![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Ето ги моите..не съм сигурен дали в такъв ред да ги оставя,но ...
INTRO Stampin' Ground - A New Darkness Upon Us Arch Enemy - Enter The Machine The Haunted - Dark Intentions The Haunted - Privation Of Faith Inc Hatesphere - The Beginning and the End Trivium - The End Of Everythin Stonegard - Ghost Circles INTERLUDE Atreyu- An Interlude Pulse Ultra - Interlude Killswitch Engage - And Embers Rise Killswitch Engage - Without A Name Killswitch Engage - Prelude Entombed - Intermission Zao - I Lay Sleepless in My Grave Kuln - 13 Kuln - 03 Kuln - 07 Soulfly - I, II, III, IV, V Snot - 313 Snot - Get Some O' Deez Snot - Get Some Keez OUTRO Stampin' Ground - Mantra Of A Dying World Heaven Shall Burn - Risandi Von Heaven Shall Burn - Deyjandi Von Walls Of Jericho - To Be Contiued Hatebreed - Perseverance - Outro Kuln - Nan Di Tan Gaun Rage - Lunatic |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Intro:
всички на Rhapsody от Legendary Tales до Power Of The Dragonflame, вкл. Luca Turilli - To Magic Horizons и Aenigma Domine - всичките, особено The Legend Of The Power Supreme Arachnes - Prelude Blind Guardian - War of Wrath Dimmu Borgir - Fear And Wonder Cradle Of Filth - At The Gates Of Midian Wuthering Heights - Gather Ye Wild Gamma Ray - Welcome Dreamtale - The Dawn Kamelot - New Allegiance Dissection - At The Fathomless Depths Arch Enemy - Enter The Machine Dragonlord - Vals De La Muerte Interlude: Cradle Of Filth - Damned In Any Language Cradle Of Filth - The Mordant Liquor Of Tears Cradle Of Filth - The Graveyard By Moonlight Cradle Of Filth - Portrait Of The Dead Countess Rhapsody - Virgin Skies, Deadly Omen и Heroes Of The Lost Valley Symphony X - On The Breath Of Poseidon Luca Turilli - Zaephyr Skies Theme Sonata Arctica - Reckoning Day, Reckoning Night Ensiferum - Mourning Heart Cradle Of Filth - Portrait of the Dead Countess Heavenly - The Ritual Outro: Dimmu Borgir - Perfection Or Vanity Cradle Of Filth - End Of Daze Dissection - No Dreams Breed In Breathless Sleep Finntroll - Svampfest Raventhrone - Final Farewell -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
S.O.D. - March Of The S.O.D.
[/темата] -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Intro:
SaXoN-The Crusader Prelude, Metalhead Outro-King Diamond-Sorry Dear ![]() Samo za tiq se seshtam. -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
Ами..това, което ми изникна още докато прочета заглавието беше интрото на
On Thorns I Lay в албума Mesmerized by the Sirens. За всичко друго трябва да го чуя и да кажа да фе верно това е яко:")) Като попадна ще си кажа. -------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 220 Регистриран: 17-February 05 Град: Sf Потребител N: 746 ![]() |
Интрото на Disbelief - 66 е размазващо. Също така на Morgul - Mask of Sanity и Crematory - Reflexionen и Resurrection, ...за тях се сещам сега.
-------------------- hold on to the thread
the currents will shift guide me towards you know something's left and we're all allowed to dream of the next time we touch.......... you don't have to stray two oceans away waves roll in my thoughts hold tight the ring... the sea will rise... please stand by the shore... I will be... I will be... there once more......... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
Цитат(```````` @ Sep 6 2005, 10:04 PM) Ами..това, което ми изникна още докато прочета заглавието беше интрото на On Thorns I Lay в албума Mesmerized by the Sirens. За всичко друго трябва да го чуя и да кажа да фе верно това е яко:")) Като попадна ще си кажа. И аз се сетих за една прелюдия, именно на On Thorns I Lay от Future Narcotic... -------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
В момента ми идва наум едно прекрасно интро на Machine Head - Enter The Phoenix. Също нещо много любимо - Elegy на Conception...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
любим Interlude? ....много неща се разбират под интерлюдия....
ина4е Intro - Biohazard - Tears In Blood Outro - Funeral For A Friend - Escape Artists Never Die тея ми идват на ум веднага |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Ебаси яката тема и аз да не мога да се сетя нищо (е верно той WoI ги е изброил повечето яки, ама все пак). Сещам се само за интрото към Silent Force, на WT но и то не се сещам как се зовеше, ама така е като не помня имена
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 112 Регистриран: 14-August 05 Град: Sofia Потребител N: 899 ![]() |
За Intro, първите неща които веднага ми изникват са DIRE STRAITS - Money for Nothing и N!RVANA - Smells Like Teen Spirit...
