![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
KAMELOT сключиха договор с earMUSIC, които ще издадат новия албум на бандата, озаглавен "Poetry for the Poisoned". Дискът отново е записан в Gate Studios с продуценти Sascha Paeth и Miro, а сред гостуващите музиканти са Simone Simons (EPICA), Gus G. (FIREWIND), Bjorn "Speed" Strid (SOILWORK) и Jon Oliva (SAVATAGE, JON OLIVA'S PAIN). Обложката е дело на Seth Siro Anton, Natalie Shau и Michal Loranc.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
earMUSIC, които леко поосраха последния Gamma Ray? Но поне СашО и Миро не са вчерашни, да видим.
Между другото, обновеният релийз дейт е през септември. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Венци, силно ме съмнява че точно лейбълът е осрал последния Gamma Ray - за туй са си виновни самите те и техния продуцент. Както сам каза, ако не друго СашО и Миро звук досега не са осрали и ме съмнява, че точно с Камелот ще го направят, при положение че най-вече заради продуцирането албумът се бави толкова. Иначе се изненадах честно казано, че подписват с този малък и неизвестен лейбъл. Реално earMUSIC e отроче на Edel и е специализиран нов лейбъл за рок и поп. Там сега се подвизават Deep Purple примерно, ама чий ще го дирят там и Kamelot предстои да разберем. Силно изненадващо е и, че техен лейбъл не стана Nuclear Blast и вероятно това ме радва донякъде, щото не може да стават такива гадни монополисти пък тея. Дано earMUSIC се справят подобаващо с разпространението и популяризирането на Kamelot. Само не разбрах договорът им за колко издания е сключен?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Освен обикновеното издание, албумът ще бъде наличен като digipack (с бонус DVD) и винилов вариант. Ето ги заглавията на песните:
01. The Great Pandemonium 02. If Tomorrow Came 03. Dear Editor 04. The Zodiac (feat. Jon Oliva) 05. Hunter's Season 06. House On A Hill (feat. Simone Simons) 07. Necropolis 08. My Train Of Thoughts 09. Seal Of Woven Years "Poetry For The Poisoned" (feat. Simone Simons & Amanda Somerville) 10. Pt. I - Incubus 11. Pt. II - So Long 12. Pt. III - All Is Over 13. Pt. IV - Dissection 14. Once Upon A Time DVD: * "The Great Pandemonium" video * Exclusive and in-depth interviews with each KAMELOT member * "Pick and Play" for the song "The Great Pandemonium" * "Poetry For The Poisoned" background images * Exclusive video footage from Norway Rock festival 2010 * Bonus song "House On A Hill" (uncut version) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ето я и обложката.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Струва ми се по-хард обложката...
Какво е ванилов вариант, Дилянке? -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
^При ваниловия вариант, заедно с диска получаваш и тесте ванилийки за смъркане.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Аз пък си помислих, че просто дискът е ароматизиран.
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
За по-хард не знам, май натам бият нещата. Сет рядко ограничава визията си до по-опростени фигури, а и онова беше начална версия. Ето ви обложката в пълна резолюция.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th August 2025 - 10:57 PM |