![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
guitar ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 920 Регистриран: 20-January 03 Потребител N: 15 ![]() |
лигафффффффффф олигаффффффффффффффффф фвеоигвергревобхетйхевхрйвоерхйверхгдфкхкерорхкок350-дкфйхдфксх;дфхед'фхклдгйнд
![]() ерхяиерйгхдфскхла;дфхлкфгйхргйхргдсдфг ервт сдф вСЕДТ вс сдфгаа дфхпйа ![]() грехеркхкеоккхгоаеркхокерохкроекхоеркхоерхоекрохкдфоигбодфигхоиерохиеорхоркходфкхд ![]() бабкабеабкакблдафблдфкблкдалкфбдфкхбйдфнйнйй рех ерхбер г0а-вер9т 324=г сдфкбсдф хбас сдф'хлдф хафдх шфгшр рхфшхл рехлф бхадф,х басдкк хгдфхкдф бн,дфбшд фгрешххф дхдшкб дф-хи ерхну фдбндфалг щгр ехджд нгн тргн дфн дфх дфнд фкс г;дфкагш фгдашггдфгхкдфхкдф хадфхкдшрфх ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 195 Регистриран: 5-March 05 Потребител N: 759 ![]() |
Хаха, всичко разбрах!!!!!!
![]() блалаблалблаблаблабалблабблабалблаблаблабла бръм бръм аз пчеличка съм /Мечо Пух/ -------------------- Abandoned by the Light
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 40 Регистриран: 1-March 05 Потребител N: 756 ![]() |
blalalalal!!!!!!
сори че не го написах с бг букви ама му се губи смисъла такаааааа нямам ко да праяяяя и ме избива яко лигааааааааааааааааааааааа п.п. колко е зле да си флюбен ![]() -------------------- ...:::::FoReVeR YoUr EyEs Will HolD The MeMoRy:::::...
![]() ![]() Не се заяждам с теб, просто изразявам мнение, различно от твоето! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 248 Регистриран: 23-October 04 Потребител N: 638 ![]() |
ХАХАХАХАХА ТИ ДА НЕ СИ ВЛЮБЕНА лелей хаха аз пък си имам гадже представи си:)
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
guitar ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 920 Регистриран: 20-January 03 Потребител N: 15 ![]() |
Цитат(Murderdoll @ Mar 9 2005, 10:55 PM) колко е зле да си флюбен ![]() нали... ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 40 Регистриран: 1-March 05 Потребител N: 756 ![]() |
хахах ае има нещо такова не винаги е зле
щото ако е споделено няма как да е зле просто ако не е обаче мноо яко шит се получава ![]() -------------------- ...:::::FoReVeR YoUr EyEs Will HolD The MeMoRy:::::...
|
|
![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
Любовта е много коварно нещо според мен. Понякога носи само страдание..а и някога много се разочароваш от човека до себе си..което , не мислите ли, че е много кофти?!
Да си влюбен е хубаво..ама и то си има отрицателните страни Да си без приятел пък или приятелка също си има предимствата, стига да не ти писне да си сам:) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ухх тука нещо мноу на любоф го обърнахме
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ...:::::FoReVeR YoUr EyEs Will HolD The MeMoRy:::::...
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
да бе верно.. яйде стига!! аз съм LoveHater
![]() ![]() ![]() хъм.. шитти :/ не съм в настроение да се лигаВАААааааааааааааа ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 236 Регистриран: 20-July 04 Град: Sofia Потребител N: 564 ![]() |
Стига бре..."За целувки и любофф всеки е готоов"-пеейки
-------------------- В пустинята видях човек-гол,озверял,клечеше на земята и стискаше сърцето си,и го ядеше."Добро ли е,приятелю?"-му казах аз."Горчиво е"-отвърна той."Но ми харесва,защото е горчиво и е мое."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 366 Регистриран: 15-March 04 Потребител N: 427 ![]() |
Dneska, bez da iskam si izbursah guza za purvi put s liavata ruka. Dosta stranno beshe, naistina.
-------------------- Exchanging skin for gold. Call 555-655-SUCKIT.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Баси готината тема!
Един въпрос ме гложди... като гладен циганин-джанка. Винаги съм се чудил, каква е вероятността в проценти да паднеш, ако седиш на един крак и пръднеш? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 502 Регистриран: 14-May 04 Град: София Потребител N: 486 ![]() |
Ми това лесно може да се провери!Застани на един крак и даваи смели!Само си отвори ъстата,че от ударната вълна може да ти се пукнат тъпанчетата на ушите!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- A TOUCH OF EVIL
Please set me free I can't resist a Touch of Evil |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 720 Регистриран: 29-April 10 Потребител N: 3818 ![]() |
-------------------- Are you watching c l o s e l y ? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() gavrīēl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1005 Регистриран: 9-November 09 Потребител N: 3624 ![]() |
Ха-ха,не ти излиза от главата ли?
![]() -------------------- Suffers the beaten ground of idioglossia; we talk but we do not speak. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 720 Регистриран: 29-April 10 Потребител N: 3818 ![]() |
в известен смисъл да.Става ми гадно като я слушам и като знам за к`во става на въпрос
![]() -------------------- Are you watching c l o s e l y ? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1366 Регистриран: 13-June 10 Град: София Потребител N: 3861 ![]() |
^Пусни си някоя песен на Азис. Така ще почнеш да се чудиш върху някои други неща в този живот и ще забравиш съвсем за тая песен.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 622 Регистриран: 31-August 10 Град: In a laundry room Потребител N: 3928 ![]() |
Уредих се за Kорпиклаани! Йеаааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааах!
-------------------- Anar kaluva tielyanna!
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 31st July 2025 - 11:15 PM |