![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
Narnia - 1998 - Awakening
-------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Talisman-So Long
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 107 Регистриран: 28-October 04 Град: на изток от рая Потребител N: 647 ![]() |
Aura Noir - Blood Unity
![]() -------------------- Cogito ergo sum
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
Сашо Роман и Кали 'Дали съм жив'
![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Children Of Bodom - Bodom Beach Terror
-------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 126 Регистриран: 16-December 04 Потребител N: 695 ![]() |
sodom-m-16 якооо
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Quo Vadis - Tunnel Effect
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Pantera - 10's
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 279 Регистриран: 13-October 04 Град: София Потребител N: 633 ![]() |
DESTRUCTION - Thrash Attack
-------------------- I can see but there's nobody there
I can hear but there's so much I fear ***************** You have new love and It looks good on you I have never wished you dead, yet. You can now have all the things I could never give to you Look out the window "c`est moi"... Tell me that past times won't die... Tell me that old lies are alive Love that expired too long time ago Kills me, it thrills me... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 42 Регистриран: 13-December 04 Потребител N: 692 ![]() |
MDB - Your River
-------------------- "These signs of dawn -
just a route to my dusk. These bounds that broke - a prelude to my drowning This pinch of endless - just a fragment of the forthcoming These hints of life - just a gateway to oblivion" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
ANTHRAX - Caught In A Mosh
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Hin Onde - Fimbulwinter
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Asatru-Rabensang
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Juno Reactor - Giant
-------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
![]() Heaven Shall Burn - The Weapon They Fear :me=deathmetalasfuck: ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 21 Регистриран: 9-December 04 Град: Sofia Потребител N: 688 ![]() |
NOVIQ ALBUM AN MASTERPLAN E PROSTO REZA4KA!!!
![]() -------------------- YOU CAN'T LOSE WHAT YOU NEVER HAD
~Lady of Fire~ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Цитат(Sw1tched @ Dec 20 2004, 02:53 PM) ![]() Heaven Shall Burn - The Weapon They Fear :me=deathmetalasfuck: ![]() Единствената песен на Heaven Shall Burn, която имам ... много жалко ![]() Garbage - Stupid Girl -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Цитат(Lady_of_Fire @ Dec 20 2004, 03:06 PM) NOVIQ ALBUM AN MASTERPLAN E PROSTO REZA4KA!!! ![]() Резачка е и правописът ти ... -------------------- This life it ain't for me
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(Nightmare @ Dec 20 2004, 06:13 PM) Цитат(Sw1tched @ Dec 20 2004, 02:53 PM) ![]() Heaven Shall Burn - The Weapon They Fear :me=deathmetalasfuck: ![]() Единствената песен на Heaven Shall Burn, която имам ... много жалко ![]() Garbage - Stupid Girl http://mm.gen.wazzzup.net/music/ пускаш един search ако имаш достъп до този сайт и дърпаш. Свали си само Antigone другите не са много добри, но този наистина е РЕЗАЧКА хехе. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Cradle OF Filth - Mother Of Abomination
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Sw1tched @ Dec 20 2004, 03:22 PM) Цитат(Nightmare @ Dec 20 2004, 06:13 PM) Цитат(Sw1tched @ Dec 20 2004, 02:53 PM) ![]() Heaven Shall Burn - The Weapon They Fear :me=deathmetalasfuck: ![]() Единствената песен на Heaven Shall Burn, която имам ... много жалко ![]() Garbage - Stupid Girl http://mm.gen.wazzzup.net/music/ пускаш един search ако имаш достъп до този сайт и дърпаш. Свали си само Antigone другите не са много добри, но този наистина е РЕЗАЧКА хехе. Не знам дали имам или не достъп до сайта - вероятно- имам, щом го отварям ![]() 1) Много съм зле с трафика; 2) Тегленето е резачка, реже ме отвсякъде ![]() -------------------- This life it ain't for me
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 318 Регистриран: 30-October 04 Град: gr. Montana j-k Mladost 2 Bl. 32 vh. A Потребител N: 648 ![]() |
Limbonic art - Path of Ice
![]() -------------------- Fuck Your God!
Bleeding Black Label Society Stronger Than Death! Liniqta mi na jivota se e iztrila ot 4ikii no tova ne ozna4ava 4e s`m stanal bezsmurten! www.ciroza.hit.bg > Thrash Metal in Montana |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат(Nightmare @ Dec 20 2004, 06:41 PM) Цитат(Sw1tched @ Dec 20 2004, 03:22 PM) Цитат(Nightmare @ Dec 20 2004, 06:13 PM) Цитат(Sw1tched @ Dec 20 2004, 02:53 PM) ![]() Heaven Shall Burn - The Weapon They Fear :me=deathmetalasfuck: ![]() Единствената песен на Heaven Shall Burn, която имам ... много жалко ![]() Garbage - Stupid Girl http://mm.gen.wazzzup.net/music/ пускаш един search ако имаш достъп до този сайт и дърпаш. Свали си само Antigone другите не са много добри, но този наистина е РЕЗАЧКА хехе. Не знам дали имам или не достъп до сайта - вероятно- имам, щом го отварям ![]() 1) Много съм зле с трафика; 2) Тегленето е резачка, реже ме отвсякъде ![]() Sep би ти го дал ако си дотътриш зарязващия момчета задник до София. NP: VЕNDETTA - Кръв По Паважа -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 92 Регистриран: 21-August 04 Потребител N: 595 ![]() |
Scorpions-You & I
![]() -------------------- Don't tell me why it hurts,just cry.Defeat the pain.Be simple like a child.Release the tear hidden in yor eyes and let it wash your face in lovely smile.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
Last Hope - Fuck Police
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Досега бях на концерт на най-яката българска метълкор група. Обаче чакам албума им да излезе и да си го купя и не ми се цикли на 2те песни само. Затова слушам най-якиа възможен метълкор(според мен):
MERAUDER - Scarred \m/ -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
The Haunted\2003 - One Kill Wonder\06-Demon Eyes
The Haunted\2000 - Made Me Do It\01 - Dark Intentions Sepulterahead може и да ми се изсмее, но тези две песни ме кефят повече от всички останали на The Haunted..може би просто защото са различни ![]() anyway ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Stormlord - The Burning Hope
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Coroner - Divine Step
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Сеп, бих те поздравила с Pro-Pain - No Love Lost, ако понякога не говореше такива нечовешки глупости.
![]() ![]() ![]() -------------------- This life it ain't for me
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th August 2025 - 12:26 AM |