![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 558 Регистриран: 3-September 09 Град: София Потребител N: 3551 ![]() |
Здравейте!
За тези, които не ме познават, казвам се Момчил и скоро завърших магистратура по психология в СУ. Сега съм се запътил да ставам доктор и по този повод реших да направя едно изследване за компютърните игри и начина, по който влияят на хората (специално за това изследване търся субективно мнение). За тази цел са ми необходими геймъри, които са готови да си поприказват в рамките на половин час с мен по скайп. Не хапя и в общи линии задавам кратки въпроси, на които всеки може да реши дали и колко дълго да отговаря. Освен това всички данни, които получа ще са събрани в един общ файл за обработка, в който няма да има имена. Положителната страна на това е, че всеки ще остане анонимен. Отрицателната е, че няма да мога да дам персонална обратна връзка на никого, но за сметка на това ще пратя на всички участници копие от цялостните резултати. Ако има геймъри (в най-широкия смисъл на думата, т.е. хора, които сядат дори веднъж на седмица да разцъкат тетрис на компа, също ме интересуват), които имат желание да се включат в изследването и да си поговорим за компютърните игри (аз самият съм доста запален и затова си избрах тази тема, както и поради сравнително слабия научен интерес към нея) ще съм им много задължен, ако ми пишат. skype: edhelmegil skype name: Mor Galad Обикновено съм на линия след осем вечерта. Най-вероятно ще събирам данни в рамките на една седмица, т.е. до другия четвъртък. GG! -------------------- Има две неща на този свят, които не ни се налага да постигаме сами - смъртта и простотията. Те са ни даденост.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Не минавам за някакъв отявлен геймър, но не е като да не съм си харчил парите по зали едно време... Пък и ти трябват резултати от доста хора, така че, стига да съм полезен, с удоволствие ще помогна.
Пък и на кого не му се говори за игри в крайна сметка ![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Няма да ме пропуснеш, нали? :>
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Core Dweller ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 991 Регистриран: 31-March 09 Град: Горна Малина Потребител N: 3337 ![]() |
Вътре съм,защото съм денонощно пред някоя игра.Ще пиша,когато влезеш.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 558 Регистриран: 3-September 09 Град: София Потребител N: 3551 ![]() |
Благодаря на изявилите желание толкова бързо!
Само искам да добавя, че след осем са часовете, когато винаги съм в скайп, а иначе ако за някой от вас е удобно друго време няма проблем да напише в тази тема ден и час и аз ще съм на линия, стига да ме предупреди поне ден по-рано. -------------------- Има две неща на този свят, които не ни се налага да постигаме сами - смъртта и простотията. Те са ни даденост.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Ми айде влизай де, мани ги тия петдневни предизвестия :>
Хейтбрийдъре, бих посъветвал да си хванеш приятелка майна. -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Core Dweller ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 991 Регистриран: 31-March 09 Град: Горна Малина Потребител N: 3337 ![]() |
Не приемам забележки от неудачник.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Неудачник на 20 години хохохохохо
още си държа на думите по-горе ;д -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ех, де да поумняваше с годините, но уви.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Стига сте спамили бе!
-------------------- Има две неща на този свят, които не ни се налага да постигаме сами - смъртта и простотията. Те са ни даденост.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
По тематично ще е да се предизвикате на дуел на някоя игра
![]() -------------------- Има две неща на този свят, които не ни се налага да постигаме сами - смъртта и простотията. Те са ни даденост.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Няма жива душа дето да ме барне на ЦС тука.. :>>>
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Познавам една мацка, дето ще те напука. :Д
Сори за спама, тези дни се очертава да не съм много в нас, инак ако после имам време и аз ще се джойнна ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тъй и тъй ще спамим, блъде, ще те счупя на кънтър. Нищо, че не съм играл 10 години в гимназията бях състезател.
-------------------- Има две неща на този свят, които не ни се налага да постигаме сами - смъртта и простотията. Те са ни даденост.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Добавих те, не знам колко човека ти трябват, мога принципно да ти осигуря още двама наистина много играещи.
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Много съм благодарен на Светъл, че ми намери и други участници, както и на всички, които се включиха. Като дойда в София ще ви събера на по бира.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Ако напишеш публично въпросите може еи аз да се включа, има няма играя от 15-17 години почти всеки ден по малко/много.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 09:57 PM |