![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 56 Регистриран: 9-November 04 Град: Sofia Потребител N: 659 ![]() |
Тук почива Ради Рамщайна - най-обикновен изрод от София.
През целия си жалък живот този нещастник се занимава със слушане на яка музика, избиване на жалки твари за да преживява бизнесът му като погребален агент и писане на хоръри. Можете да прочетете неговите творения на адрес www.tresnya.hit.bg Той бе велик фен на Рамщайн - учеше текстове наизуст без да разбира в по-голямата им част за какво всъщност се пее. Ради Рамщайна бе голям изрод - можели сте да наблюдавате негови изяви на два пъти в СПОКО по БиТиВи и един път в Турболига на Нова Телевизия, където заедно със своя отбор спечелват сумата от 199 лева за представения от тях номер - Улична Дрисня. Сега той премества тленните си останки тук... - - - - - - - - - - - Това не е вярно, истинското представяне на Ради Рамщайна се намира на втора страница! Написаното по-горе са гнусни клевети, провокации и инсинуации!!! -------------------- Не Мога Да Бъда Победен.
Побеждавам Всичко. Ще Ви Погреба На Мои Разноски ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Мир на праха му!
![]() -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 56 Регистриран: 9-November 04 Град: Sofia Потребител N: 659 ![]() |
Забравих да добавя да оставите някой и друг лев за поддръжка на гроба му.
-------------------- Не Мога Да Бъда Победен.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Толкова си оригинален
![]() Не, наистина! Не се ебавам. Всички тук ще ти кажат, че винаги съм сериозен! ... Ще се омъжиш ли замен? ![]() ![]() ...Чакай, чакай... ти си мъртъв! (Хипер оригинално) Аз не съм некрофил... Ами сори тогава, ще сме само приятели. ... ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хайде сега щом ще сме приятели иди и ми купи малко житце, че мангалите го изядоха, а и тъпите гарги...
Постскриптум. Мразя хората, които се подмазват. Мразя хората, които се подиграват. И ако не бяхме "приятели" щях и тебе да намразя. ![]() ![]() -------------------- Не Мога Да Бъда Победен.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Добре, че сме причтели. Иначе щях да мразя "умрелия" ти изказ.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Long Live The Friendship!
Какво му е на изказа ми? Червеите изядоха част от мозъка ми, но все още работи! ![]() Аре бе, що все така ми върви - регистрирам се някъде и веднага почвам да се карам с хората! ![]() ![]() -------------------- Не Мога Да Бъда Победен.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
И тука ли,бе!?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мухахахахахахахахахахахахахахахахахахаха
Къде го погребваш - къде възкръсва! ![]() -------------------- Не Мога Да Бъда Победен.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
Уау... покъртително. Трогнат съм. Обичам мъртви хипари, като теб. Ще взема да ти купя житце.
Сеп, педал такъв, миришеш хубаво. -------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
ahah ok interesno predstavqne i o6te po interesni otgovori...
hi ![]() -------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 ![]() |
To аз още не съм се представила как си требе пред хората от форума,ама...Здрасти и от мене
![]() -------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 132 Регистриран: 28-June 04 Потребител N: 541 ![]() |
ee mnogo qko predstavqne! hail i dobre doshul!
![]() -------------------- ![]() Ако можеш да обичаш тъмнината,ще отидеш отвъд смъртта.Станал си Безсмъртен,Тъмнината е Безсмъртна.Светлината се ражда и умира. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
Цитат . Ради Рамщайна бе голям изрод - можели сте да наблюдавате негови изяви на два пъти в СПОКО по БиТиВи туи да не бе6е предаването с буферите от шопско халло |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Мен пари да ми дават няма да участвам в "Споко".
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
lelinoto ,pak izkazva6 mydri misli
ina4e na novodi6lite ne syvsem jivi drugari -welkome za spoko i zapla6taneto vsi4ki sa edinodu6ni ![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 210 Регистриран: 1-April 04 Град: Goreland Потребител N: 442 ![]() |
I toq forum li she usirash??
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Първо - участията в СПОКО не бяха по мое желание, от даскалото ме накараха.
Второ - МЪРТЪВЦИТЕ НЕ СЕРАТ, ТАКА ЧЕ... И, майна, не си мисли че като си си сменил никнейма не те познах ![]() -------------------- Не Мога Да Бъда Победен.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 261 Регистриран: 13-April 04 Град: Варна/София Потребител N: 451 ![]() |
Welcome..
![]() ПОне научи ли малко немски покрай Рамщайн ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не особено...
![]() -------------------- Не Мога Да Бъда Победен.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
hehe .. s toq podpis kak nqma da me poznae6
![]() nadqwam se 4e ne si hypewr gord 4e me pozna ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ама за какво трябва да те познавам - заглавието на темата ти, в която се представяш е същата като ника ти в metalbg.com
![]() ![]() -------------------- Не Мога Да Бъда Победен.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
Браво, twisted Ради Рамщайн!
от доста отдавна не бях чела подобни писания... харесаха ми хайде мъртъв и здрав продължавай в същия дух. -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Rad_Rammsteina @ Nov 16 2004, 08:54 AM) Първо - участията в СПОКО не бяха по мое желание, от даскалото ме накараха. Второ - МЪРТЪВЦИТЕ НЕ СЕРАТ, ТАКА ЧЕ... И, майна, не си мисли че като си си сменил никнейма не те познах ![]() Хмм мен даскалото не може да ме накара и глобата за пушене да платя,и урока по английски да си препиша... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да ама то всички други се отказаха преди мене... и не остана кой друг.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Rad_Rammsteina @ Nov 16 2004, 06:53 PM) Ама за какво трябва да те познавам - заглавието на темата ти, в която се представяш е същата като ника ти в metalbg.com ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Елементарно, Уотсън
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Президент на Република България ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 62 Регистриран: 26-November 03 Потребител N: 335 ![]() |
Харесваш ми, момче! Можем да те вземем на работа в Президентството. Да лъскаш обувки в фояйето, или нещо такова. Все нещо ще измислим.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ооо, за меч ще бъде чест, Господин Президент! Ако разрешите, бих желал да чистя тоалетните - това е съкровената ми мечта!
-------------------- Не Мога Да Бъда Победен.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THERION ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 666 Регистриран: 5-July 04 Град: София Потребител N: 546 ![]() |
Rad 4etox nqkoi nesta ot saita ti nqkoi mi xaresaxa nqkoi ne no sa interesni
![]() -------------------- THERION...
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 01:42 AM |