![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() АnatheManiac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2625 Регистриран: 17-January 08 Град: Between Elation And Despair Потребител N: 2543 ![]() |
Новият албум на британските легенди Anathema ще излезе на 5 септември. Той ще се нарича "Falling Deeper" и според музикантите е логично продължение на акустичния запис с преработени версии на стари парчета - "Hindsight".
"Falling Deeper" ще съдържа съвсем нови аранжименти на песни от ранния период на групата, величествени и ефирни, с красиви вокални аранжименти и китарен звук, градени около магнетично пиано и мощна ритъм секция. От лагера на Anathema споделят, че новото издание ще се хареса както на новите, така и на старите фенове на групата. В него ще чуем музикални и текстови преработки на песни като "Crestfallen", "Kingdom" и "Sunset Of Age". Специалната изненада е новата версия на акустичната класика "Everwake", записана с помощта на вълшебния глас на Anneke Van Giersbergen. "Falling Deeper" е продуциран от Danny Cavanagh, а записите и миксирането (дело на Andrea Wright) са протекли в легендарното студио Parr St Studios в Ливърпул, където са работили артисти като Echo, Elbow и Coldplay. Оркестралните аранжименти са поверени на Dave Stewart, който работи с групата и по записите на "We're Here Because We're Here". По думите на Danny Cavanagh "Falling Deeper" е: "един реверанс към миналото и същевременно поглед към бъдещето, със звучене, създадено да ви пренесе в сърцето на настоящия момент''. ![]() -------------------- And they do arose me
And I do watch how this weather Forever will stay In my frozen heart I wear the mourning as I know the world is false... "Най-голямото извинение на Бог е, че не съществува." (Стендал) "По-добре да умреш заради нещо, отколкото да живееш заради него. Аз просто си търся причина да умра." (Питър Стийл) ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() АnatheManiac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2625 Регистриран: 17-January 08 Град: Between Elation And Despair Потребител N: 2543 ![]() |
-------------------- And they do arose me
And I do watch how this weather Forever will stay In my frozen heart I wear the mourning as I know the world is false... "Най-голямото извинение на Бог е, че не съществува." (Стендал) "По-добре да умреш заради нещо, отколкото да живееш заради него. Аз просто си търся причина да умра." (Питър Стийл) ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2160 Регистриран: 19-February 09 Град: Sofia Потребител N: 3269 ![]() |
Мисля, че прекаляват.
Сериозен трън в очите ми е Sunset of Age. Аз я предпочитам така. Засега ми допадна единствено ...Alone. Недоумявам защо са променили заглавието на J'ai fait une promesse (I Made A Promise). |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 4th August 2025 - 10:01 PM |