![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Core Dweller ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 991 Регистриран: 31-March 09 Град: Горна Малина Потребител N: 3337 ![]() |
И така,видях такава тема в друг форум и ми се стори доста забавна.При все,че човек би могъл да открие доста нови групи,а освен това да види какво мислят останалите за групите,които слуша.
Просто давате оценка от 1 до 10,според това до колко ви харесва дадената песен(умолявам хората,да изслушват целите песни,които не са чували,за да бъдат обективни).Можете да гласувате за песни,които са по-назад в постовете.Ако искате обосновете се,защо давате дадена оценка,но може и без обосновка. Когато напишете оценка,поствате ново видео,за да може следващият да даде оценката си. И така,започвам:Orpheus-For All It's Worth |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 686 Регистриран: 27-June 08 Град: The Other Side Потребител N: 2821 ![]() |
Давам му седмица, понеже си звучи добре, малко над средното ниво, но не е от песните, които ще ме грабнат, или ще ги слушам всеки път с голям ентусиазъм.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 418 Регистриран: 21-November 10 Град: Hangar 18 Потребител N: 3984 ![]() |
Наистина звучи малко стандартно.От мен има 6.
http://www.youtube.com/watch?v=fliA5Hr8PeA -------------------- Оценявайте ме, глисти, к'во като съм гъз за вас ? But you can't take the edge off that knife, no, Sir! Едно страдание безлично, жалко, безразлично, там негде по средата на истината и лъжата... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
В първия момент прочетох rape my song...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Core Dweller ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 991 Регистриран: 31-March 09 Град: Горна Малина Потребител N: 3337 ![]() |
За КУРСК давам 7/10,само заради руските вокали.Някак,не го харесвам този език за метъл музика.Иначе песента ми хареса много.
Dead End Finland-Fields Of Silence |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 418 Регистриран: 21-November 10 Град: Hangar 18 Потребител N: 3984 ![]() |
Това е добро.8.
http://www.youtube.com/watch?v=VGFru8yyYIw...E7775731BC01FAF Курск пеят на руски,защото пеят почти само за комунизма в Русия. -------------------- Оценявайте ме, глисти, к'во като съм гъз за вас ? But you can't take the edge off that knife, no, Sir! Едно страдание безлично, жалко, безразлично, там негде по средата на истината и лъжата... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
^10/10. Разби ме, пък и вече втора група харесвам от темата, гг.
Моето предложение е; http://www.youtube.com/watch?v=8j6qzFWDbqw -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1366 Регистриран: 13-June 10 Град: София Потребител N: 3861 ![]() |
^По принцип не съм фен на този стил, но това парче има някакъв чар, саунда е доста здрав също така (китарите имат доста яка бленда)! Давам му 7.5/10
Моето предложение: http://www.youtube.com/watch?v=HjJAEz__Ol4 -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
^
Добро звучене, хареса ми, но не можа да ме спечели за по - дълго време. 6,5/10 http://www.youtube.com/watch?v=aZyDF49h_-Y -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 967 Регистриран: 7-July 09 Град: Транай Потребител N: 3491 ![]() |
Малко ми звучи като за OST към тийн комедия. Добър аранжимент, на моменти ми избива в припева на ранните Soundgarden. 7/10 най-вече заради добрата продукция и аранжимент.
CSSO ![]() -------------------- И низвергнахме из нашего ума Токийского Хотела... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 686 Регистриран: 27-June 08 Град: The Other Side Потребител N: 2821 ![]() |
Японска лудост! :Р 4 му давам, ако трябва да подходя сериозно... Ако не - 8. :Р Баси изродения хаос!
![]() Ето от мен нещо по-сериозно: Asesino |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Долна чорба ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 894 Регистриран: 17-May 11 Град: София Hate City Потребител N: 4095 ![]() |
^^^ Не е лош тоя проект, ама нещо му липсва Juan Brujo най-вероятно хахахахаха и чичо Шейн, ох чичо Шейн хахаха давам му 7/10
http://www.youtube.com/watch?v=amqmpcCeWWM ![]() -------------------- Stay positive!!! Negative HARDCORE is the real positivism.
