![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Amon Amarth - Pursuit Of Vikings
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат(Liquid @ Jul 25 2004, 05:40 AM) Megadeth - Into The Lungs Of Hell ![]() Това е великолепно просто. Едно от любимите ми творения на Megadeth. С него започва любимия ми албум все пак. ![]() ELDRITCH - Forbidden Кефи ме все повече и повече. Целия албум си е много добър. Фактът че този път няма клавири, доста ми помага да го харесам. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Rage - Soundchaser
от изпълнителска и продуцентска гледана точка ..мечтата на всеки китарист ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Усещаш ли, как почна да слушаш човешка музика, малко по малко?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
не ме интересува важното е че още си слушам нечовешката музика
![]() а ти усещаш ли как почна да слушаш геиска музика като кед ърт ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Iced Earth въобще не са гейска банда. Те са като Maiden. Ако имаш поне малко музикална култура, ще знаеш че Iron Maiden въобще не са гейска музика. Разликата между Ked Earth и Manowar(IAAFR)/Helloween е от земята до небето.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Цитат Iced Earth въобще не са гейска банда. Те са като Maiden. Ако имаш поне малко музикална култура, ще знаеш че Iron Maiden въобще не са гейска музика. Разликата между Ked Earth и Manowar(IAAFR)/Helloween е от земята до небето. Podkrepqm s dwe ryse i dwa kraka! Ne spiramd a slusham Ariq naposledyk... -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
Цитат(xABBATHx @ Jul 23 2004, 02:25 PM) Vendetta - Quest For Herb бе да го еба, откъде да си набавя текста на тая песен? a de i az tva samo se 4udq. NIKADE NQMA..... Biohazard - Wrong Side Of The Tracks ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 16 Регистриран: 4-March 04 Град: Велинград / Студ. град Потребител N: 416 ![]() |
![]() ![]() -------------------- ![]() My emotions - frozen in an icy lake, I couldn't feel them until the ice began to break... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Lucifugum- Chernoe Chernomu
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
TESTAMENT - 04 True Believer
____ Sep.. a man singing like a woman is always gay |
|
|
![]()
Коментар
|
|
*coughjonathandaviscough*
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(SepulTeraHead @ Jul 25 2004, 08:13 PM) *coughjonathandaviscough* Jonathan Davis sings like a child being raped <> gay EDIT:идея нямам защо на Английски ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
Ancient Ceremony - Devil's Paradise (utre ve4erta hehe)
-------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
Syd Barrett /Madcap Laughs CD 1 (1970)/ - Feel
-------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Testament - Eyes of Wrath
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Wuthering Heights - The Road Goes Ever On
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
THE HAUNTED - 99
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Ария-Потеренньiй рай
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
Sevendust - disease
hheh trqbva po 4esto da preglejdam sudurjanieto na harda -------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Annihilator - Both of Me
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
guitar ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 920 Регистриран: 20-January 03 Потребител N: 15 ![]() |
Ramones - Sheena Is A Punk Rocker
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 328 Регистриран: 27-May 04 Град: В.Търново/София Потребител N: 498 ![]() |
Cradle Of Filth\Cradle of Filth (1998) - Cruelty and The Beast\Lustmord and Wargasm (The Lick of Carnivorous Winds)
-------------------- Alive and well, in Hell
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 225 Регистриран: 17-March 04 Град: Бурзумленд Потребител N: 431 ![]() |
Дони и Момчил - Не на страха.
-------------------- moriabg.cjb.net
"Омръзнаха ми твойте пусти думи омръзнал си ми много, дядо попе, в гърдите пари като смърт куршума и гният по хармана мойте снопи. Преминаха на кървави кобили другарите ми в страшни преизподни и мрат в селата, в студ и без закрила, разлюбени чадата ти господни. Ракията е бяла като гибел, но виждаш ли вън месеца огромен, той спомня туй, което вчера имах, и туй, което днес е кървав спомен. Омръзнаха ми тези пусти думи, омръзнал си ми много, дядо попе, гори, гори, гори ей тук куршума и вятъра развява мойте снопи." |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 289 Регистриран: 30-November 03 Град: Варна Потребител N: 340 ![]() |
Grave Digger - Goodbye
-------------------- When a Man Lies He Murders
Some Part of the World These Are the Pale Deaths Which Men Miscall Their Lives All this I Cannot Bear to Witness Any Longer Cannot the Kingdom of Salvation Take Me Home |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 123 Регистриран: 6-February 04 Потребител N: 390 ![]() |
MEGADETH - PEACE SELLS
![]() ![]() -------------------- Feel the hatred pulsing through your veins, feel the mutilating power which ensnares your brain, feel the desire to kill...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
Pink Floyd /Early Singles (1968)/ - Point Me At The Sky
-------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 182 Регистриран: 3-January 04 Потребител N: 364 ![]() |
U.D.O. - Thunder In The Tower
![]() ![]() ![]() -------------------- "I know not with what weapons World War III will be fought, but World War IV
will be fought with sticks and stones." -- Albert Einstein |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Crack The Skye ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 722 Регистриран: 11-March 04 Град: София Потребител N: 424 ![]() |
Хиподил - Дращя с нокти
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 28th August 2025 - 05:51 AM |