![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 39 Регистриран: 20-October 12 Потребител N: 4301 ![]() |
Здравейте,всички!
Казвам се Стела,на 17 съм.Сбодното си време прекарвам предимно с четене на книги,слушане на музика,гледане на филми,мотаене насам-натам.Нищо особено общо взето.Относно авторите-Анджей Сапковски,Джордж Мартин,Тери Пратчет,а и Нийл Геймън доста ме впечатли с "Никога,никъде,никой",Джоан Харис (като цяло много се вписва ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 147 Регистриран: 19-December 11 Потребител N: 4197 ![]() |
Здравей!
На прекрасна възраст си, ще ми се и аз да съм на 17. Четеш готини неща (изключвайки Пратчет, естествено), а в музикално отношение ме изненадва единствено Florence + the Machine, честно казано. Пожелавам ти приятно прекарване в не особено активният форум. ![]() ![]() -------------------- Sands are flowing and the lines are in your hand
In your eyes I see the hunger, and the desperate cry that tears the night |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Добре си дошла!
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 39 Регистриран: 20-October 12 Потребител N: 4301 ![]() |
gordost,дори аз съм изненадана,че са с толкова слушания напред,но едва ли ще се задържат там още дълго време.Благодаря,sharon
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28391 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Добре дошла и приятно прекарване тук!
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 13th May 2025 - 09:30 PM |