ПО ПЪТЯ СИ СМЕ ПОЕЛИ УЛТРАСИ ЧЕРВЕНО-БЕЛИ ЕДИН ДО ДРУГ СМЕ СТРОЕНИ ПОЛУДЕЛИ И СМЕЛИ ЗА ЧЕСТТА НА РОДИНАТА ЗА ЦСКА И ДРУЖИНАТА ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕМ ТУК ВИНАГИ ЕДИН ДО ДРУГ!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 106 Регистриран: 28-December 10 Потребител N: 4005 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1206 Регистриран: 28-January 09 Потребител N: 3233 ![]() |
По принцип не съм от най-отдадените фенове на бандата, но парчето ме грабна най-вече с разбиващото интро.
![]() http://www.youtube.com/watch?v=csYBwZPCleY EDIT: Произнесох се за предложението на Twilightfall. :] |
|
|
![]()
Коментар
|
|
King Кobra 6/10,защото ми звучи прекалено рок.
Epica 7/10 Всичко е прекрасно,с изключение на дразнещите женски вокали. Crocell-I Know the Taste of Your Tears |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Сори,ама това е суперстандартно.Има 5 заради добрата обложка.
http://www.youtube.com/watch?v=Bb3ep6YW0JI Продължавам с групите от свитата на Мастодон. -------------------- Оценявайте ме, глисти, к'во като съм гъз за вас ? But you can't take the edge off that knife, no, Sir! Едно страдание безлично, жалко, безразлично, там негде по средата на истината и лъжата... |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Долна чорба ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 894 Регистриран: 17-May 11 Град: София Hate City Потребител N: 4095 ![]() |
^ Лично на мен не ми харесва
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Stay positive!!! Negative HARDCORE is the real positivism.
ПО ПЪТЯ СИ СМЕ ПОЕЛИ УЛТРАСИ ЧЕРВЕНО-БЕЛИ ЕДИН ДО ДРУГ СМЕ СТРОЕНИ ПОЛУДЕЛИ И СМЕЛИ ЗА ЧЕСТТА НА РОДИНАТА ЗА ЦСКА И ДРУЖИНАТА ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕМ ТУК ВИНАГИ ЕДИН ДО ДРУГ!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 967 Регистриран: 7-July 09 Град: Транай Потребител N: 3491 ![]() |
11/10 за това "комерсиално" парче. Все по-рядко излизат такива албуми, които да те "разстрелят" с идейност от раз.
Един кавър от мен, свързан с безброй спомени по младост. -------------------- И низвергнахме из нашего ума Токийского Хотела... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ти пък да нацелиш любимото ми парче на Carcass
![]() Во Царствии Твоем,има 10/10.Един от най-добрите кавъри. http://www.youtube.com/watch?v=BFKSIigVTLw -------------------- Оценявайте ме, глисти, к'во като съм гъз за вас ? But you can't take the edge off that knife, no, Sir! Едно страдание безлично, жалко, безразлично, там негде по средата на истината и лъжата... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
^10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000/10 Ето това мисля, че е най-невероятното нещо, което е пускано в тази тема, това е и най-великото нещо, което човек може да чуе. blood, извинявай, че те обиждах, жив и здрав да си!!! Преди всичко сме горди българи!!! България над всичко!!! http://www.youtube.com/watch?v=hnUQVMu4ChA
![]() -------------------- Stay positive!!! Negative HARDCORE is the real positivism.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1366 Регистриран: 13-June 10 Град: София Потребител N: 3861 ![]() |
^, ^^ Не мисля, че тези две творби трябва да бъдат оценявание изобщо. Ясно е, че тези композиции са повече от "просто парчета за слушане". България над всичко!
Да видя мнението ви за следното нещо: http://www.youtube.com/watch?v=gKvOBQ6wCEI -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Някак,много стандартно ми звучи,но готина банда все пак.Затова 7/10
Горните песни не мисля да ги коментирам. http://www.youtube.com/watch?v=aO5MFhKo8U4 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
-------------------- Оценявайте ме, глисти, к'во като съм гъз за вас ? But you can't take the edge off that knife, no, Sir! Едно страдание безлично, жалко, безразлично, там негде по средата на истината и лъжата... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1176 Регистриран: 10-May 10 Потребител N: 3823 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хммм... не знам защо като ги чух се сетих за групата и линка, който поствам. За песента - 6/10 ... може би малко над средното ниво или просто "не е моята чаша с чай".
ДЖ-дждждж-ДЖДЖ -------------------- И низвергнахме из нашего ума Токийского Хотела... ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 16th July 2025 - 01:04 PM |