Metal World - Българският метъл портал Гласувайте за сайта в BG Top

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Forum Rules ПРАВИЛА - прочетете преди да пишете!
2 страници V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> Дебют на LUCA TURILLI'S RHAPSODY
Artillery
коментар May 8 2012, 12:04 PM
Коментар #31

Просветен

Група: Потребители
Коментари: 277
Регистриран: 25-October 08
Град: Battlefield
Потребител N: 3064

Е да де, нямах предвид точно лишен от всякакъв смисъл, мисълта ми беше, че ето нпаример споменатия по-горе клип на Power Of The Dragonflame който също не може да се каже, че е безмислен, ама всеки път като си го пуснеш и правиш Bitch please физиономия нали wink.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
SPYBORG
коментар May 12 2012, 02:04 AM
Коментар #32

Прослушващ метъл
**

Коментари: 122
Регистриран: 17-July 11
Град: Добрич
Потребител N: 4127

Този Conti си го бива! В наши дни изключително рядко се появяват толкова добри вокали. Най-често се случва да отсвириш някоя нова банда, само заради тъпия вокал. Та дори и стари групи, които сменят вокалите. Но в този случай с радост мога да кажа, че заменката е качествена. Клипът с нищо не ме впечатли, но това е нормално. Вече съм се примирил, че метъл бандите не могат да правят клипове. Естествено има и редки изключения. За свое успокоение го отдавам на липсата на средства в този музикален жанр.

--------------------
Не всичко, което има бузи е лице!

+Quote Post
Midnightsun
коментар Jun 21 2012, 08:43 PM
Коментар #33

virtual sentinel

Коментари: 692
Регистриран: 28-February 08
Град: София
Потребител N: 2612

Албумът направо отвява! bowdown.gif

--------------------

+Quote Post
Aresius
коментар Jun 23 2012, 10:46 PM
Коментар #34

Просветен

Коментари: 311
Регистриран: 22-August 05
Град: The Enchanted Lands
Потребител N: 908

Нистина отвява! icon_headbang[1].gif
Е, всъщност не съм изненадан, очаквах че ще ми хареса. Но също така очаквах, че ще има места в албума, които ще трябва да ги чуя доста пъти, за да мога да свикна с гласа на Александро, а се оказа, че няма такивва места - тоест нямам никакви проблеми с гласа му. Момчето си пее та са къса. Сега мога да кажа със сигурност, че диапазонът на гласа му е доста по-голям от този на Фабио. Може би с цяла октава! А оперното му пеене е страхотно, особено в Dark Fate Of Atlantis. Не мисля, че Фабио може да изкара точно такъв глас. И все пак все още считам Фабио за по-добрия от двамата, но това може и след още два-три албума от страна на Лука и компания да се промени, особено ако Алесандро продължава да се развива като певец.
Иначе песните са страхотни. Албумът звучи като албум на Рапсоди, но с доста по-модерно звучене, което го доближава и до последните два солови албума на Лука.
След четири слушания само повече нищо не мога да кажа. Имам някои забележки към саунда. Албумът залужаваше да има по-мощен и чист саунд. Оркестрацията ми идва тиха и мътна, а на места заради баланса на инструментие, когато Алесандро пее високо, гласът му някакси се губи. За да се чуе всъщност колко богат на звуци и инструменти е този албум, е най-добре да се слуша на качествени слушалки.
Напълно съм доволен от албума. Сега много искам да чуя нов албум и на другите Рапсоди, за да разбера те в каква посока ще тръгнат, но съм 90% сигурен, че преди това да се случи, ще чуем още един албум от шайката на Лука smile.gif

+Quote Post
sharon
коментар Oct 20 2012, 09:07 AM
Коментар #35

Oryctolagus Cuniculus

Група: Metal World Conclave
Коментари: 7672
Регистриран: 10-January 06
Град: София
Потребител N: 1112

Ето го клипа на Clash of the Titans.

+Quote Post

2 страници V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 20th September 2025 - 03:57 AM