![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 75 Регистриран: 5-September 13 Потребител N: 4388 ![]() |
Цитат ELECTRIC WIZARD - COME MY FANATICS тука даже нема се опитвам да обяснявам колко е яко, чувайте сами този и дупе-трона ме кефеха супер много преди време, включително и като звук ама писват на даден етап. Включително и като звук. Основният им номер е, че вокалите са по-назад в микса и така китарите звучат по-силно... Виж, Witchcult Today е друга работа, много ме радва. баце, краят на return trip ако ще до края на живота си безспирно да го слушам, нема да ми писне така требва да звучи сяка музика :О АМА! тоо албум требе се слуша на слушалки, или с много читави колони (квито аз нямам) пп: доуптроуна не ме кефи толко много. по-скоро чисто като музика, не говора за продукция и звук |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() LEEEEEEROOOOOOOY JEEEEENKINS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1392 Регистриран: 19-March 09 Потребител N: 3321 ![]() |
аз па веднъж слушах The Tree of Life and Death на diSEMBOWELMENT на здраво и ултра качествено 5.1 и беше някво...
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd July 2025 - 08:18 AM |