![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 225 Регистриран: 17-March 04 Град: Бурзумленд Потребител N: 431 ![]() |
TVANGESTE - TEARS WILL WASH THE BLOOD OF MY SWORD
-------------------- moriabg.cjb.net
"Омръзнаха ми твойте пусти думи омръзнал си ми много, дядо попе, в гърдите пари като смърт куршума и гният по хармана мойте снопи. Преминаха на кървави кобили другарите ми в страшни преизподни и мрат в селата, в студ и без закрила, разлюбени чадата ти господни. Ракията е бяла като гибел, но виждаш ли вън месеца огромен, той спомня туй, което вчера имах, и туй, което днес е кървав спомен. Омръзнаха ми тези пусти думи, омръзнал си ми много, дядо попе, гори, гори, гори ей тук куршума и вятъра развява мойте снопи." |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() proof 101 ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 102 Регистриран: 23-October 03 Потребител N: 313 ![]() |
![]() ![]() особено солото е невероятно -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат($$Waffe @ Apr 18 2004, 05:29 PM) ![]() ![]() особено солото е невероятно края на тая песен >>* аз сял ден цикля на Prong \m/ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
Beseech - Shadowscape
![]() ![]() -------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 430 Регистриран: 7-October 03 Град: sof Потребител N: 293 ![]() |
MANEGARM - VARGARESA
-------------------- Fenrir divided, a horde of greywolves
His power inside of them all Feasting on the guts of both stallions and goats No animal in there stands tall Spears were thrown at the raging wolfhorde So hard to select them all out (in the night) Running with bloodied fangs and fierce eyes It sure doesn't help much to shout In from wilderness came death Wolves in the pound!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
RA2 OST - Hellmarch
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 374 Регистриран: 16-June 03 Град: Somewhere Far Beyond... Потребител N: 173 ![]() |
Gun - The Only One...
-------------------- ...there's something else waiting
a promised destiny.... /Blind Guardian/ "The guitar is the easiest instrument in the world to play badly" - Andres Segovia |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
FIVE POINTE O - Double X Minus
Интересна музика. Кефи ме. Нещо различно... ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(Warrior Of Ice @ Apr 19 2004, 09:08 AM) RA2 OST - Hellmarch RED ALERT F. RUULZZ i sound track-a syshto \m/ az sq slusham balada1_(110).mp3 koeto sa samo pyrwite sekundi ot baladata no s barabanite na rage ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
Exploited\Troops Of Tomorrow\The Exploited - Sid Vicious Was Innocent.mp3
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
![]() ![]() ![]() Motorhead - Traitor (live!!!!!!) YOU SOLD YOUR WIFE... AND YET WE KNOW YOUR NAME... TRAITOR! We have discoered you ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
Nokturnal Mortum - In The Fire Of The Wooden churches
Много велик албум е "Нехристь"... -------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 225 Регистриран: 17-March 04 Град: Бурзумленд Потребител N: 431 ![]() |
Old Weinds-portals of winter holocaust.mp3
"Омръзнаха ми твойте пусти думи омръзнал си ми много, дядо попе, в гърдите пари като смърт куршума и гният по хармана мойте снопи. Преминаха на кървави кобили другарите ми в страшни преизподни и мрат в селата, в студ и без закрила, разлюбени чадата ти господни. Ракията е бяла като гибел, но виждаш ли вън месеца огромен, той спомня туй, което вчера имах, и туй, което днес е кървав спомен. Омръзнаха ми тези пусти думи, омръзнал си ми много, дядо попе, гори, гори, гори ей тук куршума и вятъра развява мойте снопи." |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(Satyr_ @ Apr 19 2004, 11:20 AM) Nokturnal Mortum - In The Fire Of The Wooden churches Много велик албум е "Нехристь"... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Bard ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1140 Регистриран: 30-May 03 Град: София Потребител N: 123 ![]() |
UDO - Fistful of Anger
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- 1. I am the War Lord and the wrathful God of Combat and I will always lead you from the front, not the rear.
