![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 277 Регистриран: 25-October 08 Град: Battlefield Потребител N: 3064 ![]() |
Е да де, нямах предвид точно лишен от всякакъв смисъл, мисълта ми беше, че ето нпаример споменатия по-горе клип на Power Of The Dragonflame който също не може да се каже, че е безмислен, ама всеки път като си го пуснеш и правиш Bitch please физиономия нали
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 122 Регистриран: 17-July 11 Град: Добрич Потребител N: 4127 ![]() |
Този Conti си го бива! В наши дни изключително рядко се появяват толкова добри вокали. Най-често се случва да отсвириш някоя нова банда, само заради тъпия вокал. Та дори и стари групи, които сменят вокалите. Но в този случай с радост мога да кажа, че заменката е качествена. Клипът с нищо не ме впечатли, но това е нормално. Вече съм се примирил, че метъл бандите не могат да правят клипове. Естествено има и редки изключения. За свое успокоение го отдавам на липсата на средства в този музикален жанр.
-------------------- Не всичко, което има бузи е лице!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() virtual sentinel ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 28-February 08 Град: София Потребител N: 2612 ![]() |
Албумът направо отвява!
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 311 Регистриран: 22-August 05 Град: The Enchanted Lands Потребител N: 908 ![]() |
Нистина отвява!
![]() Е, всъщност не съм изненадан, очаквах че ще ми хареса. Но също така очаквах, че ще има места в албума, които ще трябва да ги чуя доста пъти, за да мога да свикна с гласа на Александро, а се оказа, че няма такивва места - тоест нямам никакви проблеми с гласа му. Момчето си пее та са къса. Сега мога да кажа със сигурност, че диапазонът на гласа му е доста по-голям от този на Фабио. Може би с цяла октава! А оперното му пеене е страхотно, особено в Dark Fate Of Atlantis. Не мисля, че Фабио може да изкара точно такъв глас. И все пак все още считам Фабио за по-добрия от двамата, но това може и след още два-три албума от страна на Лука и компания да се промени, особено ако Алесандро продължава да се развива като певец. Иначе песните са страхотни. Албумът звучи като албум на Рапсоди, но с доста по-модерно звучене, което го доближава и до последните два солови албума на Лука. След четири слушания само повече нищо не мога да кажа. Имам някои забележки към саунда. Албумът залужаваше да има по-мощен и чист саунд. Оркестрацията ми идва тиха и мътна, а на места заради баланса на инструментие, когато Алесандро пее високо, гласът му някакси се губи. За да се чуе всъщност колко богат на звуци и инструменти е този албум, е най-добре да се слуша на качествени слушалки. Напълно съм доволен от албума. Сега много искам да чуя нов албум и на другите Рапсоди, за да разбера те в каква посока ще тръгнат, но съм 90% сигурен, че преди това да се случи, ще чуем още един албум от шайката на Лука ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Ето го клипа на Clash of the Titans.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th September 2025 - 03:57 AM |