![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
Face Up - Boys In Blue
STRENGHT REMAINS ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I Am The Bloody Earth ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 515 Регистриран: 4-February 03 Потребител N: 25 ![]() |
Дъжда навън, мамка му!
![]() ![]() -------------------- Който пее (освен блекметъл) зло не мисли.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Maiden F.C. Member ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 352 Регистриран: 4-March 04 Град: SOFIA Потребител N: 415 ![]() |
HELLOWEEN-Keeper Of The Seven Keys
![]() ![]() ![]() -------------------- HEAVY METAL IS THE LAW!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Therion - Uthark Runa
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Е, точно сега се двуумя над метъл версията на сватбения марш, която Щурм прати.
-------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
MACHINE HEAD - None But My Own(Live @ Dynamo 95).mpeg
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BEST. BOOTLEG. EVER!!!!! В data.bg нещо не мога да качвам, иначе щях да съм го качил вече целия лайф. Сега я има само тая песен и част от следващата, която може и да не работи. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
blu blu kanari ... makar i w grupa b taq pesen NIKOGA nqma da spra da q slu6am
botev plovdiv ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Нона Йотова - Синьо Безвремие
Разкошна песен! -------------------- This life it ain't for me
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Кървав Изрод ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 451 Регистриран: 3-February 03 Град: Свищов Потребител N: 23 ![]() |
EMPEROR - DECRISTALLYZING REASON
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
Rhapsody /Dawn Of Victory (2000)/ - The Bloody Rage Of The Titans
-------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Aes Dana - Les Complaintes De Nemon
![]() абе с една дума-позьорщина какво да ви кажа...Тва бляка е мноу гадно! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
![]() ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Maiden F.C. Member ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 352 Регистриран: 4-March 04 Град: SOFIA Потребител N: 415 ![]() |
ARIA-Volonter
![]() ![]() ![]() -------------------- HEAVY METAL IS THE LAW!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 328 Регистриран: 27-May 04 Град: В.Търново/София Потребител N: 498 ![]() |
Iron Maiden\1983 - Piece of Mind\Iron8308.mp3
sun and steel e prosto sam si pusnal na random i slusham.... ![]() ![]() -------------------- Alive and well, in Hell
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 82 Регистриран: 31-August 03 Град: София Потребител N: 248 ![]() |
Cannibal Corpse-"Demon's Night"
![]() -------------------- They think they know who I am
All they know is I love to kill Face down, dead on the ground Find me before another is found! “Cannibal Corpse” Long tome dead! Unleash your Warrior Within |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Цитат ARIA-Volonter Izdivqvam, strahoten ruski heavy metal!!! AAA NE WE!!!!! Green Carnation-Light of Day, Day of Darkness -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
My Dying Bride - Like Gods of the Sun
-------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
E-Town Concreate\The Renaissance\mandibles
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат(The_Rage @ Jun 1 2004, 06:40 PM) ![]() ![]() Това според някои е "весело" ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
ъъъъ... Обожавам Напалм Дет между другото...
-------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
XIII.stoleti - Vampires
![]() -------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
SOUNDGARDEN - Jesus Christ Pose
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 13 Регистриран: 1-June 04 Потребител N: 503 ![]() |
Ебах половината май-въобще нищо не слушат...
DARKEST HOUR - hidden hands... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Сега изучавам дебютния албум на LostProphets - Start Something (не знам дали е дебютен, но съдя по ужасното звучене) - нищо повече от глупав модерен метъл
-------------------- This life it ain't for me
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Rhapsody - Sacred Power Of Raging Winds
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Кървав Изрод ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 451 Регистриран: 3-February 03 Град: Свищов Потребител N: 23 ![]() |
сега си правя блек метъл парти щот у дома няма никои освен мен .. и сам си усилил доста яко DIMMU BORGIR - STIEN
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
SaXoN-Metalhead
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Поздрав с VADER-Total Desaster (Destruction Cover)-Тотална свинщинаааааа!!!
-------------------- HEAVY METAL IS THE LAW!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
FROSTMOON - Trodenkrig - 05 - Track 5
![]() (явно е сваляно от аудио диск без да се запишат имената на песните,но не се оплаквам) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 225 Регистриран: 17-March 04 Град: Бурзумленд Потребител N: 431 ![]() |
Цитат(_SiegfrieD_ @ Jun 2 2004, 02:44 PM) FROSTMOON - Trodenkrig - 05 - Track 5 ![]() (явно е сваляно от аудио диск без да се запишат имената на песните,но не се оплаквам) Хаха- аз имах навремето оригинално МС на този Фростмуун (да бе оригинално- ма поне беше с обложка...), та ако искаш мога да разтърся за имената на песните ![]() Аз слушам Burzum - Daudi Baldrs - баси колко съм се разлигавил напоследък с тоя ембиънт....че и дарк уейв слушам на всичкото отгоре...тц тц...колко съм ънтру... -------------------- moriabg.cjb.net
"Омръзнаха ми твойте пусти думи омръзнал си ми много, дядо попе, в гърдите пари като смърт куршума и гният по хармана мойте снопи. Преминаха на кървави кобили другарите ми в страшни преизподни и мрат в селата, в студ и без закрила, разлюбени чадата ти господни. Ракията е бяла като гибел, но виждаш ли вън месеца огромен, той спомня туй, което вчера имах, и туй, което днес е кървав спомен. Омръзнаха ми тези пусти думи, омръзнал си ми много, дядо попе, гори, гори, гори ей тук куршума и вятъра развява мойте снопи." |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 28th July 2025 - 09:47 PM |