне са по-добри инструменталисти. Сори, лично мнение... Това съм го казал преди 6г. и нищо не се е променило,което е много,много жалко. -------------------- HEAVY METAL-F O R E V E R.............
От жената се отказвам от HEAVY METALA-НИКОГА............... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Напротив. Точно за тези шест години успяха да издадат най-ужасните си албуми.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Че те тия имат ли НЕужасни албуни?
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
Pariah's Child е
изчадие. Защо? Да не го бях свалял, по-добре! ![]() Много безидеен ми се струва, много монотонен, сякаш изваден от нафталина. Нищо запомнящо се. Дори не съм изслушал последните три от албума още, но едва ли ще променят мнението ми особено. -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Чуй го поне още няколко пъти - и на мен отначало ми се стори невзрачен, но има какво да се хареса в албума. Определено е стъпка напред спрямо предходните недоразумения.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Съгласна. Има повече слушаеми песни, отколкото в предишните два албума, взети заедно.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Чшт, за The Days of Grays не искам да чувам лоша дума. Честно казано, не виждам какво не харесвате в него, за мен е последният им добър албум. Вярно, много по-различен е от предходните, но е много емоционален, мрачен, меланхоличен, красив.
Въпрос на вкус, явно. Колкото до Pariah's Child... ще му дам още някой шанс, но не ми харесва насоката на групата от последните два албума. -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
За мене Reckoning Night си остава последният им добър албум. След това не знам дали е от натиск от лейбъла да правят по-достъпна музика или от желание да бъдат малко по-прогресив, създават усещане за незавършеност за музиката си и комбинират пасажи, които въобще не си връзват един с друг. Харесва ми по-праволинейния пауър метъл, който най-добре умеят да правят.
-------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 813 Регистриран: 19-June 08 Град: Хисаря Потребител N: 2808 ![]() |
Тая група тотално изтрещя, след първия албум им възлагаха големи надежди, но те оттогава вървят по низходяща линия, някакви си хаотични песни, припеви, направо ужас.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 813 Регистриран: 19-June 08 Град: Хисаря Потребител N: 2808 ![]() |
За капак на всичко се изгавриха и с най-добрия си албум.
Sonata Arctica - Ecliptica Revisited (2014) https://www.youtube.com/watch?v=ctSMtiCkx9g |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 29th June 2025 - 12:57 AM |