2. I will treat you all alike -- just like shit. 3. Thou shalt do nothing I will not do first, and thus will you be created Warriors in My deadly image. 4. I shall punish thy bodies because the more thou sweatest in training, the less thou bleedest in combat. 5. Indeed, if thou hurteth in thy efforts and thou suffer painful dings, then thou art Doing It Right. 6. Thou hast not to like it -- thou hast just to do it. 7. Thou shalt Keep It Simple, Stupid. 8. Thou shalt never assume. 9. Verily, thou art not paid for thy methods, but for thy results, by which meaneth thou shalt kill thine enemy by any means available before he killeth you. 10. Thou shalt, in thy Warrior's Mind and Soul, always remember My ultimate and final Commandment: There Are No Rules -- Thou Shalt Win at All Cost. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 114 Регистриран: 6-November 03 Град: Deicide's Town 666 Потребител N: 323 ![]() |
Lacuna Coil - My Wings
![]() ![]() ![]() -------------------- 127.0.0.1; there is no place like home !!!!
42 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат(_SiegfrieD_ @ Apr 19 2004, 01:00 PM) Цитат(Satyr_ @ Apr 19 2004, 11:20 AM) Nokturnal Mortum - In The Fire Of The Wooden churches Много велик албум е "Нехристь"... ![]() Аз ги изкупих. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Apr 19 2004, 04:51 PM) Цитат(_SiegfrieD_ @ Apr 19 2004, 01:00 PM) Цитат(Satyr_ @ Apr 19 2004, 11:20 AM) Nokturnal Mortum - In The Fire Of The Wooden churches Много велик албум е "Нехристь"... ![]() Аз ги изкупих. Сигурно-ти си им голям фен Dark Funeral - An Apptentice Of Satan ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 32 Регистриран: 10-April 04 Град: Лудницата Потребител N: 450 ![]() |
Dead Infection - We Are All Polish
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Evergrey - A Touch Of Blessing
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
CARCASS - Keep On Rotting In The Free World
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ето тва е заглавие на песен! Тея пичове управляват. Много готини не особенно бързи рифове. Така се постига тежест! \m/!!!!! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
Tristania - Saturnine
![]() ![]() -------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 374 Регистриран: 16-June 03 Град: Somewhere Far Beyond... Потребител N: 173 ![]() |
Extreme - Song For Love..
-------------------- ...there's something else waiting
a promised destiny.... /Blind Guardian/ "The guitar is the easiest instrument in the world to play badly" - Andres Segovia |
|
|
![]()
Коментар
|
|
guitar ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 920 Регистриран: 20-January 03 Потребител N: 15 ![]() |
Hitman - A Big Part Of Me
![]() Тези Hitman верно имат подобно на Last Hope звучене. Добре са се комбинирали за сплита. Яки са! ![]() Hitman - Totally Different ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
SEPULTURA - PROPAGANDA
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Blodsrit- I sorg for syndens skanad
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
А минор
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
Blind Guardian - Mordred's song
-------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Crack The Skye ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 722 Регистриран: 11-March 04 Град: София Потребител N: 424 ![]() |
Цитат(Deicide @ Apr 19 2004, 01:57 PM) Lacuna Coil - My Wings ![]() ![]() ![]() ![]() D:\music\Dimmu Borgir\[1999] Spiritual Black Dimensions\05. The Promised Future Aeons.mp3 ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Bard ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1140 Регистриран: 30-May 03 Град: София Потребител N: 123 ![]() |
Dragonforce - My Spirit Will Go On
![]() ![]() ![]() -------------------- 1. I am the War Lord and the wrathful God of Combat and I will always lead you from the front, not the rear.
2. I will treat you all alike -- just like shit. 3. Thou shalt do nothing I will not do first, and thus will you be created Warriors in My deadly image. 4. I shall punish thy bodies because the more thou sweatest in training, the less thou bleedest in combat. 5. Indeed, if thou hurteth in thy efforts and thou suffer painful dings, then thou art Doing It Right. 6. Thou hast not to like it -- thou hast just to do it. 7. Thou shalt Keep It Simple, Stupid. 8. Thou shalt never assume. 9. Verily, thou art not paid for thy methods, but for thy results, by which meaneth thou shalt kill thine enemy by any means available before he killeth you. 10. Thou shalt, in thy Warrior's Mind and Soul, always remember My ultimate and final Commandment: There Are No Rules -- Thou Shalt Win at All Cost. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 25th July 2025 - 05:36 AM |