-------------------- Straight xXx Edge is for losers - like you and me
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Цитат(Creep @ Sep 8 2005, 12:38 AM) За Intro, първите неща които веднага ми изникват са DIRE STRAITS - Money for Nothing и N!RVANA - Smells Like Teen Spirit... До колкото аз разбирам темата - става въпрос за цели песни, които играят ролята на Intro, Outro... И въпреки това, моментите, които си изброил в тези песни са наистина култови. ![]() Аз лично не мога да дам в момента мнението си по въпроса. Ако се сетя за нещо различно от това в списъка на Ицо ще пиша. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Дам feather обясни. Ако имах предвид интро на песен щях да напиша интро НА ПЕСЕН
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
Цитат(feather @ Sep 7 2005, 11:59 PM) Цитат(Creep @ Sep 8 2005, 12:38 AM) За Intro, първите неща които веднага ми изникват са DIRE STRAITS - Money for Nothing и N!RVANA - Smells Like Teen Spirit... До колкото аз разбирам темата - става въпрос за цели песни, които играят ролята на Intro, Outro... И въпреки това, моментите, които си изброил в тези песни са наистина култови. ![]() Аз лично не мога да дам в момента мнението си по въпроса. Ако се сетя за нещо различно от това в списъка на Ицо ще пиша. ![]() а ясно, грешно съм разбрал на4и... ама да беше задал по-добре темата Бориславе Intro: Pizza - Intro Interlude: Spot - Chan Vs. Lee Poison The Well - Horns And Tails Outro: Catch 22 - 1 2 3 4, 1 2 3 4 тез за сега.. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 311 Регистриран: 22-August 05 Град: The Enchanted Lands Потребител N: 908 ![]() |
Интрота:
Всички на Рапсоди и Лука Турили и Dragonland - A Hundred Years Have Passed Интерлюдии: Dragonland - The Book Of Shadows Part 1 - A Story Yet Untold Aутрота: Dragonland - I Am One With All |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 330 Регистриран: 18-April 04 Град: Bulgaria, Sofia Потребител N: 457 ![]() |
Ъ може л да обясните за мен какво значи Interlude ?
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(ThrashIsNotDead @ Sep 8 2005, 09:21 PM) Ъ може л да обясните за мен какво значи Interlude ? ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1361 Регистриран: 1-April 05 Град: София Потребител N: 784 ![]() |
Още един глас за Rhapsody и Luca Turilli.Отделно Fear and Wonder на Dimmu Borgir и Black Moon Overture на Nokturnal Mortum.
-------------------- In his head a thunderous
Cry of desperation Tearing voices from his past Scream for his attention |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
intro
Sentenced - Kaamos Crematorty - Bequest Of The Wicked Crematorty - Maze Helloween - Deliberately Limited Preliminary Prelude Period In Z interlude Therion - Interludium Sentenced - Burn outro Catamenia - Outro -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
и понеже сега го слушкам интерлюдия номер 2 в 'the black halo'... много ми харесва гласа на женицата съчетан с акордеона. ако беше малко по дълга щях да си измисля танц.
-------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
"The Ascension", интрото към "King of Kings", най-новата песен на ManOwaR!!!
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Не ми се иска да изброявам, защото имам доста любими неща, а и вие вече посочихте голяма част от тях. Според мен Rhapsody имат най-добрите интрота и интерлюдии. Cradle Of Filth също трябва да се споменат, както и Therion.
-------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Badmotorfinger ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 598 Регистриран: 6-January 05 Потребител N: 713 ![]() |
Мързи ме да мисля за интерлюдии и аутро-та, ама определено любимото ми интро е това на Amorphis - Tales from a Thousand Lakes
-------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
Като видях аватара на Ролф се сетих, че и Рънинг Уайлд имат много готини епично-маршови въведения към повечето им албуми ( като например Маскарейд, Райвълри, Пайл ъф Скалс, Порт Роял).
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
малко съм боса тука,сещам се само за няколко на Kamelot-Interluse I (Opiate Soul),Interlude II (Omen),Interlude III (At The Banque),
Interlude IV (Dawn) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 54 Регистриран: 19-August 05 Потребител N: 905 ![]() |
Абе не съм слушала много интрота и онтрота,ама ми харесва инторто и онтрото на албума на Тристания-Widow`s Weeds.Интрото се казва Preluolium,а онтрото се назовава Postluhum
-------------------- A snowy owl above the haunted waters
poet of ancient gods Cries to tell the neverending story prophecy of becoming floods An aura of mystery surrounds her the lady in brightest white Soon the incarnate shall be born The Creater of the night Deep dark is his Majesty's kingdom A portent of tomorrow's world There shall the liquid give Him power The red-eyed unborn lord |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Demons & Wizards - Intro - "Rites of Passage", Outro - "Chant"
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() noctambulant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1754 Регистриран: 6-April 06 Град: София Потребител N: 1273 ![]() |
Arch Enemy - Enter The Machine
Beneath the Massacre - Untitled Kamelot - New Allegiance Ancient Rites - Crvsade -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
Excrementory Grindfuckers - How II Make A Grind
![]() никой не може да бие това ![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Оллеелее
Незнам ! -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 1st July 2025 - 08:28 PM |