![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 432 Регистриран: 13-May 08 Потребител N: 2750 ![]() |
Защото незнанието пък със сигурност няма да ни направи такива.
Защо употребата на концентрат вечерта пречи на концентрацията сутринта? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 138 Регистриран: 13-July 10 Град: БЪЛГАРИЯ Потребител N: 3892 ![]() |
Зщото количествените натрупвания водят до ''качествени''
![]() Защо концентратите пораждат чувство за безсмъртие, у някои индивиди, по време на употреба? -------------------- Хаосът има едно единствено предимство пред реда, по добре организиран е!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Защото индивидите са чували приказката, че "пияният и Господ го пази".
Защо е толкова странно времето напоследък ? -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1366 Регистриран: 13-June 10 Град: София Потребител N: 3861 ![]() |
Защото беше време вече да стане такова
![]() Защо късам все втора струна на китарата ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 138 Регистриран: 13-July 10 Град: БЪЛГАРИЯ Потребител N: 3892 ![]() |
Защото очевидно не късаш трета :guitar
Защо тази игричка е толкова зарибяваща? -------------------- Хаосът има едно единствено предимство пред реда, по добре организиран е!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1176 Регистриран: 10-May 10 Потребител N: 3823 ![]() |
Защото това й е целта
![]() Защоо, защоо природата е създала такива корави същества като хлебарките ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 720 Регистриран: 29-April 10 Потребител N: 3818 ![]() |
![]() ![]() Защо е удобно да се отговоря със `Защо не`? -------------------- Are you watching c l o s e l y ? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1176 Регистриран: 10-May 10 Потребител N: 3823 ![]() |
0фф: и аз бях разглеждала философията на тоя израз. За майтап ми е идвало да отвърна с: а защо да!?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ![]() Защо е удобно да се отговоря със `Защо не`? Защото Марта Вачкова го е казала ![]() Защо героинята в отговора ми е такава нелепица??? -------------------- Хаосът има едно единствено предимство пред реда, по добре организиран е!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 967 Регистриран: 7-July 09 Град: Транай Потребител N: 3491 ![]() |
Защото е кадър на БНТ!
Защо под Костенурката в Анкх-Морпорк няма още нещо? -------------------- И низвергнахме из нашего ума Токийского Хотела... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 794 Регистриран: 11-March 07 Потребител N: 1949 ![]() |
Защото щеше да стане твърде прозаично.
Защо вали всеки ден? -------------------- "...Ако не беше ти(спрямо това, което търся тук) щях да си изляза от този форум, който въпреки стойностите си, щеше да бъде безполезен за целите ми."- nikoi ... Птицата ще лети и в катрана, дирейки небето си/ небето ни, което е нейното Всичко! / Неизвестното крие в себе си сбор от предположения, чиято вероятност на сбъдване е правопропорционална на нашите очаквания за обратното.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Защото нищо не е по хубаво от лошото време!
Защо Хетфийлд след 91' е смешен вокал? -------------------- Хаосът има едно единствено предимство пред реда, по добре организиран е!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1366 Регистриран: 13-June 10 Град: София Потребител N: 3861 ![]() |
Защото възрастта си казва думата.
Защо идиотите са сложили Предел рок фест по едно и също време с концертите в Каварна? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Защото искат да ви ядосат, та да свирите разярено и да впечатлите публиката с дух.
Защо, въпреки че са ми минали изпитите, се чувствам все още с вързани ръце? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THERION ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 666 Регистриран: 5-July 04 Град: София Потребител N: 546 ![]() |
Защото не си последен курс студент и предстоят още изпити догодина.
Защо децата винаги се опитват да не бъдат като родителите си, а в крайна сметка се превръщат в същото (или мутирало подобие)? -------------------- THERION...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Защото в крайна сметка едно дете е като отворена празна книга и каквото се напише в нея, в това се превръща, a родителят иска или не иска, вианги е добър писател.
Защо бензина на OMV не струва ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 967 Регистриран: 7-July 09 Град: Транай Потребител N: 3491 ![]() |
Защото сме в България и в бензинът им няма нищо австрийско.
Защо във Видин е пълно с хеви метъли? -------------------- И низвергнахме из нашего ума Токийского Хотела... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 326 Регистриран: 17-November 09 Град: Бургас/Варна Потребител N: 3636 ![]() |
Защото Видин е кофти място за живот.
Защо в прогнозата за времето по телевизиите казват нещо от рода: "Утре за съжаление ще вали..." ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Защото знаят за Каварна човек.
Защо лошото време не може да попречи на феста? -------------------- Хаосът има едно единствено предимство пред реда, по добре организиран е!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 794 Регистриран: 11-March 07 Потребител N: 1949 ![]() |
Защото става въпрос за пари.
![]() Защо по-често не запитваме самите нас си " Защо?" ? -------------------- "...Ако не беше ти(спрямо това, което търся тук) щях да си изляза от този форум, който въпреки стойностите си, щеше да бъде безполезен за целите ми."- nikoi ... Птицата ще лети и в катрана, дирейки небето си/ небето ни, което е нейното Всичко! / Неизвестното крие в себе си сбор от предположения, чиято вероятност на сбъдване е правопропорционална на нашите очаквания за обратното.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Защото ни е по удобно да питаме другите и да ги виним!
ЗАЩО Татьо ми мисли че метълите са наркомани и ал ![]() -------------------- Хаосът има едно единствено предимство пред реда, по добре организиран е!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Защото всички сме такива
![]() Защо Во Царствии Твоем не харесва хеви метъл ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Защото не си му купил билет да погледа гърдите на Таря.
Защо котката по гръб не пада? -------------------- "...Ако не беше ти(спрямо това, което търся тук) щях да си изляза от този форум, който въпреки стойностите си, щеше да бъде безполезен за целите ми."- nikoi ... Птицата ще лети и в катрана, дирейки небето си/ небето ни, което е нейното Всичко! / Неизвестното крие в себе си сбор от предположения, чиято вероятност на сбъдване е правопропорционална на нашите очаквания за обратното.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Защото не иска да си счупи гръбнака
![]() Абе, що като тръгна на дълъг път все ми се случва някакъв карък? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Щото тряа да пътуваш по-често
Що все трябва да не мога да се контролирам!? -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 39 Регистриран: 26-February 10 Град: Пазарджик Потребител N: 3747 ![]() |
защото си си такъв{}
защо кутиите за бонбони са два пъти по - голями от съдържанието вътре? ![]() -------------------- I do not kill with my gun;
he who kills with his gun has forgotten the face of his father. I kill with my heart. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
Защото това е търговски трик, също както чипсовете, снаксовете и подобни - гледаш огромен пакет, а всъщност вътре е пълно до половината, че и по - малко.
Защо някои песни те зарибяват по - бързо и лесно от други ? -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Защото други песни зарибяват други хора, също толкова бързо и лесно, а и нали трябва да има и кофти изпълнения!
Защо Красимир Радков е такъв екземпляр ![]() ![]() -------------------- Хаосът има едно единствено предимство пред реда, по добре организиран е!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 720 Регистриран: 29-April 10 Потребител N: 3818 ![]() |
Защото трябва да има и такива като него- да забавляват хората и да ги спасяват поне за 1час от скучното ежедневие.
Защо е трудно да се започне на чисто и да се преживее миналото?? -------------------- Are you watching c l o s e l y ? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Не е трудно
Що трябва мусаката да свършва толкова бързо?! -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 07:34 AM |