![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Клавиристът Per Wiberg вече не е част от състава на шведските прогресари OPETH, а решението му да напусне поради наличие на лични ангажименти е подкрепено и от останалите музиканти. В момента бандата прослушва потенциалния му заместник, чието име ще бъде обявено в скоро време.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 92 Регистриран: 6-March 10 Потребител N: 3759 ![]() |
Това е ужасно! Може би най-смисленият музикант напусна групата.
-------------------- The dead have taken my soul...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 967 Регистриран: 7-July 09 Град: Транай Потребител N: 3491 ![]() |
O.o Най-смислен музикант при Опет е клавириста? Особено с партиите, които през повечето време са лежащи хармонии или просто подпират чистите вокални лини с терци и квинти? Разбирам да беше казал това за Арктурус примерно, но за Опет, ба и странното звучи. Знам ли като знам, че Микаел е писал 99% от музиката, някак си всеки един от членовете в тази банда би бил заменим с изключение на мистър Акерфелд.
-------------------- И низвергнахме из нашего ума Токийского Хотела... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() АnatheManiac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2625 Регистриран: 17-January 08 Град: Between Elation And Despair Потребител N: 2543 ![]() |
^, +1! Стократно!
-------------------- And they do arose me
And I do watch how this weather Forever will stay In my frozen heart I wear the mourning as I know the world is false... "Най-голямото извинение на Бог е, че не съществува." (Стендал) "По-добре да умреш заради нещо, отколкото да живееш заради него. Аз просто си търся причина да умра." (Питър Стийл) ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd August 2025 - 05:31 PM |