![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 2 Регистриран: 9-May 03 Град: Lqskovec Потребител N: 99 ![]() |
Hora znam che povecheto ste qki metali.Az sushto go slusham i mnogo go cenq, no vupreki tova si ostavam rokadjiq.Kakto i da e, tazi tema e za drugo neshto.Ima edna dosta izvestna no pozabravena veche grupa narechena The Doors sus edin legendaren vokal(poet) Jim Morrison.Obojavam tazi grupa i iskam da chuq vasheto mnenie za neq i za legendata Jim!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Anti-Everything ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 536 Регистриран: 4-May 03 Потребител N: 91 ![]() |
Цитат(FrEeBiRd @ May 9 2003, 05:36 PM) Hora znam che povecheto ste qki metali.Az sushto go slusham i mnogo go cenq, no vupreki tova si ostavam rokadjiq.Kakto i da e, tazi tema e za drugo neshto.Ima edna dosta izvestna no pozabravena veche grupa narechena The Doors sus edin legendaren vokal(poet) Jim Morrison.Obojavam tazi grupa i iskam da chuq vasheto mnenie za neq i za legendata Jim! ![]() Много добра група, музиката им е страшно мелодична, ако не сте слушали нищо от тях, пуснете Raiders in the storm.Не е толкова позабравена, Доорс винаги ще си останат легенда. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Винаги ще ги помня като едни от класиците! Страхотна група бяха...
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хекър ![]() Група: Потребители Коментари: 44 Регистриран: 21-February 03 Потребител N: 49 ![]() |
Дааа, рока е изрудски и макар да съм му голям фен все още не ми е останало време да чуя повече
от The Doors. Ама мога да ти кажа едни лубими прогресив ,алтернатив рок групи. Сред фаворитите ми са Oasis ,the Strokes , Radiohead(не толкова рок ,по скоро са много алтернативни) ,Travis , NIck Cave & the Bad Seeds ,Pearl jam ,Faith No More (жако че ми се разби харда и вече нищо нямам) и накрая Coldplay-parachutеs,тагава още малко хора ги бяха чували ,сега не мога да ги понасям. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 17 Регистриран: 24-September 06 Град: u nas Потребител N: 1589 ![]() |
![]() -------------------- LIFE AFTER DEAD
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Може и аз да се бъркам но май нито една от изредените по-горе групи няма такава песен...
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 651 Регистриран: 6-March 06 Потребител N: 1200 ![]() |
е те са си класика не може просто да не ми харесват
-------------------- I sold my soul for Heavy Metal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 401 Регистриран: 25-October 05 Град: Хангар 18 Потребител N: 996 ![]() |
По едно време само тях слушах
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 487 Регистриран: 26-July 06 Потребител N: 1476 ![]() |
Поздрав за всички, които харесват или са слушали The Doors (като мен), със Strange Days!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 38 Регистриран: 24-May 06 Потребител N: 1360 ![]() |
Ами това е задължителна група за един рокаджия
![]() Учудвам се,че темата е от месеци,а има само няколко мненийца... ![]() Аз сега видях,датата ли е объкана или темата е от 3 години. Ужас ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() wizard of 40. Oz ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 621 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 965 ![]() |
Нито съм "рокаджия", нито нещо подобно, но The Doors е нещо велико и истинско -- спор няма, както и една от любимите мои. Няма втора такава просто, това е зората на стил в музиката. Тъжна история, ала хората трябва такива групи да слушат, а не посредствени, фантазирани и долнокачествени бандички, нуждаещи се от някой отчаян лев и слава, които се въртят с тонове от повредените и заблудени мислови процеси на мнозинството, както се убеждаваме за пореден път.
-------------------- no matter how far a jackass may travel, it will never return as a horse.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
яко зациклят намоменти, но е разбираемо
![]() -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Прослушах ги чак в последно време. Доста са сериозни - радват ме
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 117 Регистриран: 14-March 06 Град: Veliko Turnovo Потребител N: 1213 ![]() |
Изобщо не са забравени според мен и за мен. Аз с тях прослушах рок и имам велики спомени. Признавам си скоро не съм ги слушала-имам само касетки а нямам на какво да ги слушам-не че се оправдавам де. А Джим си е велик просто. Знам че имаха някакви опити на скоро да се съберат и да свирят ама едвали ще е същото-не.
-------------------- Животът е илюзия - нека помечтаем!!!!
www.art-utopia.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 401 Регистриран: 25-October 05 Град: Хангар 18 Потребител N: 996 ![]() |
^Е той даже Морисън да беше жив, пак нямаше , да е същото...след толкова години всичко се променя.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Велика група! Едно време в продължение на дълъг период ми бяха в Топ 3 на най-слушаните неща.
-------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
Никога не са ми били любимци, но ги харесвам. Противно на повечето гледни точки според моята са усмихнати. И понякога и мен ме карат да се усмихвам.
Летящи са! ![]() -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 54 Регистриран: 24-September 06 Потребител N: 1590 ![]() |
Доста често ги послушвам
![]() -------------------- I died to become immortal
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 12:02 AM |